"Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 Листопад 2013.

1. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Відповідь: "Натуральні" мамусі (і не тільки для мамусь)

Рецепту як такого не маю, бо додаю все на "око".
    У натуральний мед(десь полоину пів літрової банки) додаю цілі родзинки, курагу(розрізаю на 3-4 частинки),грецькі горіхи також ріжу на дрібніші частинки і лимон(подрібнюю його у подрібнювачі разом зі шкіркою). Все це гано перемішуюі зберігаю у холодильнику.
    Деякі мої знайомі всі інгредієнти перемелюють разом у однорідну массу, а ми полюбляємо щоб було кусочками. Нам так більше смакує.

2. natorella

natorella Well-Known Member

всьо з хербу купується елементарно

3. irushka

irushka Well-Known Member

Бачила в одному магазині з еко-продукцією, поблизу Лялькового театру. І кокосову олію купувала у Львові, але таку косметичну для волосся.

4. Маріка

Маріка Well-Known Member

А поширена оливкова олія чим гірша чи шкідливіша? Ніби всі говорять, що одна з найкорисніших олій для організму. Кокосова корисніша чи є інша причина, щоб застосовувати саме її.

5. natorella

нічим
    захоплення кокосовою стало модним ІМНО
    а на загал добра б-я природня чиста олія

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А куди ти даєш її в іжу? Як смакові властивості? Бо щось ходжу я біля неї ходжу, а собі ще не купила)).

7. natorella

смажать на ній дівчата, стовідсотківзнаю
    особливо смачно млиинці кажуть

8. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Кокосова олія містить насичені жирні кислоти на відміну від оливкової, лляної, які містять ненасичені.
    Раніше вважали, що насичені жирні кислоти- це причина інфарктів, інсультів, підвищення рівня холестерину в крові.
    Тепер кокосову олію знову реабілітували, навіть більше, винайшли, що вона краще сприяє схудненню, знижує рівень холестерину.
    Кокосова олія містить каприлову i лауринову кислоти, які мають бактерицидні , антивіральні і антимікотичні властивості.
    Добре її вживати для профілактики карієсу.

9. Sera

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

писала про то кілька разів і в мене вдома форумлянки не раз пробували:girl_yes:
    вона мені трохи горить але млинці дуже смачні
    я для себе недавно відкрила мигдалеву олійку, знімає макіяж і кажуть гарно впливає на ріст і стан вій, про останнє сказати не можу бо в мене вони ітак в хорошому стані
    ну какао масло, масло ши і багато інших теж в сусідніх темках ніби обговорювались
    Лілю, а що тебе так цікавить де то все є у Львові? для рідних питаєш чи просто?
    я все замовляю з айхербу вже третій рік мабуть...колись хотіла створити темку щоб обмінюватись досвідом, але не дозволили як рекламу

11. AilataN

AilataN жива

Допомагає від серйознішого, ніж пил, засвинювання.
    підлоги і всі поверхні ( ванна, кафель, кухонний стіл, і т.д.) відмивала гелем з мила , самого простого.
    Знайшла пост , сторічної давності )
    .
    Про для голови і для тіла багато в темах " природні засоби...", "косметика ручної роботи"
    Ой, моя тема, улюблена)).

Останнє редагування: 7 Листопад 2013
  12. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Трохи довгий список- ці всі деодоранти не містять алюмінію:

Останнє редагування модератором: 7 Листопад 2013
    • Подобається Подобається x 1
  13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Підлоги мию водою з морською сіллю - миє класно, нема того гидкого запаху. Даю приблизно столову ложку на пів відра води.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я почала користуватись засобами тм Клар. Там в складі речовини лише рослинного і мінерального походження. Ці засоби схвалені Німецькою асоціацією алергіків і асматиків.
    Хочу спробувати мильні горішки (для прання, замість мила і шампуню). Чи хтось має досвід його використання? Які враження?

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ще додати ложку соди і все відмиє. Я тут переходжу помаленько на універсальний засіб - питтєва сода. Посуд відмиває найкраще.

Плитку в ванні треба мити горілкою, якщо муж в обморок не впаде. Оцтом не піде, горівка краще відмиває той ґраут між плитками. Дзеркала і вікна миється звичайнісінькою водою з оцтом. Якщо дуже запацькане можна спочатку помити мильною водою, а потім водою з оцтом і протерти звичайним бумажка. Блищить, як псові ...

16. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

напевно сюди ж можна дописати відмову (ну майже, для підстраховки все ж маю) від одноразових підгузників на користь багаторазових :) (плюс висаджування).

17. natorella

дезодоранти, а я от хотілаб побачити те, шо в нас продається з анти-перспірантів (власне в яких і використовують алюміній) БЕЗ алюмінію

18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

а як саме ви миєте? Сипете соду на губку чи розчиняєте в воді?

19. natorella

ну власне те, шоя писала - натуральністьматеринства - ГВ, висаджування, слінг, сс

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

в мене не дуже, але може то зараз кращі, якісь гмо-шніє, шо перуть добре

20. Sera