Не позичай - поганий звичай

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Harmony, 31 Травень 2010.

1. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

Відповідь: Не позичай - поганий звичай

Дякую за ваші попради. Буду пробувати і те і інше. Але сумніваюсь що до неї то з першого разу дійде. Говорила я сьогодні зі свекрухою. Їй про то сказала і кажу до неї може ви їй якось то скажете, бо неможу я говорити таке. Всетаки я невістка. А свекруха їй тоже то боїться сказати. Бо зараз з нами не буде говорити.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Не позичай - поганий звичай

після смерті бабусі в мене вдома почався дурдом...всяку біду підкидали, +сусідки постійно приходили щось позичати. В хаті робилось щось страшне, постійні сварки, хвороби. Порадили мамі звернутись до "бабки яйця вилити". і вона нам сказала, що ніікому нічого не можна позичати, особливо в святкові дні, ми ніби-то віддаєм частино свого благаполуччя іншій людині. якщо то хороша людина, вона його тобі поверне, погана - ні! якщо позичаєте щось то віддавайте людині то вруки, лише тоді коли переступили поріг своєї оселі.
    я до цього поставилась дуже скептично. але мама вирішила більше нічого не позичати, але коли позичати, то тільки за межами дому. Ви здивуєтесь, але майже всі не приємності десь через місяць пройшли.
    в мами єє подружка, яка постійно щось зичить від 2 грн до кусочка хліба...якось вона прийшла до нас додому на Водохреща і позичила хліба, бо забула купити, тільки вона з хати відразу сварка..і вже не один раз таке замічали.
    тож варто задуматись кому ви щось позичаєте!!!не все так просто!!!