Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. gutalinchyk

gutalinchyk Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

1. Батальна
    2. Сімкін О. Л.
    3.пологи в мене не приймав, був тоді черговий оглядав на кріслі, тиснув на живіт, роколупав пробку. А з тим що він ХАМ, погоджуюсь на всі 100%

• Подобається Подобається x 18
  3. Lithium

Lithium Active Member

Усик В.С.
    Мечникова
    Не вчасна явка на пологи,, запізніле стимулюваня.

• Подобається Подобається x 9
  4. Мишка-Мама

Мишка-Мама Well-Known Member

1.Батальна
    2.Ковальчук І.Й.
    3.Весь набір: проколов плідний міхур, наполягав на обезболенні, не дозволив ходити під час перейм, стимулював, витискав дитину. Завжди зайнятий.

Плюс, бере скільки дають, навіть не дивиться, каже дякую і йде собі. Приїхав в неділю правда в третій дня, і очевидно до восьмої планував бути в іншому місці.

Народжували в нього в листопаді 2007р.

• Подобається Подобається x 13
  5. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

1.Мечнікова
    2.Федина
    3.Помагав на родах Верхівській -так витискав,що я на 18-ій годині схваток втрачаючи свідомість змогла сказати-Не ламайте мені ребра!Зламав апарат для подачі кисню-я вже не мала наглої потреби в ньому,а от малому на перших хвилинах життя він був потрібен.Зато лікарка дитяча(на жаль прізвища не знаю-правда вона не з 2-го пологового,а з іншого поверху),дай їй Боже розуму сказала,що я роджу дитину каліку і тиснула з другого боку.А в дитини було подвійне обвиття пуповини кругом шиї,руки і тулуба.Слава Богу,Богдан здоровий.

1.Джамбула
    2.Заступник Данкова(на жаль прізвища не пам"ятаю)
    3.Непотрібна стимуляція ,хамство-сказав моїй подрузі що в нього робочий день до восьмої-значить,повинна вкластися.Не почистив матку-залишки плаценти почали потім гноїтись.

Останнє редагування модератором: 12 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  6. fragolina

fragolina Well-Known Member

1.Медінститут
    2.лікар Юрченко
    3.стимулював пологи,розтягував рукою шийку матки , видавлював дитину ліктями.
    Я народжувала 12 годин , роди важкі, дитина була без вод. Думаю мав зробити кесаревий розтин.
    Як наслідок гіпоксія у дитини, внутрішньочерепний тиск,лікуємся...

7. zetta

zetta Well-Known Member

зі слів коліжанки...
    Батальна- Ковальчук....витискав,проколював..двійня...обоє дітей померло.

• Подобається Подобається x 29
  8. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Відповідь: Важливо: Раджу Вам Лікаря з ПБ

Я в тої красуні мало не померла. Вона в 2002 році мені малу просто витискала, а потім ще годину не могла кровотечу зупинити. Вона мені в страшних снах сниться, мене аж трясти починає.:tanksmile::tanksmile::tanksmile:Щодо ціни, то казала відразу, мене ще з родзалу не вивезли, а вона вже чоловікові дзвонила і замовила для себе квіти , шампанське і 100 доларів.

9. ШмелЮсиК

ШмелЮсиК Active Member

1.Центр здоров'я жінки на Русових
    2.Врач Дзебик Аркадий Павлович
    3.На протяжении 4 лет постоянных осмотров не увидел кисту дермоидную (шоколадную) больших размеров и фиброму матки, ни разу не направил на УЗИ при обращении к нему (с болями и кровянистыми выделениями, температурой, высоким РОЭ и т.д.)
    В последствии операция по удалению кисты и фибромы, потеря части яичника

• Подобається Подобається x 9
  10. Lucy

Lucy Well-Known Member

1. Джамбула
    2. Попович (вела двох моїх сусідок поп палаті)
    3. Бере недешево, а підходить до пацієнтів рідко, не консультує. Одній дівчині на її претензії прямим текстом заявила, що вона шкодує, що приїхала до тої на пологи...

• Подобається Подобається x 6
  11. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

1 Мечникова
    2 Имшенецкая Альбина Бекеревна
    3 Сначала, я была рада, но теперь понимаю, что не всё так гладко было. Самая большая ошибка то, что она непоставила диагноз - большой плод. Довольно длинный родовой период, стимуляция чем только можно было. Кесарить не успели, головка уже была глубоко, еще она не хотела КС без соглашения родствиников, а телефона у нас дома небыло, говорила, что ето очень дорого. Послеродовые внутричерепные гематомы. У невролога на учете до сих пор, ребёнку 5 лет. Еще один ньюанс, мне сказала, что роды не считаются тяжелыми, но мужу сказала, что нужно доплотить (она из-за меня всю ночь не спала). Зашивал практикант (её родственник) ети швы мешают по сей день.

• Подобається Подобається x 15
  12. Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Филима Наталя
    2 2006р Мечнікова
    3. абсолютно не цікавилась процесом:girl_devil:. всю справу переклала на Цариник Вікторію(Цариник просто суперова). Коли я вже народжувала, то вона прийшла і поприсутствувала при тому як дитя приймала п.Вікторія. Потім я її бачила один раз, коли зайшла за грошима. Більше ні разу не заходила і не взнавала про мій стан.
    4. 500 гр Филима, Цариник не просила нічого, але я їй занесла 200гр подякувала за уважність, і ше кожна прибиральниця та санітарка в руку заглядала
    5. НІКОЛИ !!!!!!!

Останнє редагування модератором: 21 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  13. я_тут

я_тут Well-Known Member

Трохим А.В., Батальна,серпень 2009р.
    Стимуляція,проколов пузир,майже не заходив до мене,все робила акушерка (в ньому потреби тепер не бачу),після пологів зайшов один раз
    можливо це все моя суб'єктивна думка і в мене все легко пройшло,однак якщо вже брати такі гроші(наперед сказав скільки),то могло бути більше участі,тим більше,що спеціально приїжджати не треба було,бо співпало з його чергуванням

• Подобається Подобається x 17
  14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Пологовий на Рапапорта, лікар МАРКІН. Знайомій хотів робити кесарів розтин (без потреби) очевидно, аби більше заробити. Коли звернулися до іншого лікаря, той сказав, що показань до КР нема.

• Подобається Подобається x 7
  15. Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

1. Маркін Леонід Борисович
    2.Джамбула січень 1998
    3. Проколювання ,стимуляція за 2-ва тиждні до терміну ( бо йшов в відпустку),через два тиждні температура в мами- 40. Направив на вакуумну чистку, після чого відкрилась внутрішня кровотеча і зразу перенесли на операційний стіл. Після операції пояснив, що то була лопнувша кіста (яку ніхто на УЗД не бучив). Про грудне вигодовування після цього всього можна було забути. Маркін -хороший теоретик, можна звертатись на консультацію, а от народжувати в нього я не раджу!

• Подобається Подобається x 12
  16. odree

odree Well-Known Member

підтримую. а ще зараз він тільки кесарить, пологів не приймає

• Подобається Подобається x 3
  17. nadjusja

nadjusja Well-Known Member

1. Мечнікова, 2007
    2. Музиченко Олександр Володимирович
    3. НЕприїхав на пологи, навіть не брав трубку

• Подобається Подобається x 8
  18. arina

arina Active Member

1. Джамбула, 2009
    2. Куль Н.
    3. дитина була обмотана пуповиною, сказала пробувати народжувати самій,бо в породіллі низький тиск (породілля моя братова). Пробувала-пробувала, все порозривала, побачивши що ситуація критична почала кесерити.. та було вже пізно.. порозрізали..дитину витягнули вже мертвою..задусилась пуповиною.....

• Подобається Подобається x 13
  19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Слизький тип, можу підтвердити.

20. Provizor

Provizor Well-Known Member

1. Медінститут
    2. Школьник О. С.
    3. Не діагностувала на УЗД у дитини гіпотрофію(дитина народилась 2700 і 51 см),
    розкривала шийку руками, зі словами:"Я за 5 хв зроблю те, що твоя матка буде робити годину", окситоцин ставили, хамське поводження, і ще багато неприємних нюансів! Перші пологи в мене пройшли за 3.5 години, лікарка дуже поспішала.

21. Ялинка

Ялинка New Member

1. Джамбула.
    2. Лабінська Оксана Ярославівна.
    3. Домовлялась з нею про пологи з 36 тижнів, мило розмовляла, сміялась, кліпала своїми синіми очима. Пологи планували партнерські, природні, коли прийшлось родити, відходять води я передзвонила їй вона розмовляла зухвало і грубо відмовила приймати пологи сказала, що не приїде вона після зміни. А ті,що мені рекомендували її розказали, що вона полюбляє положити на перед підрахувати свою зміну простимулювати швиденько бо їй так зручно, тому такого лікаря я нікому не раджу.