Не працює у мене на Форумі (відкрита жилєтка 3)

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем levandivka, 10 Вересень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Перш, ніж скаржитися в цю гілку:
    1. Випийте кави, подумайте, чи не було вже відповіді на Вашу претензію/запитання.
    1а. Гляньте уважно розділ Що кому не ясно? ЧаПи
    2. Почистіть кеш і куки, перезавантажте комп'ютер. Якщо у Вас бравзер Opera - навіть не питайте...
    3. Спробуйте у іншому шаблоні ("pink", бо "kawa" і "green" не є повноформатними)
    4. Випийте ще кави, зробіть прінтскрін з якого видно було б Вашу проблему. Запитайте поради у чоловіка.
    5. Подайте опис проблеми з лінком і картинкою.
    6. Зі скаргами "у мене ніччьо не получаєцця" прошу звертатися до найближчого від РС фахівця (), або в гілку "Відкрита жилетка"

Останнє редагування: 15 Березень 2011
    • Подобається Подобається x 8
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі (відкрита жилєтка 3)

А у мене стабільно проблеми з Посиденьками.. Нещодавно повернулася сюди після річної перерви, куки і кеш чищу, і далі те саме:
    1. Регулярно з"являється віконечко "Инструкция хххх обратилась по адресу...... Память не можеть быть read" І дві кнопочки на вибір - закрити вікно чи "отладка приложения". І в будь-якому випадку всі віконця інтернету закриваються.
    2. Часто (особливо при перегляді "Нових дописів") раптово відкриваються одна за одною нові вкладки "Пустая страница". Інтернет висне, комбінація з 3-х клавіш не рятує, просто вимикаю системний блок кнопкою.
    Шкода, бо мені справді посиденьки подобаються..
    Вибачте, що без фото, немає можливості сфотографувати. Сподіваюся, що детально все пояснила. Заздалегідь дякую за допомогу.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Свій портрет додавати не мусово. А бравзер, яким користуєтеся, вказувати варто...
    Глючить у Вас система. Форум тут жодним боком не стосується.

4. Colombina1982

Internet Explorer... Якщо це допоможе...
    Система "свіжопереставлена", до мого повернення на Посиденьки працювала ніби нормально.. Мені тут "фахівці" радили дефрагментацію диска провести + перевірити на віруси (комп, звичайно :)).. Може, цього вистачить?

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І все таки до чого тут посиденьки?

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Не вистачить. З таким знанням компа система вже мертва (жодна антивандальна не витримає). Пора перевстановити.

7. Colombina1982

Так, співпало у часі.. 2 рази - тоді і зараз.. В період відсутності на Посиденьках таких проблем з Інтернетом у мене не виникало. Ось я на них і подумала.. А то все система моя неправильна :girl_cray: І незнання компа.. Чесно кажучи, ніколи не цікавилася браузерами ні взагалі, ні в принципі..

Останнє редагування: 23 Вересень 2011
  8. StarKa

StarKa Member

Доброго часу дня шановні адміни. Не знаю чи в мене одної, але зіткнулася з такою проблемою. Користуюся Google Chrome. Останнім часом виникає така ситуація. Відкриваю якісь сторінки з посиденьок - якийсь час все добре, а з якогось моменту просто сторінки перестають відкриватися з написом 400 Bad request. Помагає перевантаження хрому. І все було б добре, але останнім часом вже другу сторінку відкрити не вдається - лише ті що при старті завантажуються.. Не знаю навіть чи з першого разу вдастся це повідомлення надіслати.. І така ситуація лише з посиденьками - інші сайти працюють без проблем.. В чому може бути причина і як її усунути??

9. Відповідь: Не працює у мене на Форумі (відкрита жилєтка 3)

StarKa, а яка у вас версія програми Google Chrome?
    Пояснюю, звідки таке питання. Я теж користуюсь Хромом. Недавно на свою голову оновила його до останньої версії (14.0.835.202) і видно, або версія якась недороблена, або вона в мене якось криво встановилася, але відтепер сторінки теж не з першого разу завантажуються. Збираюся Хром видалити і встановити наново. Ну але я взагалі-то не спец, то я собі сама так придумала, що це мало би помогти...

10. Музик

Музик Мартуська

а в мене "особливі" посиденьки- замість всіх картинок типу оффтопу, а тепер ще й зображень конвертиків коло "надіслати ПП", коло останніх дописів і т.д. аватар nezabudka. Чому? чи то знак згори, що я маю з нею більше спілкуватися?

11. levandivka

levandivka З яйцями...

На здоров'ячко! :)
    Але форум заточений під Мозілу. Нарікання на глюки бравзерів краще у жилетку нести. :)

12. La esposa

La esposa Moderator

тіштеся, що не Левандівки, той з червоною карткою :girl_crazy:
    а якщо серйозно, то містика якась :girl_haha:

13. StarKa

StarKa Member

оригінальна постановка питання...

14. StarKa

StarKa Member

Оскільки адміністратори відмовляються нам допомогти, можу розказати що допомогло мені наразі. Не знаю чи надовго правда, але зараз поки все добре. Якщо коротко, то треба почистити кеш сайту у веббраузері. В налаштуваннях у хромі це можна зробити так.

Параметри - Під капотом - Конфіденційність - Налаштування вмісту - Cookie-файли - Усі файли Cookie та дані з сайтів - у віконечку для пошуку написати lvivport і по черзі видалили усі записи зі списку натискаючи на хрестик в кінці рядочку.

Нехай вам також допоможе :)

15. Музик

Музик Мартуська

і знову я тут: жовта картка у вигляді смайла з тортиком, а оффтоп - поцілунок :) - така моя ексклюзивна версія посиденьок

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- я також мала подібну проблему і писала про неї раніше, але я зауважила чітку залежність - з адресою, що починається на http://posydenky.lvivport.com всі сторінки успішно відкривались, а за адресою, яка починається на http://posydenky.com отримувала 400 Bad Request, тому відповідно нічого не чистила і не перевстановлювала, а просто користуюся першою адресою і наразі все гаразд. У мене також Хром.

17. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто Вам винен?
    Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; uk) Presto/2.9.168 Version/11.52

А що заважає Мозілу поставити і не мучитися?

Думаєте, так просто всім бравзерам потрафити? "Прикручено" купу зручних "фішок". Але надійно працюють вони тільки у Мозілі ФФ.
    Любителям ексклюзиву не варто нарікати на ексклюзивне відображення.

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

19. Furore

Furore New Member

А в мене з пошуком трапляються проблеми. :girl_sad:
    А на планшетці взагалі не хоче відкриватися.

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Хелп! Не можу відкрити офтоп і цитувати

21. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

мала недавно те ж в деяких темах. Якщо вводила теги вручну, то не постило допис, казало, що замало символів. Допоміг розширений режим.