"Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Листопад 2013.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: "Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

+100
    я, особисто, не вірю в несинтетичну природу "натурального" господарського мила ( сучасного). Ванючість і неприємний колір ніяким чином не переконує мене в його натуральності.

Хто чим зуби чистить?

2. bobryha

bobryha Well-Known Member

в мене в дома була банка, чоловік звідкись приніс. то я її використовувала хіба для натирань і компресів при застуді. навіть не знала що її ще можна внутрішньо вживати чи горло полоскати... чи при головних болях... отак майже повна банка простояла, поки термін придатності не вийшов(((

3. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Я от не розумію для чого взагалі приймати вітаміни у таблетках, сиропах...Варто просто переглянути свій раціон і їсти сезонні овочі і фрукти. Зараз наприклад, ми їмо калину, клюкву, багато ягід морожу(компоти і варення не варю), бурячки, квашена капуста.....вітамінів зараз просто навалом, тим більше ви

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

5. zetta

zetta Well-Known Member

А дітям? Який морс? Калина, клюква ... Ше менша шось таке хапне а старша то повний капець .

6. bobryha

простою пастою(((( мама чистить зубним порошком, а я неможу, мені смак неприємний(((
    знала колись одну старшу жінку, в минулому викладачку медичного, яка чистила зуби все життя білою глиною і у 70 мала дуже гарні зуби

7. zetta

zetta Well-Known Member

Так звані Q10 омеги ті всякі .

8. bobryha

то колись так було... а тепер вже давно не так))))

9. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Мої пють без проблем (і старший і молодший). Якщо у дитини немає не це алергії, то чому б ні.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

У мене старший дуже полюбляє додавати до морсу трошки меду, а от менший мед не переносить на дух.

10. Rona

Rona Мама-йожик

о, маю Амол, але поняття не мала, що мож навіть в чай капати, а там передоз може бути? скільки треба капати? (напр., сину 14 років)

11. roma roma

roma roma Member

І в нас така цеглина, а ще дуже люблю дігтярне мило воно класно ранки на тілі заживляє. На рахунок смаження, то моє улюблене (для критики) Взагалі будь-яка олія при нагріванні втрачає свої корисні властивості, тому краще її додавати вже в тарілку, а смаження замінити на запікання. Я б ще створила таку темку "Як ПРАВИЛЬНО ГОТУВАТИ РІЗНІ ПРОДУКТИ". Як відомо більшість господинь варить на око наприклад овочі, а це зовсім не правильно іноді деякі овочі не тільки втрачають всю користь а й смак погіршується. Я веду до того що їжа має не тільки наситити нас, а й весь організм вітамінати і корисними елементами, щоб потім не стояти в аптечній черзі за тою чарівною упаковочкою під гарно назвою ВІТАМІНИ

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

я собі скачала програмку на мобільний.. вводиш номер Е і тобі видає що то за добавка
    мені подобається Фрош, а з дешевших Бальзам для миття посуду з гірчицею або авокадо-алоэ (пише на пакеті великими буквами Bio Formula, брала у Watsons, фірма рос. або вітчизняня Эльфа)
    шукаю ще альтернативу.. загалом для миття посуду можна використовувати соду і гірчицю

13. Orman

Orman Модератор-бомба

можна не в карму? Зараз не маю цілих з пачкою
    в ватсонсі купую якісь німецькі, вони є зелені тонші (долгоіграющі), і фіолетові, то взагалі їх вбити не годна.

до господарсьокого мила в мене багато питань (пише ДСТУ, але то ніфіга не ДСТУ), але поки так як є. Тру на терці і в барабан. Якщо Т менше 40, то попередньо стружку заливаю гарячою водою і даю трохи розмокнути.
    ну бачите кому що. Кому фейрі захист вбиває, кому рукавички, а кому і кобила - нєвєста. Я посуд мию не довше 7 хв. Але з точки зору екології, і того, що після (умовно) фейрі ви з тих тарілок взагалі-то їсте, то таки рукавички виграють.
    на повному серйозі - не пожалійте раз грошей на нормальні рукавички з напиленням - ціле щастя. І економія на манікюрі.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

до речі, про ліки. Тепер при набряку в носі замість судиннозвужуючих капаю гіпертонічний (2,5:wacko: соляний розчин. В аптеці воно продається під рязними комерц.назвами (квікс, напр) і добряче коштує (порядка 60грн за 30мл добресоленої води :) ). Я замовила такий розчин в рецептурному відділі, хто має як відміряти 5гр солі може вдома зробити.
    Звичайно, соляний розчин не має аж такого ефекту як "хімічні" краплі, але ж засіб натуральний!

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

суперові рукавички! Якщо не проколоти випадково вилкою чи ножем - дуууже довго служать! І такі приємні всередині!..

15. Orman

Orman Модератор-бомба

і тойво, задавати треба правильні питання. Не міняти хіматоз на трошки менший хіматоз. Від дечого можна відмовитись взагалі і повністю, і на чистоту в хаті це не вплине. Хіба на чистоту легень - позитивно :)

Для миття вікон, підлоги, і кухонних фасадів, не потрібно взагалі нічого. Ну на крайняк тряпочка з мікрофібри, ну або газети.

і я себе якимось драконом відчуваю. Що ніхто не пам"ятає як посуд мили в дитинстві? І нічо вроді виросли без фейрі.

і ще :) нагріта чи навіть перегріта олія по шкідливості не йде в жодне порівняння, чим ми в хаті пуцуєм.

і ще ще :) реклама - двігатєль грошей з наших гаманців. Будьмо уважні :)

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Бабуся в селі кропивою відпуцовувала до блиску - оце добре запам"яталось)))

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ггг, се є фізрозчин, коштує 5 грн бутля

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

то типу так мало посуду чи швидко так миєш? і решта на наступні 7 хв. відкладаєш?:ed4d70def841dc74b57

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

з дезодорантів - подобається Кристал, але в спреї
    є ще ароматизований ромашка і гранат
    купляла в Росмані і Польщі

20. Orman

Orman Модератор-бомба

:) і мало, і мию швидко, а головне - рідко.

ну і я таке не готую, що потім після одної страви треба мити 2миски, баняк і пательню