Відповідь: Наші вишивальні плани Звітую +конкурсна +сорочка цьоці +міні-метрика коліжанці (планую скоро взятися і за кілька днів збацати) наразі усьо згадала-МОЖЕ ще орхідейки
Відповідь: Наші вишивальні плани Маю плани ого: мамі сорочку вишити, собі сумочку, батончик і зігугу, букет квітів, похрестниці сорочку. Чому в нас немає рук, як в павука
Відповідь: Наші вишивальні плани так-с, оскільки свекруха, як мені останнім часом дуже реально здається (ото вумно висказалась - сам то поняв что сказал, гиг) ніяк не ликне, що ми малого Тарасиком назвали, вирішила дещо посунути свої вишивальні плани і зробити чоловікові вишиванку! абись знала
Відповідь: Наші вишивальні плани такс, в мої плани теж втиснулись зміни: метрика батькам татові сорочку собі сорочку дошити ангела
Відповідь: Наші вишивальні плани і ще додається торбинка весільна метрика і ось таке мушу вишити обовязково, тільки коли
Відповідь: Наші вишивальні плани Я згадала, я ще ж образ маю вишити. хочу поки або Марію, ту що я виставляла в шукаю схему, або Оранту о.Блажейовського, або годуючу матір. але коли я до того доберусь???
Відповідь: Наші вишивальні плани Зробила ревізію: На перший план виходять: 1. Сумочка від Лілі (вже придумала дизайн:radist 2. Жовті пташки 3.:xaxa: Сорочечка для синочка (який же той сорочковий бум заразний) Решті прийдеться зачекати
Відповідь: Наші вишивальні плани на перший план виходить гітара(бо боюсь що не встигну), потім закінчу дитячу метрику(а то "Колыбель" вже дуже довго чекає на неї) а дальше буде видно
Відповідь: Наші вишивальні плани Дівчатка, в мене є мєчта ідіота - вишити вишиванку для брата. Але там одна проблема - йому треба нормальний комірець, не стійку. Чи можна десь таку заготовку у Львові знайти?
Відповідь: Наші вишивальні плани Можна. В тій же "Призмі" - там зроблять як скажете (мене питали як треба: комірець чи стійку)
Відповідь: Наші вишивальні плани А я сьогодні починаю вишивати "Чайну церемонію" таку, як Imel вишивала, свекрусі в подарунок на День народження. Буду вишивати на льоні сірому. Маю подужати за місяць часу!
Відповідь: Наші вишивальні плани Ой,а в мене в планах так багато що навіть незнаю коли то все вишю(і все до кінця року) -вишита сорочка для мене(ще лишилась половина....) -тюльпани Хомки(почала вишивати і поки що зупинилась на одній квіточці:o) -годинник на кухню -метрика весільна від Орман з зайченятами -подарки на ДН для чарівних форумлянок,два з них займуть багато часу.... -пори року -Париж ч/б (там щось чотири картини...) -великодні два рушники(хоча б почати,бо потім як завжди бракне часу...) -ну і поміж то всьо біскорню. А ще моя мрія вишита бісером сорочка,але поки що я тільки МРІЮ
Відповідь: Наші вишивальні плани Мій допис геть зник, тому пишу ще раз. :shy: 1. Горнята завершила. Рамку для них задекупажила. 2. Після горнят роблю перерву на такі проєкти, тому Романова кава наразі почекає. 3. Картинка для Романових батьків. Теж завершена. Але ще рамка лишилася. 4. Ковдрочка для малятка. Поволі працюю, але йде щось важко, без натхнення. 5. Тераса від ДІМа. 6. Подаруночки для рукодільниць уже завершила й надіслала. 7. Зараз вишиваю подарунок для свекра - саксофоніста. Правда, доведеться робити ще одного на темній канві. 8. Ще в процесі біскорнюшка для Романової мами. 9. Ще попри то будуть подарунки для моїх батьків, бабусі й брата: картинка, чохол для окулярів, чохол для мобільного й закладка. 10. Ага, ну і метрика ще. Але то вже можна й тоді, коли народиться. Ото в мене планів назбиралося... Але й завершеного теж є трохи вже.
Відповідь: Наші вишивальні плани Плани такі: 1. Завершити метрику на подарунок (в невизначених планах метрика для себе) 2. Завершити сорочку для чоловіка 3. Подарунок вишивальниці 4. Орхідеї від ДІМ 5. Тераса від ДІМ А ще багато всього, але не пишу в плани. Мені б з тим розібратись..
Відповідь: Наші вишивальні плани Підкорегую трошки свої плани 1. вишити ще одну дитячу метрику, до пари-готова на 55% знову відкладається на невизначений час 2. маячок на ножички, чохольчик на ножички, книжечка-гольниця, закладка 3. торбинка-мішок 4. весільна метрика 5. леопардовий погляд 6. гітара (чоловікові на день народження) ще додається 6. подарунок мамі - невеличкі квіти від ДІМ 7. орхідеї (в мене вже давно хотюнчик на них) 8. кава арабіка останні три пункти виходять на перший план
Відповідь: Наші вишивальні плани О, я теж таке хочу. Із тим взором, що мені вишиванка зробила чохол і маячок. Ех, коли то я матиму час на все заплановане...