Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Пильнувати треба завжди. Але не новий інтерес до інших, а інтерес до вас. (Не маю на увазі Вас, левандівко)
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Так от воно що, виявляється щоб мій чоловік мене приревнував треба всього лиш поїхати у Єгипет Деколи мені аж хочеться щоб мій чоловік мені відкрито показав, що ревнує мене, тоді б я точно бачила що не байдужа йому!
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Ви мабуть мене ліпше за мене саму знаєте, бо я про себе кращої думки.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? я так думаю у більшості випадків кожен судить по собі. якщо є якісь провини і те, за що можна недовіряти, перетягуєш те на інших. я там десь фліртую і до мене пристають то й чоловічок не святий!
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? це так смішно, без ревнощів не бачите того, що не байдужі йому? інші прояви любові як турбота, опіка, довіра, привязаність тощо вже заслабенькі?
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Ні звичайно що не заслабенькі! Просто деколи мій чоловік настільки самовпевнений (а може тільки так показує), що деколи хочеться щоб приревнував і не був такий свято впевнений, що на мене не задивляються інші мужчини
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Мені чоловік довіряє повністю,ніколи не ревнує,бо дуже любить)
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Сподіваюсь, що мій чоловік мені довіряє. Тобто, в приготуванні їжі довіряє цілком і повністю, а от в якикось інших речах (побутових) може спробувати засумніватись. Інколи це ображає. Але подумавши і проаналізувавши своє відношення до чоловіка, можу сказати, що в окремих речах і я не на 100% довіряю йому. А щодо зрад і ревнощів, то знаю що він мене любить, і він знає, що я не зраджу його.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Я знаю що мій чоловік кохає мене, він знає що я йому не зраджу ніколи, але кілька разів приїжджав з роботи без попередження,перевіряв?Казав що сюрприз зробити хотів!Одного разу так кумедно було,я пішла в душ,дітки спали ну і щоб ніхто чужий не зайшов до хати я замкнула вхідні двері.Дзвонить чоловік на мобільний, і питає:ти де?,я кажу -вдома, а він:з ким?чому двері замкнені?Відкривай! Ну я швидко вийшла з душу,витерлась,відкрила двері,чоловік зайшов,вигляду не подавав,але було помітно що він чекав ще когось побачити. От такі вони,наші благовірні чоловіки!!
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? quote=Nitriotka;1006439]Ну я швидко вийшла з душу,витерлась,відкрила двері,чоловік зайшов,вигляду не подавав,але було помітно що він чекав ще когось побачити. От такі вони,наші благовірні чоловіки!![/quote] ггг... мій бігав ще на балкон дивитися чи там хто не сидить кожен судить в міру своєї розпущеності
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Альбо так, альбо так. Хто провокує - той сам знає, хто не провокує - бігає по психологам, як то його вилікувати від ревнощів. А сусіди вже чешуть язиками чого воно так - черговий інформпривід. А у випадку коли дві причини одночасно, вважатимемо, що вони один одного знайшли - ідеальна пара.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Мій мені не довіряє лише в тому що я йому часно обіцяю на одцепніка. Тобто аби ся він від мене відчепив. Він знає, що я можу пообіцяти (без урочистих присягань) але не зробити через те що забуду або закручусь. Але в пританнях чи скочу в гречку чи ні? Ну то тут він напевне боїться що мене хтось вкраде, бо єїм файна кубіта , але ніколи цього не покаже і себе заспокоює що з чужими чотирьма дітьми ніхто ся не захоче пацькати. Плюс, він знає що я його люблю і ціную, бо він для мене дуже старається. Він у мене як в тому мультику - я нє жадний, я домовітий! А хто від такого захоче будь-куди втікати? Довіряє мені чоловік, бо знає що він у мене самий, самий!!!
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Мабуть чоловік читає ваші дописи (тільки не ображайтесь!)
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Мій? Ніколи, хіба сама вкажу! Він навіть не знає як на форум зайти
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? мені мій зовсім не довіряє, не знаю який смайлик до того вставити, чи того , що сміється, чи того , що плаче. Не довіряє в покупках, в важливих справах, у "вірностях" теж не дуже довіряє, бо я кокетка ще та, люблю хвостом покрутити. Як ідем з дому- йде перевіряти, чи все виключено, чи закриті двері, бо на мене не надіється, загалом все, що важливе- має робити він, бо я "фйолка", вся в хмарках.Мене це дуже влаштовує і зовсім не ображає, бо робить він все гарно і порадившись.))) Але насправді він не знає,(а може й знає, але я підтримую всяко ту його невпевненість), що мені абсолютно сміло довіряти, коли справа серйозна, коли я виходжу з дому сама тож все гарненько закрито-перекрито-виключено... все таки смайлик сюди пасує той, що сміється, бо я з того рада, хай собі не довіряє і перевіряє