Наші вишивальні плани

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Анута, 14 Травень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Наші рукодільні плани

Умо, нагадайте картинку Вікторіанського шарму. щось таке знайоме, а згадати не можу...

• Подобається Подобається x 1
  2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я планую так скромненько дорозмальовувати в хаті склянки і дуже хочу вишити весільний рушник... але не знаю, коли ж то за це взятися...

• Подобається Подобається x 6
  3. Ума

Ума Super Moderator

то така цьоця в капелюсі з квітами. Квіти вишиваються атласними стрічками, і ще є бісер для оформлення.. тому й замовила той наборчик, бо страшенно хочеться спробувати ще щось крім хрестика :)
    ось вона [​IMG]

Забула додати ще один пункт:
    9. я ще наборчик собі прикупила в техніці Punch Needle. теж хочу спробувати :)

• Подобається Подобається x 12
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

Файний у вас план Умо. в моєму смаку.

• Подобається Подобається x 5
  5. Ума

Ума Super Moderator

Касю, на орхідеї падаєте на хвіст? я вже схему в РМ переглянула там не важко шити і ниток небагато піде, лише тканина ніби тонована бежева

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

та власне там все в тканину впирається. дуже гарне тонування! певно мені Миколай набір принесе.:girl_in_dreams:

7. Ума

Ума Super Moderator

Ви перепитайте свого Миколая, чи ви чемні були.. якщо так, то я чекатиму з тим набориком :)

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

домовилися... буду дуже чемна:girl_in_dreams:

думаю, доки ви вишиєте поле, якраз грудень і прийде.

9. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 25 Вересень 2009
  10. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Sasha_sha, картина-то красивая, но по ссылке прогон прогоном, все пятнами :girl_devil:, таких "типа проработанных" схем в инете навалом, с весьма непредсказуемым результатом отшива. Там же скрин из программы, а не отшитый вариант, часто это "две большие разницы" в смысле цветопередачи, а она и на скрине на обе ноги прихрамывает, одни черные одиночки и сливовые пятна на крыльях чего стоят :bad:. Такие ангелочки точно у Ланарте есть, и кажется у румынов тоже (Goblenset скорее, хотя мож и Rogoblen). Все-таки лучше довериться серьезным разработчикам, особенно если что-либо подправлять в схеме и цветах желания/возможности нет.

• Подобається Подобається x 11
  11. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Catherine85, спасибо за комент, но честно я не совсем понимаю в чём проблема, там есть схема (цветная и ч/б) на ней рисунок видно чётко можно распечатать есть таблица цветов. Может само качество картинки плохое, я новичок и током не разбираюсь, если есть лучше буду рада )))

12. Анута

Анута Well-Known Member

простыми словами - если начнете это вышивать намаетесь жутко и результатом довольны явно не будете.
    це на хлопський розум ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А що про цю скажете? Дуже важко буде стільки зеленого вишивати? Канва 18, виходить 38х28 см... 26 кольорів

• Подобається Подобається x 3
  14. Анута

Анута Well-Known Member

виглядає гарно, але особисто я навряд чи за таку взялась

15. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Я сьогодні повна ентузіазму! Йду докуплю ниточку для серця - там зовсім трішечки лишилося! На тижні треба з"їздити в Епіцентр гарненько оформити. Та ще й втіхаря, щоб чоловік не просік, зроблю йому маленький сюрприз :girl_smile:. Хоча він до вишивки відноситься прохолодно, але це серце просто не може не подобатися!
    От. А вчора ще замовила набір всього мого життя! Вінок всіх сезонів! Знаю що великий, та для мене складний, але надіюся що впораюсь :girl_in_dreams:. Тим більше треба вже якось вчитися рівні хрестики та гарний виворіт робити. Давно колись його бачила, облизувалась, а тепер знайшла схемку в неті, але незнаю як ДІМовськи ниточки перевести в ДМС, тому вирішила взяти в наборі. Та і їздити в центр кожного разу за нитками нехочу, тоді точно вся робота стане. :girl_cool: :girl_cool: :girl_cool:
    Побажайте мені натхнення! :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

П.С. Ото треба ще п"яльці великі пошукати, бо з маленькими тааака морока

• Подобається Подобається x 14
  16. krab

krab Well-Known Member

Annjutka бажаю Вам натхнення:clapping:
    Тамтого четверга почала вишивати весльний рушник:) Легко вишивається:girl_flirt::girl_flirt: думаю скоренько його вишию:)

Останнє редагування: 1 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

О файно :girl_claping:, тепірка я не одна, мо і хом"яка свого розлінтяю трохи :girl_in_dreams:

А покажіть схемку :girl_flirt:

І діліться процесами, щоб мені стидно було :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 8
  18. krab

krab Well-Known Member

я б зрадістю, але відшиваю від іншого рушника:))) хіба фотку потім покажу;)

19. kitka

kitka Well-Known Member

Щось би я вишивала та й не знаю, що:girl_in_dreams:. З конкурсної роботи залишилося 10 см беку і можна йти оформлятися.
    Хоче моє мале Романище картину з котом чи котами в свою кімнату. Побачив вчора котячі закладки ті, що Ліля виклала, і вже загорівся там
    одним котиком. Може то йому таку закладку вишити, бо він книжки читає, лиш встигай купувати?

Ой, а мене ще дві африканки чекають:rolleyes:. Добре, що згадалам, бо вже би було шуму від одної нашої "скромниці":girl_haha:.

Останнє редагування: 23 Жовтень 2009
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

я от думаю над тою кавою, думаю - так хочеться почати - але порадьте хтось - хочу на темній канві (наприклад темно-червоній чи вишневій) вишивати світлими нитками - і сумніваюся, чи буде добре.
    або варіант - на бежевій канві шоколадним кольором
    не знаю...