Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

неадекватна поведінка на пологах
    ХАМ
    за гроші зробить все, з видом "а не пішли б ви"..
    довів знайому і дитину до КР за 2 доби, коли по показах КР був вже через 5 годин від початку пологів - результат, дитина народилась вся синюшна в меконії, перші 2 доби практично не смоктала (не мала сили), жінка прийшла до себе лиш за 2 тижні, а дитину перші 7 днів на руки взяти навіть на ліжку не могла... і гроші немалі...

3. Iwka

Iwka Well-Known Member

1. Медінститут
    2. Ісаєва К.Ю.
    3. Домовилась з нею про пологи ще на 33 тижні і протягом усіх консультацій неодноразово обговорювалось питання природних фізіологічних(!!!) пологів без ніякої стимуляції (хіба в крайньому випадку). Оскільки зараз така ситуація з тотими карантинами, а мені принципово народжувати в Медінституті - вона мені видала перл - "подзвоніть мені 19 листопада, якщо в нас не буде багато хворих - я Вас розроджу...". Дар мови мені відняло надовго...:girl_cray:

4. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

1. Батальна
    2. Ошуркевич О.Є.
    3. Перейми почалися вдень, ближче до вечора щось вкололи, потім почула - щоб сьогодні не родила, бо в шостій кінець робочого дня.. Розтяглися перейми на 12 годин. Вночі їхати не хотів, дзвонили додому та просили... На ахунок розрізу не впевнена що так не треба було робити, бо було сідничне передлежання, але знаючим видніше. Також капали окситоцин під час пологів. Зауважив, що не в якості стимуляції, а для швидкого виходу плаценти... Тому мені важко судити чи це неправильно. Але оце "затримання" перейм... :girl_devil:

5. Lerusja

Lerusja Member

1992рік,в 5 поліклініці м.Львова
    акушер-гінеколог Клімпуш
    виписала заборонені ліки від загрози викидня,без потреби клала на збереження
    наслідки приймання цих ліків відчуваємо з дитиною аж дотепер

6. poputochka

poputochka Well-Known Member

1.Батальна(2004)
    2.Ковальчук
    3.Домовлялися про партнерські роди (з чоловіком),на консультаціях нічого не пояснював,відійшли води- приїхали в ПБ -чоловіка відправили - виявляється треба було щось попередньо оплатити і здати аналізи.Всі перейми під капельницею,пологи так само,що кололи невідомо. Поклали в передродовій саму серед ночі під капельницею зі словами - через 2 години не родиш -будем кесарити.В родзалі на кріслі перейми і потуги припинились - укол, і всі пішли пити чай, а ти поки що тужся Витискання дитини, розріз. 40хв.чистки. Якщо маєш гроші- влиєм плазму, ні - буде переливання(втрата крові більше фізіологічної) З 1год.ночі до 8 ранку - в коридорі під капельницею під родзалом - раптом треба буде ще щось робити.
    Висновок лікаря - неправильна поведінка при пологах.

7. Martel

Martel миється в бані

1.Мечнікова 2003р.
    2.Филима Наталя Іванівна
    3.Необережний огляд на кріслі,що призвело до відходження вод, пробивання, невстигли початися схватки поставила стимуляцію, небула присутня при схватках, стрімкі роди, зашивала по живому без знеболюючого.В кінцевому результаті поцарапала дитині голову на маківочці...Приймала роди в коліжанки, в результаті яких вона перенесла ще 4 операції після її халатного відношення...жах...

• Смішно Смішно x 1
  8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

1.Батальна
    2.Мацюра Роман
    3.Взяв наперід гроші і не прийшов на пологи....

9. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

1.Джамбула
    2.Калінін І.С.
    3.Домовлялась із ним ще на початку вагітності про роди,а коли прийшла до нього з кровотечею на 34 тижні-сказав що передчасних пологів не приймає.Навіть не оглянувши мене поставив "діагноз",сказав іди кудись полікуйся і приходь до мене родити:sad:((((Слава Богу що ще залишились нормальні лікарі і я народила через місяць здорового хлопчика у Цариник В.Я.(Мечнікова)Яка після звернення до неї постійно мене спостерігала і зберегла здоров"я мені і моїй дитинці

• Смішно Смішно x 1
  10. Barbariska

Barbariska Member

1.Медінститут.
    2.Паєнок Віра Олегівна.
    3.Вела вагітність з перших днів, заспокоювала, що все нормально з дитиною. На роди не з"явилась(хоча була домовленість), передавала з рук в руки. Роди пройшли дуже важко. Як наслідок гіпоксія(почалась вже на останніх місяцях вагітності),дитина родилась вся синя і з гематомами, родова травма,місяць реанімації(боротьба за життя).Після року діагноз мікроцифалія, спастичний тетрапарез, затримка розумового розвитку.
    Халатне відношення лікаря до пацієнта. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

11. Veselivka

Veselivka Member

1. м. Новояворівськ, Районна лікарня
    2. Хмільовський
    3. Порадив стати на облік тоді, коли будуть відчутні рухи, тобто до 20 тижня, на УЗД 10 хв не міг рочути серцебиття, а коли почув, сказав "Хмммм.... Живе..."
    (провина не велика, але більше провинитися шансу не дам!!!)

12. DanaKohana

DanaKohana New Member

1.Батальна
    2. Сімкін
    3. Був лікарем моєї сусідки по палаті, хамить безбожно, робив з нею купу незрозумілих процедур і надріз без потреби бо пологи проходили нормально, а потім шив по живому і ще й кричав на неї коли та плакала. А грошей здер більше ніж нормальні лікарі беруть.

13. MYR

MYR Member

2. Поврозник Володимир Володимирович
    3. ні разу не оглянув після пологів (хоча заходив)
    Повністю згідна а ще хам
    і здирник.

14. Lintyayka

Lintyayka New Member

1. Батальна
    2. Євтушенко
    3. Поклалала в Патологію перед пологами (я там пролежала 2.5 тижні), після того як мені відійшли води (пів 3 вночі) приїхала аж через 8 годин, перед цим не оглянувши дала вказівку стимулювати окситоцином, після того як оглянула і скликала консиліум (при огляді всіх завідуючих завзято запрошувала на п'янку на 14.00 в честь її як виявилося дня народження) провела КР, тому що після обіду вони мали вже пити.
    Позививне хіба, те що вона перед пологами (поки я була в Патології) і після пологів частенько заходила.

15. IvannaSS

IvannaSS New Member

1.Батальна.
    2.Середа М. М.
    3.Неуважна під час перейм, лише заходила декілька разів на огляд і як наслідок - дитина родилася лише за допомогою акушерки і інтерна, бо вона не встигла прийти. Може й провина невелика, але мені в той час було дуже неприємно.
    Більше б не хотіла в неї народжувати, хоча мені її рекомендували як дуже хорошу.

16. Alonka

Alonka New Member

1. Батальна,
    2. Маркевич не памятаю як.
    3. Зашив як свиню(рубець від пупка 9см на 1.5см) Безпречини вигнав чоловіка, не пустив і після кесеревого, поводився хамськи, не знімав швів, він мене не виписував бо не оглядав, бо не хотів. І ставився так не тільки до мене, а і до двох сусідок по палаті аналогічно.

17. Tina

Tina New Member

1. Медінститут
    2. Дружиненко Н.В.
    3. На сусідній гілці її дуже хвалили, а ми сподівались, що цю людину, яку я не можу назвати лікарем, взагалі давно звільнили. Жахливими для нас були наслідки тих пологів. :girl_sad: Настільки жахливими, що нею займалась прокуратура. Але, як і всюди, бабло побєждає зло.:girl_devil: Дівчата, оминайте цю людину сотою дорогою! До речі, згодом, на УЗД в Лотоцької, про неї теж зайшла мова. ( Лотоцька сказала, що про колег, звичайно, так не можна, але це-виняток з правил.) І таким людям працювати, а тим більше в пологовому, не можна!

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

1. Джамбула
    2. Скибак Любов Василівна
    3. Стимуляція родів(бо вона спішила на весілля а я дуже невчасно почала родити), колола чим тільки хотіла, капельниця, проколювання, розріз, розкривала шийку матки руками і т.д.

19. Lizza

Lizza Member

1.Батальна
    2.Ковальчук
    3.З однаковим успіхом можна було родити у чергового лікаря! Має стільки роботи, що не веде ні до ні після пологів, може і на роди не прийти знову ж таки через велику зайнятість . Стимулює- навіть не питає.Щоправда, і великих сум за свою роботу не бере.
    4.вважається професіоналом а як результат халатне ставлення до роботи. другий раз не родила би в нього, бо склалося враження , що родила " нє благодаря, а вопрєкі"

P.S. один великий плюс (реальний) -якшо вам вдалося попасти до нього на "партнерські" пологи (бо знову ж таки, про додаткові обстеження для тата дитини він вас не попередить)-ставленням підчас самих пологів будете задоволені. до тата ставиться уважно, кожен раз каже шо йому робити, просить вийти, коли оглядає. в результаті тато на пологах не зайвий і побачить рівно стільки скільки йому треба (свідомість не втратить)

20. Nelli

Nelli Загублений

Ковальчук Ігор
    Батальна
    перейми тривали 27 годин (з 6 ранку вдома , приїхала в лікарню в 13 00 - відпустив на кілька годин хоча сказав что розкриття на 1 см, в 20 00 все "никакая" повернулась , йому звонила , він сказал добре скоро буду, але приїхав вже вранці. памятаю все вже лізло з мене а я терпіла тк нікого не було поряд. сказав черговому поставити капельницю в 7 ранку, той ставив не дивлячись (після других пологів розумію там все все давно відкрилось і не було змісту) той прийшов . тиснув на живіт, погано зашив, скаржився що через мене погано спав ( я йому телефонувала в 3 ночі, він казав - через годинку все буду!), дитина народилась з дуже пережатою головою , великою гематомою на голівці тк стояла довго в шляхах чи де там голову перетискає...не заходив взагалі, тільки в останій день

21. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

1. Мєчнікова
    2. Бонцарівська О.Г. напару з Кухаєвич І.Б.
    3. Дякувати Богу, я там не родила, а тільки лежала на підтримці. Перед тим пролежала із реальною загрозою на Русових цілий місяць, вони тримають до 22 тижня, радили продовжити лікування в ПБ. Потрапила на Мєчнікова по рекомендації, так ці дві пані перший день від мене не відходили, а потім попросили грошей наперед (300 грн за тиждень), не знаючи скільки я взагалі буду лежати, типу в фонд ПБ. Я попросила РР для оплати через банк. Мені відмовили, "в нас так не практикується", я не заплатила. "Виписали" через 4 дні, сказали - здорова, дуй додому. Вимушена була взяти чергову відпустку на роботі. Лікарка в ЖК в шоці! А якщо ви хочете на ліфті покататися за 5 грн, то на Мєчнікова таку послугу надають із задоволенням (я так в аптеку з'їздила!):girl_mad: