Відповідь: Наші вишивальні плани В мене наразі тільки один генеральний план: вишивати далі (боюсь писати "завершити" бо до того дуже далеко) свою борщівську сорочку. Хоча "облизуюся" на зимові картинки, вже й натирнетила купу гарних (від Далбека дуже подобаються), але поки що стримуюся До речі, щось не могла останнім часом взятися за вишивку, зайшла в цю гілку, почитала ваші, дівчата, плани... тут по 10 пунктів в людей, ще й яких! і чесно-чесно, одразу до мене прийшло натхнення, я його за хвіст зловила і вже купу навишивала!
Відповідь: Наші вишивальні плани Закінчити Клімта "Три возраста женщины". Вже півтора року вишиваю. Другий раз, правда І роботи на тиждень-два, а ... Вже соромно аж.
Відповідь: Наші вишивальні плани Звітуюсь: собі сорочку почала вишивати. Десь наближаюсь до завершення одного рукава (фото можна побачити у відповідній гілочці) А ще вирішила дооформити пасхальний рушничок, який вишивала на цей Великдень, тож він додається до планів
Відповідь: Наші вишивальні плани Ось, придбала такий набір, поставила на столі - любуюсь. Так як гортензії і мушлі закінчила, потрібно братись за нове. Щось страшнувато братись - робота велика, зашивається весь фон і ще й 18 Аїда. До того вишивала тільки з РМ нитками ДМС, це вперше буду пробувати Діменшенс. Бачила вишиту картину вживу - краса.
Відповідь: Наші вишивальні плани Міні-планчик на сьогодні - закінчити свої соняшники. правда, без беку
Відповідь: Наші вишивальні плани 5. Ще на сьогодні план закінчити левчика висохне манікюр і зразу берусь 5. Ще одна метрика, але вже для своєї доні якось у вихвалялках висталяла її 6. І ще маю дуже гарних курочок від Dimensions А от сорочки для себе і для чоловіка відкладаю в довгу шухляду, бо страшно за них братись
Відповідь: Наші вишивальні плани хочу собі вишити плаття гладдю. Дуже - дуже хочуууууууууууууууууу а на себе часу завжди нема.
Відповідь: Наші вишивальні плани Приступила нарешті до сорочки для коханого чоловіка, хочу встигнути на його 30-річчя! Потім собі сорочку або плаття. Ну і маю до кінця жовтня закінчити рушник для чоловікової майбутньої братової і його брата на весілля.
Відповідь: Наші вишивальні плани закінчити нарешті ангелика(зранку,поки моє чудо спало,аж 3 год.вдалось повишиватито ніц що я в 6 год.підірвалась щоб повишивати)залишолось трошки беку і тоді приступаю до Орхідейок-так вже руки чешуться що нуВвечері відзвітуюсь...
Відповідь: Наші вишивальні плани Я в планах маю спочатку закінчити все розпочате,а його в мене трохи назбиралось Сорочку почала вишивати дуже давно, певне так давно, що про неї вже певне ніхто і не памятає Думала що собі, але подарую її мамі.Ікону побачила на виставці, довго не могла її знайти, тепер маю, ще половина залишилась, вишиваю вдома коли маю вільний час і настрій. Ой а Старе Місто залишилось пару хрестиків і бек який мене лякає , Люда СОРІ за таку кумпанію повільну Ну і остання вишивка, мала бути конкурсною роботою, но так ся стало ... ну лінтяйка Я ! Чесно стримую себе щоб не почати ще чогось новенького. Після того всього хочу нарешті і собі вишити сорочку, а то "сапожник без сапог" і ще дуже мені подобається набір Dimensions 35128 (але то вже в далеких планах) Все відзвітувалась!!!! Щоб не думали що я ніц не вишиваю
Відповідь: Наші вишивальні плани ах, це і мій вишивальний план. тільки не в найближчий час. лякає 18 аїда, думаю, може, на 16 хоча б вишивати? знаю, що як засяду, то вишию досить швидко, тільки треба чекати мабуть аж до літа. а поки буду спостерігати за вами, Галюсік. Не підкачайте, виставляйте фото процесу.
Відповідь: Наші вишивальні плани Та і я не знаю, коли почну, бо ціле літо не було роботи на роботі - то сиділа вишивала, а тепер трохи немає часу. Найважче - почати, але мені чкраз цікаво на 18 Аїді вишивати, бо ще не пробувала. Зате, як почну - то знову не буду ночами спати, бо вночі мені дуже добре вишивається. Надумала купити снапи для цієї роботи, а ви як кажете, потрібні вони дуже, чи можна обійтись? Переживаю за рівність хрестиків на тій дрібноті.
Відповідь: Наші вишивальні плани в мене якесь дуже скромне ))) ПЛАНИЩЕ: 1. спершу вишию сорочку із настилом у подарунок 2. хочу вишити дідові сорочку, то вже попроще першого, але тре мати час 3 хочу вишити бабці сорочку, вже навіть найшла взір 4. хочу вишити мамі сорочку (найшла взір, так ним тішуся, але коли буду вишивати не знаю) 5. захотіла і племіниця собі сорочки, тепер ще їй пообіцяла 6 черга прийшла до себе любимої, собі хочу сорочку файну і рясну 7. гапчинську тре довишивати 8. метрику дитинці для подруги (вона вродить хочу на хрестини їй подарити) розкажіть, де роздають час і натхнення, я стану у чергу))))))))
І я маю деякі вишивальні плани з моїми темпами напевно на "пятилетку": - довишивати чоловікові сорочку - вишити сорочку собі любимій - вишити годинник - на перший дзвоник вишити синочку сорочку (сину тіко 2 рочки) може до 6 років встигну Забула про ще одну мрію: вишити Тайну вечерю. Таку десь розміром з 100см на 50см а може і більшу. Ото буде робота до пенсії ))))))))))
Відповідь: Наші вишивальні плани 1. Таємний процес (вже рванула). 2. Закінчити "Кольори Провансу" (залишилося десь 5 % роботи) 3. Почати спільний процес картини з квіточками ( у жовтні) 4. Ну і коти, звісно, дімовські. До кінця року вистачить.
Відповідь: Наші вишивальні плани Ще до того всього додаю торбинку для білизни гольничку і чохол для мобільного і ще щось для душі Мда....але ці плани завершаться, певно, років через 5
Відповідь: Наші вишивальні плани 1.Зібратись з силами і довершити (залишилось кілька хрестиків): 2. Закінчити поточний процес "Акварельні піони". 3. Здійснити підготовчі роботи і розпочати:
Відповідь: Наші вишивальні плани 1) є 2) в процесі.... 3) лежить та скатертина в шухляді разом із серветками і чекає свого часу... і ще довго, мабуть, буде чекати 4) орхідеї є) 5) практично завершений 6) наступні в паланах 7) Кухарика дістала і вже більше місяця лежить вишитий і неоформлений... чекає колєґу хочу показати котиків, може хтось теж захоче таких вишити
Відповідь: Наші вишивальні плани мені подобаються і ще ті снігурі з велосипедом. але ці плани на майбутнє життя )))