Відповідь: Вишивані роботи в процесі то моя мрія... в ідеалі так би мало бути, але в мене було багато білої, тому наважилась... але нам такі відтінки до інтер"єру будуть пасувати, так що не страшно класно, лиш би не перебивало знизу колір канви. От у мене - як тримаю в руках, то не видно, а спалахом влуплю - зразу виглядає, як діряве решето
Відповідь: Вишивані роботи в процесі стосовно кави Є така серія наз. Ілюзія кави. я вже давно на неї око поклала, але в найближчих планах точно не намічається...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі а я скачати не можу сторінка обновляється, і все. Нічого не відбувається
Відповідь: Вишивані роботи в процесі розказую тонкощі. В принципі як і на всіх файлообмінниках є скачати за гроші (швидко і без реклами), а є безкоштовно. так от, в даному випадку потрібно вибрати безGoldАккаунта, там ввести цифри, почекати 60 сек і скачувати. забанять мене зараз за злісний офтоп
Відповідь: Вишивані роботи в процесі знаю просто вводжу код, тисну кнопку, сторінка мигає білим... і все спочатку раніше перекидало на якийсь сайт і йшли секунди... певно, помилка якась. Спробую ще пізніше скачати
Відповідь: Наші рукодільні плани А я вже знаю, що на майбутнє хочу. Тільки чоловік каже, що то мєчта ідійота ХОЧУ ВИШИВАНІ ШТОРИ!!!!! так хочу, аж пищу! Знаю, що ще нема куди їх чіпляти, але ХОЧУ!!!! густо-густо зашиті, довгі, багаті, стильні... ммммммммм....
Відповідь: Наші рукодільні плани Дывчата, а що ви думаэте про таку картину? Щось мене на вишивання пробило.
Відповідь: Наші рукодільні плани Чортеня, гарна. Єдине, якщо це ваша перша робота буде, то на чорній канві отак відразу буде важкувато
Відповідь: Наші рукодільні плани Ура! Нас ще на одну файну панянку більше буде!!! :radist: Юлю, гарна картинка, але вам не буде важко шити на чорному? Якщо ні, то беріться до планування й роботи чим скоріш! Ануто, ми з вами в один голос про чорну канву написали. :xaxa:
Відповідь: Наші рукодільні плани Ні, це далеко не перша робота. Я багато вишивала в школі, маю гордість - рушник зі сценою з Запорожця за Дунаєм, а от останній раз вишивала, як народився племінник. Вишила йому на хрестини картинку десь розміром з А4. А йому вже 4 рочки. А от з чорною канвою не працювала ніколи. Ну і з наборами теж. П.С. Ще сподобалась отака рамочка П.С. Може, хтось буде щось замовляти з того сайту? Могли б об'єднатися )
Відповідь: Наші рукодільні плани це вам в розділ Теревені (якщо не помиляюсь) в тему Спільні замовлення
Відповідь: Наші рукодільні плани Ой а у мене назбиралося планів, тепер лиш би почати Хочу вишити таку кавусю на презент А то для себе.
Відповідь: Наші рукодільні плани А я ось таке хочу, якраз поки дороблять ремонт в кухні в китайському стилі,то думаю вишивка буде готова)))
Відповідь: Наші рукодільні плани як на мене, на чорному вишивати легше - так мені здалося. може, тому, що картинку вибрала на перший раз нескладну. ненаю. я маю на увазі - чого лякаєте?
Відповідь: Наші рукодільні плани Аби людина, якщо новенька, вишиванням захопилася, а не відкинулася після невдалої спроби. :shy:
Відповідь: Наші рукодільні плани з тим карантином - в мене в планах - та панянка з кавою (вже напевно всі її вишивають), вірніше вона вже в процесі. а ще - подарунок коліжанці і її синочкові на Миколая. а решта планів, поки я збиралася про них писати - вже стали завершеними роботами. виставлю у відповідній гілці. завтра забираю з майстерні - не дочекаюся.