Відповідь: Наші вишивальні плани Я вже давно перестала заглядати на набори, бо нічого нового мені в очі не попадалося, а тепер побачила новинку від ДІМ і ... хочу
Відповідь: Наші вишивальні плани і я нарешті оприділилась, буде отака: п.с. і вже навіть перші хрестики є
Відповідь: Наші вишивальні плани Кожного року пишу тут звіт за минулий рік і плани на майбутнє . Отже: Планую закінчити старі "хвости" ну і з нового 1. Вишиванки донечкам 2. Вишиванка собі 3. "Мушельки" від Dim.
Відповідь: Наші вишивальні плани роботу закінчено єдине що без написів, ну і ота рамочка щось мені жовтим не подобається, ще думаю над кольором. (порадьте в карму яким краще кольором рамочку зробити, планується ніби дівчинка)
Відповідь: Наші вишивальні плани Я за три дні завершила образ, який почала вишивати ще в 11 класі, можна сказати з 2005 року... Отако надумала 1 січня закінчити і за три дні швидко вишила. Сама сабою не можу натішитись. І гордо скажу, що повертаюсь до вишивання, бо маю таки цього року вишивальні плани: вишити нашій сімейці сорочки з одинаковим взіром. Я чогось так запалилась їдеєю, чи то скучила за вишиванням, що одразу тільки скінчивши образ я взялась за сорочку. Ось такі поки що в мене плани!
Відповідь: Наші вишивальні плани що ж...мого запалу і часу вистарчило лише на сорочку чоловікові, а свекрові прийшлося мамі вишивати, щоб встигнути подарувати на весілля. За невиконання попереднього плану мушу тепер виправлятися! Отже, чергове натхенння нашептало таке (пишу тут, щоб не було відмазок забути: 1. Метрика похреснику 2. Сорочечка похреснику 3. Весільна метрика
Відповідь: Наші вишивальні плани Маю теж вишивальний план на цей рік це весільна метрика та шукаю картинку з орхідеєю в біло зелених кольорах, поки безуспішно, але точно знайду.(як хтось знає де таку можна знайти підкажіть)
Відповідь: Наші вишивальні плани На цей рік в мене тільки один проект в планах, поки що. Буде сорочка для свекрухи, таким узором але інший фасон. Вже є розкроєна через кілька днів-тиждень планую почати
Відповідь: Наші вишивальні плани З мене ще вишивальниця така сяка, аж на вишиванку чоловікові і сорочечку синочкові на хрестини спромоглася ) от як навчуся грамотно викладати фото/дійдуть руки сфотографувати тепер дуже хочу завершити свою вишиванку, коли починала, мала бути "вагітний фасон", який помалу у процесі крою перейшов до сорочки з "секретом" для ГВ, і тут я вже навіть можу в відповідній темі похвалитися передом, який встигла вишити до народження синочка ) тепер тут пишу про ці плани, щоб хоч вже набратися завзятості і: 1. дошити рукави у своїй вишиванці 2. малий рушничок донечці до великодного кошика 3. вишити чоловікові сорочку на короткий рукав (він дуже любить свою вишиванку і дуже пишається, що я її вишила ))) і тепер почалися замовлення на подальші роботи - хоче на льоні і на короткий рукав) 4. вишити сорочку для похресника
Відповідь: Наші вишивальні плани Я хочу на подарунок свекрусі на 55років вишити вишиванку. Купила тканину з нанесеним малюнком і потрохи вишиваю. Ще маю 2 місяці в запасі, а вишила крапіночку. Як думаєте, встигну?)))
Відповідь: Наші вишивальні плани одна вже є і щоб нее офф. пишу тут,щоб не забути і щооб був сттимул таки втілити в життя 1. до Великодня - рушничок (до 20 квітня) 2. оберіг -для коліжанки в подарунок(до 9 квітня) 3. вишиванка для мами на день народження.на літо, простенька, але файна (до 6 травня) 4. 2-3 сукеночки\сарафанчики для доні на літо. пошити і оздобити "веселою" вишивкою
Відповідь: Наші вишивальні плани О, я також таке вже давно хочу, але поки що купа всього іншого чекає... Цього року хочу: 1. Довишивати великодній рушничок (ще трошки залишилось) 2. Вишити ангела любові від М.Л.Інблюмм - вже все практично є 3. Вишити подровану картину з коником... 4. І ще купа всякого, але то напевно уже не встигну... Часу вишивати немає, а планів - як у Наполеона... ))) Спробую показати великодній рушничок...
Відповідь: Наші вишивальні плани а я почала вишивати похреснику вишиванку, надіюся закінчу до дня народження. Бо за 2 дні вже вишила комірець. Зараз мене то трохи заспокоює. Ще дуже хочу вишити картинки з чашками кави. бачила давно і хотіла давно, ніяк нема часу.(((
Відповідь: Наші вишивальні плани І я)) Після того буду вишивати рушничок на Спаса, бо вже давно маю таку хотілку
Відповідь: Наші вишивальні плани пункт 1 і 2 - ВИКОНАНО! і ще позапланово вишила картинку для іншої коліжанки(експрес-проект на 2 дні.ніколи так не вишивала швидко))) пункт 3 - досі вибираю взір. підкиньте хтось файну ідею доведеться подарувати мамі обіцянку,що вишию
Відповідь: Наші вишивальні плани Я теж маю плани Наполеона на вишивку хочу спочатку собі літню сукню з льону вишити (тканина до пари чоловіка вишиванки)....таке цікаве поєднання льону мережива, потім знову вишию чоловіку (балую трохи) вишиванку, але вже на білому домотканому бісерному полотні, красивий візерунок з тризубами (вже схему купила), а після всього цього щастя чекає (вже 3 роки як купила) на мене "Свята вечеря"...Тепер для мене стимулом стали слова: "У мене стільки ж часу у добі як було у Мікеланджело та Ейнштейна"
Відповідь: Наші вишивальні плани Приєднаюся до темки Хочу дочці вишиванку (мала на Пасху купляти, але ми захворіли, тому вже вирішила, що поспішати вже нема куди і буду власними силами пробувати), а також в планах великодні рушники, а то кинулася - жодного пристойного рушника не маю... Власне, буду освоювати!
Відповідь: Наші вишивальні плани Хочу вишити своєму старшому сорочку до причастя, яке буде рівно за рік. Час є. І велике бажання! І тканину вже купила. Тепер планую на наступний тиждень поїхати до кравчині розкроїти. Уявляється мені та сорочка дуже-дуже темносиніми нитками вишита. Але ще ні взору не маю, ні чіткого уявлення того, що я хочу отримати. Думаю...