Відповідь: Наші вишивальні плани 1) щойно закінчила свою бісерну картинку, довольна як слон і горда собою 2) знайшла я для своєї тканинки-мішковинки нарешті малюночок який впав мені в душу, то ж беруся за роботу, 6 різних квіточок, будуть висіти в окремих рамках на одній стіні 3) поки шукала узор для тої тканинки, показувала чоловікові схемки і він собі так вподобав абстрактні тваринки Альфреда Гокеля, що пообіцяла йому колись їх вишити 4) метрика для майбутньої лялі, якщо хтось відгукнеться(в тему про ШУКАЮ СХЕМУ) і підкине мені схемку бо ніде не можу в неті такої знайти 5) великодній рушничок
Відповідь: Наші вишивальні плани Значить так. Сьогодні купила тканину на нові сорочки, собі і чоловікові.. Тепер мучусь з якої почати Бо для себе знайшла взори якраз ті, що припали до душі, а для чоловіка буду напевно вишивати низинкою. Якраз активно брала в мами уроки вишивки тою новою для мене технікою. Зараз кину копієчку з якої почати...
Відповідь: Наші вишивальні плани Сьогодні купила все для вишивання сорочки для донечки . Ще хочу дитячий вишити рушничок для пасочки. Ну і собі сорочку хочу Буду старатись всім бажаю здійснення задуманого
Відповідь: Наші вишивальні плани 1. чоловікова вишиванка 2. христуся як добре шо ти мене не чекала)))))))))))
Відповідь: Наші вишивальні плани А мені тре мамину сорочку дошити, вітчиму почати і закінчити, Яринці тре нову сорочку, бо вона із своєї виросла, ну і Маркіяну. І то все хочеться до Паски. Принаймні дітям точно. Ну і поле, не думала що так затягну з ним(
Відповідь: Наші вишивальні плани Все більше затягують мене Посиденьки в рукоділля. Вишивала ще в інституті років 6-7 тому, то були картини квітів, пір року... І тепер після перерви напланувала собі отаке 1. Дві сорочки на концерт Бон Джові в Мілан (то конкретна мета їх вишивання). Пошиті вже і чекають поки я куплю нитки нарешті та канву 2. Набір для вишивання Bothy Threads, який має перетворитись в пляжну еко-торбу (не знаю чи таке є, але я щось таке собі надумала) 3. Ще одну еко-торбу, але наразі схеми на руках ще не маю. То має бути Dimensions
Відповідь: Наші вишивальні плани Дуже хочу вишити ось такі сорочки собі та чоловіку. Буду старатись до літа втілити в реальність.
Відповідь: Наші вишивальні плани 1.Закінчити вишивати своє плаття. 2.Вишити таку багатоповерхову хатинку. 3.На замовлення чоловіка, вишити тигра. 4.Вишити і зробити( поки що для мене здається не реальним) сумочку . P.S. Планів багато, часу мало.
Відповідь: Наші вишивальні плани Я маю грандіозні плани, як тільки їх втілити в життя! 1. Вишити і пошити 2 мішечки для білизни на подарунки 2. Вишити 3 весільних рушника.
Відповідь: Наші вишивальні плани Мої вишивальні плани такі: 1. Вишити дві ікони бісером ( пару ) 2. Картина "Ідилія" 77см. Х 55см. 3. Сюжет від ДМЦ Весна- літо-осінь-зима 4. Вишити сорочку для тата, чоловіка і для себе 5. Вишити бісером св.Наталію і св.Богдана (для себе і чоловіка) 6. Вишити янголят для своєї найкращої коліжанки ( мама вишила для брата) 7. Вишити оберіг для дому 8. Вишити для доці янголятко 9. вишити ось ці рози, чомусь дуже вони подобаються 10. Вишити ось цю пару Це плани на пару років...
Відповідь: Наші вишивальні плани Підкорегую трошки свої плани: 1. вишиванка для чоловіка вишила, в процесі зшивання 2. ще одне платтячко вже для другої донечки, ну і першу також треба. вишила одне і друге, перше вже зшите, друге в процесі 3. панянка з песиками червона 4. бісерну ікону для хресного 5. Southwestern Panorama від ДІМ 6. вишиванка бісером для мене, (ще в роздумах чи воно мені тре) буде не сорочка а плаття 7. Travel Memories від ДІМ, 8. In Her Garden від ДІМ(а ж страшно братися). 9. ще додаю бісерну ікону в дитячу, вже сьогодні прикупила вишита і оформлена додаю, ще 10. вишити спідницю до моєї вишиванки з маками 11. вишити платтячко для племінниці 12. вишити бісером плаття для себе 13. і сорочку бісером для чоловіка.
Відповідь: Наші вишивальні плани Чоловік ще досі без сорочки, терміново потрібно починати ) Ну і бісерну ікону ніяк не завершу А вже є купа нових планів: -тепер я хочу ще одну сорочку, вишиту нитками, навіть вже маю схему і ниточки; - Донечці хочу плаття; - серветку пасхальну з курочками для доні; - мак вишитий бісером, схема вже є; - панянок з набору Bothy Threads і теж вже маю схему і навіть нитки - і ще маю початого санту, тому до нового року маю його завершити Ну поки що все, а далі буде видно
Відповідь: Наші вишивальні плани Начиталася я тем у вишивальному розділі, і стався в мене приступ "гострого хомякозу" Не вишивала вже півроку, тому дуже кортить приступити нарешті до цього заняття. А плани маю великі: 1. Весільні рушники (принаймні, основний, той що під ноги, ну і ще під коровай, і той що руки в церкві перев"язувати, то вже як встигну... а на ікони вже вишила ) 2. Вишивана сорочка коханому, а потім і собі 3. Великодній рушничок 4. Рушничок до Спаса 5. Годинник (я взагалі саме на ДП вперше побачила, що таке буває ) Ех, то плани на роки вперед... П.С. Забула найголовніше в своїх вишивальних планах - навчитися робити якщо не ідеальний, то хоча б дуже гарний зворіт, так щоб були або вертикальні, або горизонтальні рисочки
Відповідь: Наші вишивальні плани виконано: 1. мало того вишиваю вже 3 сорочку , яку також хочу завершити 2. розпочато і завершено 3. надалі в планах 4. надалі в планах