Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?.....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 8 Серпень 2009.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Наскільки ви довіряєте своєму чоловікові?.....

так завжди говорила одна моя знайома(напевно по собі судила)
    Я з цим не згідна!

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Завжди знайдуться жінки, впевнені у цьому. Напевно, їм так легше жити :):):)

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А це вже як кому хочеться вважати. Є категорія людей, яка дуже полюбляє вважати себе обділеними і в безвиході. Зачєм старацца, якщо все і так буде зле?

4. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Залежно що вважати за зраду.Для декого зрада це коли чоловік переспав з іншою,для інших поцілунки чи кокетування в бік жінок. А говорити про те,що всі чоловіки зраджують,це все одно,що сказати,що всі жінки Дури. Чоловік не піде на ліво, якщо його дружина буде його задовільняти в всіх проявах. Є звичайно хлопи,яким потрібен постійний екстрим і жага до вражень, але це скоріше виключення з правил,чим закономірність.
    І до теми.Своєму нареченому я довіряю на всі сто.

5. Chikapina

Chikapina New Member

без довіри немає сім"ї. все базується на довірі, шані. я своєму довіряю) звичайні всі ми люди і всі ми помиляємося. але якщо налаштовуватись одразу "всі вони зраджують" тоді навіщо повязувати своє життя з такою людиною,яка ходить "на ліво"? краще робити все для того,щоб крім тебе він нікого не помічав і жив лише тобою))))

6. Donner

Donner Member

О, згадалася сусідка мєї хресної... Дочка її вийшла заміж, а згодом на кілька місяців виїхала за кордон на навчання. Чоловік справді не зраджував, та й в маленькому містечку це й не особливо приховаєш. То мамаша, ну просто за кожним кроком зєтя прослідкувавши, по приїзді дочки, порадила їй... розлучитися. Мовляв, "з ним шось не то... хорий якийсь чи шо... бо поки тебе не було, ні з ким тойво-во...":)

7. kartunka

kartunka New Member

Багато чого наболіло на душі ((((
    Зараз мене просто розривають емоції.
    я не вірю, не довіряю своєму чоловікові, хочу забути всі почуття які мала колись до нього.
    можливо хтось осудить мене за мій вчинок і скаже шо сама знайшла собі проблему. але проблема є і мене зараз цікавить шо з цим робити.
    Коли я була на 6 місяці вагітності зайшла в сакйп до свого чоловіка і побачила те шо бачити не повина була. його переписку з двома дівчатами з якими він працює одна пісні йому співала про свою білизну і т.д інша говорила про те як хоче з ним цілуватись, обніматись і т.д. він з ними флірнтував во всю, на роботі чим лиш займався це переписувався з ними, мені брехав шо занятий пише документи і немає часу зі мною говорити писатись. я читала його переписки десь тижні два але в кінці кінців не витримала і сказала йому шо все знаю. МЕНІ ТОДІ БУЛО НЕ СТРЕПНО БОЛЯЧЕ Я ХОТІЛА ЙОГО ВБИТИ. знаю шо це лише переписка яку я не повина бачити і шо нічого крім цього не було, мені так хочеться вірити. він клявся божився шо це перший і останій раз. але я йому не вірю з тих пір пройшло вже 8 місяців а я його ненавиджу. в нього є постійно якісьдівчата з якими він таємно від мене спілкується, приховує їх, хоча ми домовлялись після тої сварки про все розказувати нічого не приховувати. і що раз спливає, якесь гімно. ((((( як не одна тодруга то третя. ці переписки як вони мене достали. я живу з людиною якій не вірю не довіряю і яку хочу розлюбити, зненавидіти так щоб навіть говорити дивитись в його сторону не хочу. Я НЕ МОЖУ ЙОМУ ПРОБАЧИТИ. НЕ МОЖУ. ТЕ ШО ВІН ЗРОБИВ ДЛЯ МЕНЕ РІВНОСИЛЬНО ЗРАДІ (НІБИ ВІН З КИМОСЬ З НИХ ПЕРЕСПАВ)
    Я ТАК ХОЧУ ПОМСТИТИСЬ ЗРОБИТИ БОЛЯЧЕ ЙОМУ ТАК ЯК ВІН ЗРОБИВ МЕНІ, ЗРОБИТИ БОЛЯЧЕ ТИМ ОФІСНИМ ШЛЮХАМ. ХОЧУ ЗНИЩИТИ І ЗАБУТИ ВСЕ. АЛЕ ВІН МЕНІ І МОЇМ РІДНИМ ВЕСЬ ЧАС ПОГРОЖУЄ ЯКЩО Я НАПИШУ ЇМ АБО ШОСЬ ЗРОБЛЮ НЕ БАЧИТИ МЕНІ ДИТИНИ.
    АЛЕ НЕ МОЖУ МЕНЕ ТРИМАЄ ДИТИНА ЯКУ МИ ОБОЄ ДУЖЕ ЛЮБИМО, ЦЕ ЄДИНЕ ЧЕРЕЗ ШО Я ШЕ З НИМ.

8. lykkelig

lykkelig Member

kartunka, може бути таке, що ваш чоловік просто залежний від такого виду спілкування, це також інтернет-залежність, і, можливо, він потребує вашої допомоги...

9. Amrita

Amrita Member

Ну, це вже якийсь "перебор" !!! У нього є якійсь реальні можливості виконати цю погрозу ? Окрім того, виходить, що він більше піклується про спокій своїх "співрозмовниць", ніж про вас. Прикро ...:girl_sad:

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Так само чоловіки говорять і про жінок! Я вірю в те, що є чоловіки які не зраджують. Своєму чоловіку довіряю на всі 100% інакше б не вийшла за нього заміж.

11. Afalina

Afalina New Member

я б так "Громко" не казала...не уявляю, як можна жити з чоловіком, думаючи підсвідомо, що він зраджує...свому довіряю на 100%

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Мені цікаво звідки така впевненність у цьому?

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

от в цьому і корінь недовіри :)
    А я довіряю на 100% і собі, і чоловікові. І він так само.

14. я_тут

я_тут Well-Known Member

абсолютно довіряти іншій людині неможливо, тому що при певному збігу обставин інша людина може поступити зовсім не так, як ви від неї очікуєте, але жити по замовчуванню знаючи, що тобі зраджують, але дуже гарно приховують, це взагалі абсурд, як так жити можна?
    все в житті може статись, але для чого цього чекати і боятись

15. Laja

Laja New Member

Без довіри нема стосунків. Я довіряю чоловікові і ніколи не сумніваюсь.

16. resnichka

resnichka New Member

Ось зцього все і починається, якщо людина невпевненна в собі, то як вона може бути впевненою в іншій людині? Мабудь дуже важко жити без довіри...

17. natiok

natiok Member

Я повністю довіряю своєму чоловікові, впевнена він відповідає на мою довіру також повною довірою.

18. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

я просто довіряю свому чоловіку , і вірю що він мене не розчарує:girl_yes2:

19. lya lya

lya lya New Member

Я так думаю, що коли чоловік починає гуляти то в повсякденному житті його голова думає точно не про сімю :sad:

20. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

довіряю чоловікові на 100% і думаю що завжди довірятиму