Не раджу Вам лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Серпень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування. Прошу не забивати гілку обговоренням. Тут тільки інфа.

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ.

1.Батальна
    2.Ціснєцкий
    3.Кололи дімедрол з ношпою, навіть тоді коли схватки не припинялися, тиснув на живіт і тягнув дитину за голову, як результат - каліцтво дитини (ДЦП). Ще й 200 у.о. за пологи взяв, бо "вони зробили усе, що могли" [​IMG] [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 28
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

1-Мечнікова
    2-Бонцаревська О.Г.
    3-Пролежала на збереженні близько 2,5місяців-вона зайшла два рази.Під час пологів хамське ставлення,щось в дусі"о боже,ти щоб до 9 чудо своє вродила з стимуляцією"а я без стимуляції в 4 родила +взяла гроші "для всіх"не дала нікому--в результаті 500 $ пологи обійшлись.Коли зашивала то казала-терпи чого ревеш від того ще ніхто не вмер,і паралельно розказувала подругам про відпочинок в єгипті.Так "гарно "слідкувала за перебігом родів,що я ледь не втратила дитину(добре що підстрахувала інша лікар про неї нище напишу)сказала щоб мене розрізали і т.д. після родів зайшла один раз через 2 дні-і то випадково.НЕ РАДЖУ НІКОМУ!!!!!!!

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 29
  4. julchyk

julchyk Well-Known Member

Відповідь: Не раджу Вам лікаря з ПБ

1.Джамбула
    2.Рудик
    3.Проколювання, стимуляція,і т,д,- щоб встигнути до кінця чергування

• Подобається Подобається x 13
  5. Olenka

Olenka Well-Known Member

100% правда про Климпуш.
    Про Верхівську.
    Моя коліжанка в неї "родила".
    Лягла в срок. Лікарка ні разу її не оглянула, і відпустила на вихідні додому. Вдома сталася кровотеча, коліжанка дзвонить до неї, а вона: Це нормально. Та спереляку в ПБ. В приймальній за нею вже кров витирали. Лікарка не відповідає. Робить їй кесарів черговий лікар. Дитинку ледве врятували. Всю вагітність проходила добре, ніяких показань до кесарового не було. До Верхівської йшла по добрих рекомендаціях. За весь час, що моя коліжанка була в ПБ, так і не підійшла.

• Подобається Подобається x 24
  6. Straniera

Straniera Well-Known Member

Теж не раджу Верхівську. Вона -заввіділення і більше займається адміністративною роботою, ніж переймається своїми паціентками. Ангельська зовнішність, ангельські слова, а як до діла, то.. Просила її під час схваток, не коліть мені то, дасте дитину до грудей одразу? -"Добре, добре", каже. а потім, ніхто нікого не приклав.

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 1
  7. Натуся

Натуся Well-Known Member

Повністю згідна.З етичних міркувань про лікаря говорити не хочу.

• Подобається Подобається x 6
  8. Масік

Масік Well-Known Member

1. Джамбула
    2. Куль Н.С.
    3. Ангельська зовнішність, ангельські слова, а як до діла, то.. теж про неї , поклала на 3 тижні швидше , заходила дуже рідко , постійно забувала призначити обстеження чи ще щось , пічкала фолікуліном 14 днів, хоча як потім виявилося максимум можна 10 , вона просто забула сказати , щоб відмінили і фраза " ви мене обманююєте " призвела до повної відсутності вод і плідного міхура (хоча я тиждень нила про підтікання) , коли почалися схватки вона просто напросто не брала трубку хоча була на той час черговою в ПБ, як результат приймав пологи зовсім інший лікар , в схватках з 1-ї ночі до 10 дня поки не глянули інші лікарі і алярмово не забрали в родзал, вже необхідною стимуляцією і т.д. до чого могла б привести така халатність мені страшно подумати

• Подобається Подобається x 31
  9. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

1. Батальна
    2. Леськів В.Д.
    3. з самого початку пропозиція стимулюватись, проколювання, розкриття вручну шийки матки, розріз

• Подобається Подобається x 17
  10. Loyal

Loyal Well-Known Member

1. Джамбула
    2. Лабінська
    3. проколювання вод без попередження, розріз, окситоцин вже на кріслі. Ішла через гарне знайомство, тому видно і хотіла полегшити мені процес до маскимуму.

• Подобається Подобається x 13
  11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

1. Мечнікова
    2. Данчук Ірина Михайлівна
    3. Окситоцин при нормальній родовій діяльності. Не дозволила ходити під час схваток. Проколола пузир ще задовго до пологів, розтягувала шийку. Пила каву коли в мене почалися потуги і я її ледве мала силу покликати, каже та не може бути щоб так скоро потуги, ми тебе тільки поклали, і поки я не крикнулв на неї, вона оглянула і повела в родзал. Розріз, витискання (Черговим лікарем Іванойко), а зашила мене так, що досі шви відчуваю (вже 5 років пройшло). Дуже дивна жіночка як на мене, хоча досить уважна, заходила часто бо була палатною медсестрою, оглядала кожного дня шви. Але відчуття конвеєрності досі залишилося... Все скінчилося добре для мене і для дитини, але таких пологів не хотіла б удруге.

• Подобається Подобається x 14
  12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Всі 200%
    Так от куди вона пішла після 5-ї поліклініки... Вона в мене була участковою... через неї я не отримала допомогу, а в пологовий будинок попала без обхідної карти... Через рік, мала запалення, так вона мене на чистку матки відправила до своєї куліжанки Качмар на Русових... Як потім взнала, моє щастя що не пішла... вона 80% жінок поставила діагноз рак шийки матки, при відсутності даної хвороби...

• Подобається Подобається x 16
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Процитую пана Левандівку,який започаткував цю гілку!!!!!-"

Пропоную тут викладати (і незафлуджувати!!!) відомості про лікарів ПБ, до яких Ви не радите звертатися.
    1. ПБ
    2.Лікар.
    3. Чим згрішив у Вашому випадку.

На форумі працює цитування.. Тут тільки інфа

• Подобається Подобається x 9
  14. SovaBa

SovaBa noctua

А от і довгоочікуваний список від Профі:

1. Улашин, на Джамбула- приймає пологи в повій, не зважаючи на імовірну наявність "букету" хвороб(результати аналізів теж куплені)
    2.Калінін(начебто вже від надання таких послуг відмовився)
    3. Ковальчук(я в шоці!!!) Як спеціаліст- нормальний, але...теж приймає.
    4. Мальчевський, медінститут- такі ж пологи+аборти.
    5. Петришин, батальна- "взагалі за гроші рідну матір продасть"- конвейєр пологів і абортів.
    6. Його теща- Мороз, там само, за великі гроші років 20 робить аборти повіям.

:sad: ОТ ТАКА-ТО НЕВТІШНА ІНФОРМАЦІЯ...

Останнє редагування модератором: 1 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 19
  15. Іриска

Іриска Well-Known Member

те саме Ковальчук...
    Батальна....
    Витискав, давив, тягнув...
    Результат - ДЦП, дитина інвалід!

тут на форумі читала - вже мінімум в нього 3 інваліди! з ЙОГО вини!

Останнє редагування модератором: 11 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 18
  16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ошуркевич
    Батальна
    приймав двійню
    після КР, почалася кровотеча, він "недогледів"
    як наслідок 8 годин в реанімації

• Подобається Подобається x 15
  17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Лех
    Батальна
    Змусив жінку вагою 40 кг народжувати дитину природнім шляхом по результатам УЗД. Дитина 3300 . Можливо це і не показ до КР, я не медик. Але дитину витискали, жінка втратила свідомість. Коли прийшла до тями - мала шалені розриви, якось зшиті, дитинка в кювезі, якісь проблеми з легенями. Коли нас виписували (то пологи моєї сусідки по палаті), в мами тільки взяли молозиво, щоб дати дитині.

• Подобається Подобається x 10
  18. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

не пустив в природні пологи, прокесарив...
    наступного дня чоловікові сказав:
    "Кесарево за одну дитину 250 доларів, значить за двійню 500, АЛЕ Вам зроблю скидку 50 доларів... "
    П.С. це було в жовтні 2005 року, коли звичайні пологи на Батальній коштували 100 доларів, а КР до 200 у.е.
    П.П.С. в цих людей не було потрібної суми, тому позичали... перша виплата на дітей була витрачена на повернення всіх "роддоміських" боргів...

• Подобається Подобається x 17
  19. TASJA

TASJA Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  20. katrinka

katrinka Well-Known Member

він же був (не знаю як зараз)гінекологом в поліклініці ЛНУ Франка жах!!!!
    моїй одногрупниці сказав, що у неї позаматкова вагітність зараз потрібно робити аборт, але навряд чи в неї будуть ще діти- це була просто затримка. і таких прикладів тьма

• Подобається Подобається x 7
  21. Marina

Marina Member

1.Мечнікова
    2.Король Галина Романівна
    3.Проколювання вод,стимуляція,видавлювання,розріз,розтягувала шийку матки руками,і дуже багато капельниць,навіть не знаю що вводили

• Подобається Подобається x 8