"Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Листопад 2013.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: "Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Для мене порівняння кормової кукурудзи із солодкою в цьому плані означає, що кормова - гірша. А от кормова капуста (kale) дуже навіть корисна й смачна.

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чи є якісь "натуральні" вітамінні комплекси? Бо відчуваю брак вітамінів, харчуюся неповноцінно. Чи ті всі вітаміни що на Айхербі, наприклад, не варто вживати?

3. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Мій минулорічний baby ganics так розділився. Але працював добре, тому я користувалась. Цього року взяла sunology, то має кращу текстуру, легше наноситься, не робить шкіру білою, ну і не розділився поки що :)

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

Я вже тут писала, що під час вагітності і майже всього ГВ приймала вітаміни prenatal multi+dha від nature made. Дуже задоволена ними.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якщо знаєш де купити чисті- кинь лінка пліз.
    Я би не називала інги в кремах від сонця екологічними. Піду почитаю шо пишуть).

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ти здивуєшся, але для здоров"я кормова краща. Власне в кормових сортах зазвичай менше цукрів, і більше всього решта - вітамінів в тому числі.

6. Liliyah Romanova

Я не здивуюся. Мене просто вбиває довге варення кормової.
    Чого мене навчили фермери, то це того, що готувати кукурудзу найкраще в листі (наприклад на грилі, або й варити), а якщо з листя витягати, то зразу кидати в окріп на варення, бо при довшому контакті з повітрям (20+ хвилин) кукурудза втрачає свої корисні властивості.

7. StarKa

StarKa Member

Я до загару вернуся. Цього року теж використовувала конжутну олію і задоволена дуже, враховуючи, що більше місяця на морі шкіра ще не злазить, трошки шалушиться на ногах ьреба частіше ще мазати, з двома гавриками не встигаю, після перших контактів з сонуем мазалася кокосовою плю лавандовою то опік зеімало також. А для захисту використовувала на початках минулорічний ла роше дитячий 50спф. Етикетка стерлася, то не можу подивитися навіть складники...

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

Про алоє: можна посадити вазон і користуватися гелем з листочків - вже натуральніше не придумаєш!

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Тобто... гель? Розкажіть, як саме використовуєте?

10. Liliyah Romanova

Відрізати листочок алое, або навіть не цілий, а частинку, розрізати навпіл і мастити, де є потреба. :)

11. domino

domino Well-Known Member

натуральний? мені для малого треба. Де такий можна купити? на ібей? Скині мені ів дірект чи тут

12. Iablinska

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00I0BCE0A/ref=mp_s_a_1_1?qid=1405540439&sr=8-1&pi=SY200_QL40
    Ось тут він є. Я брала в звичайному магазині. Направду добрий, індекс 1. З нульовим індексом не знайшла :sad:

13. domino

domino Well-Known Member

от такий лосьйон знайшла на амазоні за Ліліним посиланням. Рейтинг в нього 0, що не може не радувати )))
    Belly Buttons & Babies Sunscreen Lotion, SPF 30
    http://www.amazon.co.uk/Belly-Butto...abies Sunscreen Lotion, SPF 30#productDetails

14. Sera

Напишить де купити геля хорошого))).

15. Liliyah Romanova

Оцей гель єдиний із безпечними складниками з індексом 0-2. Загальний індекс не виводила. :)
    Натрапила на кілька, де писало 98-99% натуральні складники, то решта 1-2% з індексом 3 і більше, як завжди.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Лілю, а можеш ще отак вказати на комплекси вітамінів? Бо я не розумію як ті індекси дивитися, а розбиратися не маю часу.

18. Iablinska

Індекси стосуються лише косметичних засобів.

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Я отаково практично вже перейшла на натуральні засоби гігієни, косметику і їжу :)

19. Liliyah Romanova

Різко й не треба. Я теж різко не можу, поступово йду.
    Я у вітамінах не розбираюся, аби радити. Я бачила питання, але крім того, що вже писала, нічого не можу сказати.

20. Sera

Хто які біо-пакети для сміття купляє?
    Раніше брала фрекен-бок.
    А тепер:
    а- вони москальські грр
    б- муж каже, що ніфіга вони не сожі на біо-пакети

Ага- хто які думки має про паперові рушнички і білий туалетний папір? Вони я так розумію відбілені. То дуже шкідливо?
    Якщо так- є еко? Але власне одноразові паперові.