Відповідь: Навіщо "пауза" а можливо навпаки вона тільки цього чекає? і якщо гарно, романтично освідчитись, все буде чудово звичайно, якщо автор теми впевнений в своїх почуттях
Відповідь: Навіщо "пауза" Я планував зробити пропозицію в липні-серпні, але мінімально намікав про це їй.... Невже тих місяць-два все так вирішило.... Тимбільше після 4ох років після того скільки ми разом пережили!!!!! Нерозумію як так............. Вот!!!! Я так само їй обіцяв, але вона не повірила!!!!! Ну що ж дякую всім за дописи і поради. Думки розходяться так як я і думав. Незнаю, шо робити і чи освідчитись зараз, коли в неї такий наситрій і такі думки........ тяжко передати все через інтернет Можливо дійсно я "заплужив" з осідченням, затянув то всьо, незнав що її ображає, не говорив з нею відверто про проблеми і маю результат. Що поробиш. Доречі нам по 23.
Відповідь: Навіщо "пауза" Поговоріть! І у вас все буде добре! Будьте відвертіші, спілкуйтеся більше, і ви будете ріднішими, ближчими.
Відповідь: Навіщо "пауза" Але якщо вже наважитесь на розмову, то говоріть в позитивному настрої, без стогнань і страждань, без докорів і образ, бо відпочити вона попросилась точно не від шаленних і веселих пригод з Вами моя така Вам порада! Зробіть якийсь сюрприз, щось безумне, чого вона від Вас не чекае! Хоч серенаду під вікном заспівайте! Ви ж зовсім молоді!Додайте більше руху,пригод!
Відповідь: Навіщо "пауза" Обов"язково поговоріть відверто. Але, моя думка, хай би минув з тиждень часу. Емоції вщухнуть, думки гармонізуються)
Відповідь: Навіщо "пауза" Якщо дасте їй час, то періодично нагадуйте про себе, але не дуже нав"язливо - напишіть листа, надішліть квіти через кур"єра (зробіть щось романтичне). Щоб вона не думала - попросила дати час, а він так легко здався, значить сам того хотів.
Відповідь: Навіщо "пауза" а як вона себе поводить з вами, говорить чи більше собі відмовчується чи уникає розмов? а по телефоні як? відписує на смски? відповідає на дзвінки? бо якщо відписує, відповідає і розмовляє, то може все таки чекає продовження? думаю варто поговорити з нею, чи вона бачила ваші стосунки в майбутньому...
Відповідь: Навіщо "пауза" розкажу ще одну свою історію. Зустрічалась з хлопцем 5 років, стосунки себе вичерпали і мої почуття до нього також, я твердо вирішила поставити крапку про що йому і сказала. Були сварки і не розуміння, постійно повторювальна фраза:"як ти можеш викинути 5 років нашого життя?" ( до слова ми ще були дуже молоді, за 5 років я подорослішала,змінились мої погляди і ні почуттів, ні майбутнього з тією людиною я не бачила) на що я відповіла, що "краще 5 років ,ніж усе життя". І ніби подіяло, він зник. А з"явився через пів року і почались дзвінки ніби дружні, я не була проти дружби, але неочікувала почути, що "за цей час мала зрозуміти,що без нього не зможу жити і що це перерва щоб все переосмислити і знову бути разом". Почались зізнання, обіцянки, лазання через паркан,квіти,пропозиції і т.д. Закінчилось все дуже сумно, коли я енний раз пояснювала, що не жартую і це не натяк на бажання перейти на інший рівень, а саме розрив, хлопець то кричав то вибачався і так по колу довелось його вигнати...більше ми не спілкувались. маю ще другу історію, але щось не маю настрою її описувати. Коротко-хлопець писав смс і кілометрові мейли майже рік після розриву (зустрічались 3 роки), останнє було завуальоване привітання з заміжжям
Відповідь: Навіщо "пауза" Якщо брати паузу, то лише на визначений термін. Тиждень, місяць. Після цього знову сісти і поговорити. Бо безтермінова пауза плавно переросте в розставання. Я теж за те щоб спробувати освідчитися зараз, якщо не погодиться то тоді все ясно....Схиляюся до думки, що на горизонті з"явився інший.
Відповідь: Навіщо "пауза" мені ця ситуація нагадала епізод з "Друзів", коли Рейчел запропонувала Росу зробити паузу в їхніх стосунках. а він в той же вечір з дурощів та горя переспав з іншою..і коли вона потім йому цим дорікала, він постійно кричав "We had a break!!!" (у нас була пауза!) тому, правильно пишуть дівчата, дайте їй той час, якого вона просить, але нагадуйте час від часу, що ви думаєте про неї, що вам ця пауза ні до чого...бо ви то можете сидіти і думати що ж зробити далі, а для неї це вже може буде зелене світло для нових хлопців...
Відповідь: Навіщо "пауза" І я напишу про своє. Я довго зустрічалася з хлопцем, більше 7 років. Спільного життя до оруження не могла собі дозволити, виховання в мене не таке. От і зайшли в тупік наші стосунки. Я вже давно вирішила, що хочу провести все своє майбутнє життя з цим чоловіком. Але пропозиції все не було. Тому допоміг, як я це сьогодні називаю "волшебный пинок под зад". Я запропонувала "паузу" з тонким натяком на розрив стосунків. І подіяло. Сьогодні вже майже 3 роки нашого спільного подружнього життя.
Відповідь: Навіщо "пауза" Вроді нормально говорить і відписує, єдине що бачитись нехоче. Вже не обнімає, нічого такого не говорить. З її слів вона бачила, а тепер вже ні, тепер вона нехоче ніякого одруження і ніякого зустрічання з відносинами. Я періодично нагадую - і пишу, і квіти привозив пару раз додому і на роботу, пару раз в ресторан ходили. Просив вибачення за все, обіцяв змінитися і поміняти наші стосунки, оскільки зараз багато чого зрозумів і взнав ... та і небуло в нас ніколи такої ситуації. І отримував як завжди - "я все вибачила але вже пізно", "нетреба нічого такого робити - це нічого не змінить", "почуття згасли і пройшла любов", "я не вірю що ти зможеш змінитися, а якшо і змінишся то на місяць-два максимум" Щей до того всього ця пауза припала якраз на нашу річницю, а тепер скоро в неї день народження...... Коротше бачу шо дуже печально то всьо..... Бачу дійсно тре було ще раніше робити пропозицію і все було б добре ((((( але звідки я міг знати....... все ніби йшли до того, ніби було добре, а тут...... нерозумію навіщо таке робити, можна було хочаб поговорити а не так радикально. Невже все тепер втрачено? Всетаки, як краще діяти зараз і що б то придумати, щоб змінити її думку і ставлення?
Відповідь: Навіщо "пауза" Якщо вона Вам дорога і Ви хочете за неї боротись, тоді боріться, але не навязуйтесь, не потрібно безконечних вибачень...Добавте позитиву!свята!
Відповідь: Навіщо "пауза" А може переговоріть з її подругою, може в неї вдасться вияснити, що ж все таки трапилося. ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ---------- А те, що вона відповідає на дзвінки, приймає запрошення в ресторан, це 1. В неї ще дійсно є якісь почуття до вас 2. Почуттів вже нема, просто їй приємна думка, що її ви її далі продовжуєте любити, що вона така неповторна і нікуди ви від неї не дінетесь. Буде продовжувати вас мучити. Запропонуйте їй як варіант спільний відпочинок, хоча б на вихідні, в якомусь романтичному місці, от тим більше,що в неї скоро день народження, влаштуйте для неї незабутнє свято. Може там вона розтане. Як що це не подіє, як варіант, можна зробити вигляд, що ви захопилися іншою дівчиною, може тоді до неї дійде, що вона може й справді вас втратити і змінить свою позицію. Це вона так каже, а ви зробіть справжню пропозицію, так щоб це для неї було несподіванкою. Може вона просто чекає від вас якихось ініціативних кроків. покажіть своїми вчинками,що ви змінилися , що ви готові заради неї на все.
Відповідь: Навіщо "пауза" А може покажіть що ви можете змінитися більше ніж на 1-2 місяці. Варіант довгий, нудний (романтичні вихідні попрощє і веселіше звучить...). Але що таке тих кілька місяців порівняно з 4 роками і спільним УСІМ життям. Подумайте, чи хочете ви такого (і змінитися безповоротно, і з такими змінами і цією дівчиною прожити все життя і потім зістарітися разом)
Відповідь: Навіщо "пауза" Та дівчину просто замучило "ходіння" 4-річне. Замучилась вона і вже не знає чи їй це ціле щастя треба взагалі. не знаючи дівчину важко щось радити. Одній може вистачити серенади під вікном з обручкою. А другій треба буде довести що їй все ще цей чоловік потрібен. І довести не клятвами, а я й не знаю як. Подорослішайте, чи що. А то дуже дитинством від дописів віє.
Відповідь: Навіщо "пауза" я думаю варто вам на це звернути увагу! чому? бо якщо є емоції, переживання- то є що рятувати і над чим працювати, бо почуття ще не пройшли, а якщо все було спокійно, виважено, з логічними висновками і причинами- то дівчина над тим думала не один день, і нелегко їй було наважитись на ту розмову, повірте! може направду стосунки себе вичерпали? дайте час людині, тим більше що ви не чужі одне одному а далі ви вже побачите як себе поводитиме дівчина- чи направду все, чи є ще надія на продовження? можете навіть крапельку ревнощів підключити))) з власного досвіду- зустрічались з хлопцем 2,5 роки- все було настільки пристрасно і цікаво,і почуття, і примирення, і сварки, і подорожі, ну абсолютно все! але в один момент мене переклинило- а що буде ще за кілька років? я подорослішала, змінилась, хотіла вже стабільних стосунків - а він і далі лишався таким емоційно залежним! наступним кроком було намагання зрозуміти конкретно- що далі??? відповіді я неотримала, мучилась страшенно, але вирішила остаточно розійтись! і все було в такому ж стайлі- давай зробимо паузу ітд..... він образився, ми навіть друзями не залишились! з того часу пройшло 2 роки- я зустріла того єдиного справжнього і щирого))) а колишній з*явився нещодавно з пропозицією дружби з перевагами( friends with benefits) -не важко зрозуміти куди я його відіслала)) а на згадку про нього лишились мінус 10 кг, нелюбов до білих троянд і купа вражень про те що було і до чого повертатись ніколи непотрібно)))
Відповідь: Навіщо "пауза" "В стосунках кожен може пройти лише половину шляху" - керуюсь цим висловом. Якщо Ви потрібні дівчині, скоро все налагодиться - вона ж собі не ворог) Якщо ні.. на жаль, нічого не допоможе) вона ж собі не ворог)))
Відповідь: Навіщо "пауза" Дякую. Виходить ніякого варіанту крім сидіти і надіятись на те що вона змінить думку, заскучає і вернеться - нема.