Натуральна шуба (хутро) так чи нi?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Koza-Dereza, 30 Червень 2009.

?

Хутряна шуба: опитування

1. Мрiю про шубу з цiнного хутра (норки, шиншили, лисицi, песця iтд)

42 голосів
    42,4%
  2. Маю цiнне хутро i ношу його

27 голосів
    27,3%
  3. Немаю хутра i не хочу мати бо шкода тварин

15 голосів
    15,2%
  4. Немаю хутра i не хочу мати бо шкода грошей

15 голосів
    15,2%
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Натуральна шуба (хутро) так чи нi?

+1000000000000000%

2. mamba

mamba Member

шуби з натурального хутра, як і діаманти, пасують жінкам після ...років, раніше - ознака відсутності смаку))

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

мда.. а після скількох років?

а ви не зауважували, що шуби є молодіжно-стильні ? чому стереотипно мислити - про шубу в підлогу формою трапеції, на цьоці 55 років і вагою ,,,кг?

4. Надька

Надька Well-Known Member

і мені школа травинок, але так хочеться чогось такого класного. ну на норочку і грошей треба ось і купила собі козочку з чорнобуркою, відносно дешево і сердито.....

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

це точно, ніякої повагт до тваринок. вже як купувати такі речі то і берегти їх треба....

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Аналогічно, я сплакалася і мене тіпає, як бачу каракуль на ринку.... Взагалі, млію від хутра. Ще студенткою мала шубу з вовчика, такі пів міста тягало, але я коли її вдягаю, хочу-нехочу, а думаю, як вбивали ту тварину... Я психологічно дуже тяжко переношу хутряні речі на собі, ношу балонові куртки зимою. Хоча, чесно і відверто мені подобається вигляд хутряних речей, колись бачила шубу з лисиці.... шикарну, вона мені так запам"яталася, коштувала тоді 2,5тисячі гривень, то було роки 3 тому. Навіть зараз перед очима її бачу, але носити б не змогла, та і нема де, не піду ж я з малим гуляти у цій шубі :)

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

так як це хутро роблять??? Бо мені дуже подобається

7. kati

kati Well-Known Member

8. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Здирають з новонароджених ягняток, чим ягня молодше, ти завитки на хутрі сильніші, бо зі зростанням вони розкручуються. Я то бачила і у мене це засіло непробивним кілком у голові, так-само, як вбивство більків (рос. "бельков", не впевнена, що написала правильно українською)
    Я не відмовляю носити хутро, то є моє світосприйняття, я взагалі інженер-еколог за першою в/о :)

9. vanilia

vanilia Miracles are real

Маю шубу з кози вже давно. Років з 10, певно. Не таке аж цінне хутро, але гарна. Нічого не полиняло. Яка вона гарна була, така і є зараз. Але я її дуже рідко вдіваю, хіба десь на вихід.

10. kati

kati Well-Known Member

11. stira

stira New Member

Чесно кажучи. на наші Львівські зими не дуже розженешся з гарним хутром: або занадто тепло або все топиться і з даху капає. Тому як на мене, оригінальне пальтішко в сам раз.

12. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

не погоджуююсь з Вашим дописом, тим більше, зараз безліч молодіжних моделей... а щодо діамантів, то також деталь, яка на мій погляд не зіпсує ваш вигляд і в 20 років.)))