Відповідь: Наші рукодільні плани Умо, нагадайте картинку Вікторіанського шарму. щось таке знайоме, а згадати не можу...
Відповідь: Наші рукодільні плани а я планую так скромненько дорозмальовувати в хаті склянки і дуже хочу вишити весільний рушник... але не знаю, коли ж то за це взятися...
Відповідь: Наші рукодільні плани то така цьоця в капелюсі з квітами. Квіти вишиваються атласними стрічками, і ще є бісер для оформлення.. тому й замовила той наборчик, бо страшенно хочеться спробувати ще щось крім хрестика ось вона Забула додати ще один пункт: 9. я ще наборчик собі прикупила в техніці Punch Needle. теж хочу спробувати
Відповідь: Наші рукодільні плани Касю, на орхідеї падаєте на хвіст? я вже схему в РМ переглянула там не важко шити і ниток небагато піде, лише тканина ніби тонована бежева
Відповідь: Наші рукодільні плани та власне там все в тканину впирається. дуже гарне тонування! певно мені Миколай набір принесе.
Відповідь: Наші рукодільні плани Ви перепитайте свого Миколая, чи ви чемні були.. якщо так, то я чекатиму з тим набориком
Відповідь: Наші рукодільні плани домовилися... буду дуже чемна думаю, доки ви вишиєте поле, якраз грудень і прийде.
Відповідь: Схеми для вишивання А я хочу ангелочка Рафаэля вышить, как вам: http://www.xrest.ru/original/159124/
Відповідь: Наші рукодільні плани Sasha_sha, картина-то красивая, но по ссылке прогон прогоном, все пятнами , таких "типа проработанных" схем в инете навалом, с весьма непредсказуемым результатом отшива. Там же скрин из программы, а не отшитый вариант, часто это "две большие разницы" в смысле цветопередачи, а она и на скрине на обе ноги прихрамывает, одни черные одиночки и сливовые пятна на крыльях чего стоят . Такие ангелочки точно у Ланарте есть, и кажется у румынов тоже (Goblenset скорее, хотя мож и Rogoblen). Все-таки лучше довериться серьезным разработчикам, особенно если что-либо подправлять в схеме и цветах желания/возможности нет.
Відповідь: Наші рукодільні плани Catherine85, спасибо за комент, но честно я не совсем понимаю в чём проблема, там есть схема (цветная и ч/б) на ней рисунок видно чётко можно распечатать есть таблица цветов. Может само качество картинки плохое, я новичок и током не разбираюсь, если есть лучше буду рада )))
Відповідь: Наші рукодільні плани простыми словами - если начнете это вышивать намаетесь жутко и результатом довольны явно не будете. це на хлопський розум
Відповідь: Наші рукодільні плани А що про цю скажете? Дуже важко буде стільки зеленого вишивати? Канва 18, виходить 38х28 см... 26 кольорів
Відповідь: Наші рукодільні плани Я сьогодні повна ентузіазму! Йду докуплю ниточку для серця - там зовсім трішечки лишилося! На тижні треба з"їздити в Епіцентр гарненько оформити. Та ще й втіхаря, щоб чоловік не просік, зроблю йому маленький сюрприз . Хоча він до вишивки відноситься прохолодно, але це серце просто не може не подобатися! От. А вчора ще замовила набір всього мого життя! Вінок всіх сезонів! Знаю що великий, та для мене складний, але надіюся що впораюсь . Тим більше треба вже якось вчитися рівні хрестики та гарний виворіт робити. Давно колись його бачила, облизувалась, а тепер знайшла схемку в неті, але незнаю як ДІМовськи ниточки перевести в ДМС, тому вирішила взяти в наборі. Та і їздити в центр кожного разу за нитками нехочу, тоді точно вся робота стане. Побажайте мені натхнення! П.С. Ото треба ще п"яльці великі пошукати, бо з маленькими тааака морока
Відповідь: Наші рукодільні плани Annjutka бажаю Вам натхнення Тамтого четверга почала вишивати весльний рушник Легко вишивається думаю скоренько його вишию
Відповідь: Наші рукодільні плани О файно , тепірка я не одна, мо і хом"яка свого розлінтяю трохи А покажіть схемку І діліться процесами, щоб мені стидно було
Відповідь: Наші рукодільні плани я б зрадістю, але відшиваю від іншого рушника хіба фотку потім покажу
Відповідь: Наші рукодільні плани Щось би я вишивала та й не знаю, що. З конкурсної роботи залишилося 10 см беку і можна йти оформлятися. Хоче моє мале Романище картину з котом чи котами в свою кімнату. Побачив вчора котячі закладки ті, що Ліля виклала, і вже загорівся там одним котиком. Може то йому таку закладку вишити, бо він книжки читає, лиш встигай купувати? Ой, а мене ще дві африканки чекають:rolleyes:. Добре, що згадалам, бо вже би було шуму від одної нашої "скромниці".
Відповідь: Вишивані роботи в процесі я от думаю над тою кавою, думаю - так хочеться почати - але порадьте хтось - хочу на темній канві (наприклад темно-червоній чи вишневій) вишивати світлими нитками - і сумніваюся, чи буде добре. або варіант - на бежевій канві шоколадним кольором не знаю...