Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Довіряю на всі 100%, як і собі!! Адже на довірі створюється гармонія в сім'ї.
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Дуже гарно написано, аналогічно і в мене! Найщасливіша жінка на світі, бо дійсно довіряю коханому на 1000% і ні одного дня не сумнівалася в ньому.
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Якщо говорити лише про вірність чоловіка, то на 100%. І не тому, що у нього німб на голові, просто наші стосунки базуються на довірі. Та й мені спокійніше вірити, ніж сходити з розуму від безпідставних ревнощів. Та й на рахунок всього іншого довіра стовідсоткова, бо він реально моя друга половинка і ми за ним, як за кам'яною стіною
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... я довіряю свому коханому, але згадую колишні стосунки, де вірила людині як собі... а мене так розчарували. тому якось іноді задумуюсь ... чи варто на всі 100?
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Аналогічно, хоча мала гіркий досвід, з хлопцем зустрічалась 7 років, а виявилось що у нього паралельно була інша дівчина, після того думала що вже нікому не зможу вірити, але Бог добрий, подарував мені чудового чоловіка, якому довіряю як собі!
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Я своєму довіряю на всі 100, він навіть не прихильник ходити на "ліво". З іншого боку, без довіри не має сім'ї.
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... я теж після якого думала, що довіряти не зможу взагалі нікому. Але в плані вірності чоловікові довіряю на 200%, навіть ніколи і не замислювалась, наскільки довіряю. Просто відчуваю його, як частину себе - та і все.
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Навряд довірятиму на всі 100%. Вірити буду але якийсь процент "ану ж перевірю" всеодно буде...
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Довіряю і вірю. Сама кажу, іди завітай до куми. Провідай як вона там. Я знаю багато різних мужчин з якими можу обнятись, і поцілуватись в щічку на знак привітання, але він знає і я знаю, що моє серце і тіло належить тільки йому. Так само і з його боку.
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... Недавно зловила себе на думці, що не довіряю. Не в плані зради, а щодо дитини, наприклад, чи якихось побутових справ (для мене важливих). Найскладніше з дитиною: я банально боюся навіть відпустити їх гуляти одних, бо, до прикладу, чоловік вважає, що наш синочок вже великий і може сам переходити дорогу, не тримаючи його за руку. (наш синочок дуже активний, і йти поруч він не буде точно, постійно виривається вперед). Що робити? не знаю...
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... В нас так склалось, що довіра з"явилась в перші хвилини знайомства...в перші дні зустрічання на нас просто звалилась величезна гора випробувань,і в нас просто не було іншого вибору,як довіряти один одному,бо на кону були наші стосунки!Ми разом 4 роки,довіряю йому,як собі))
Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?..... довіряти що в парі, а що в побуті - то залежить від того, наскільки надійна сама людина... Є люди, яким довіряєш, і знаєш, що їм можна довірити навіть дрібницю, а є такі - що довіряєш, але перевірити треба все одно...