Відповідь: Наші вишивальні плани Дівчата, ви щось так скромненько. Мені за себе страшно стало... Може то в чоловіка попросити губозакаточну машинку?
Відповідь: Наші вишивальні плани В мене на разі найперше в планах НАКІНЕЦЬ ТО домордувати коня, маки і конкурсну.... Ше хочу, по секрету скажу, аншела-хоронителя, на чорній канві, але після коня шось мені страшно починати ту роботу (очі болять на чорному шити). Ну...але....вже дуже подоється на чорному фоні. Ше колись хотіла Голову лева на чорному (але вже перехотіла))))))
Відповідь: Наші вишивальні плани Нарешті "запланувала" собі сорочку , щоб був стрій. Маю запаски, ще би хто мені сорочку покроїв додільну
Відповідь: Наші вишивальні плани З дрібнотою я справилася і закінчила сорочку з маками, а скатертина і сорочка для донечки в відкладених процесах, а ще додалися горнята кава-чай на кухню та конкурсна робота Панюсь вишивати вже не хочу, а натомість вишила панюсю з капелюхом
Відповідь: Наші вишивальні плани фотографії будуть, але згодом. Просто в мене телефонна лінія стара, тому фото закачую тільки з телефону, а це якість погана. Тому я піду в Інтернет клуб і закачаю - обов"язково всім відзвітую. Дякую за зауваження Xomka
Відповідь: Наші вишивальні плани Нитки на ці дизайни в мене вже з листопада лежать і чекають свого зіркового часу
Відповідь: Наші вишивальні плани А хто такий Фуджико? )))))))))) Покажіть мені. Може я теж підпишуся))))
Відповідь: Наші вишивальні плани Такс, в моїх планах теж коректива, так як я ще не визначилась з взором до сорочки, то вона поки чекає, а зараз вишиваю батькам подарунок на срібну річницю. також поки з планів не зник образ, але він теж ще чекає. а от бідний мій ангел взагалі в черзі посунувся))
Відповідь: Наші вишивальні плани Вирішила підсумувати і свої плани. Найближчі - це конкурсна, кривулька-тюльпан в "кошичок", листівка на подарунок, ну і "Вечерю" помалу шпортати. Брелок мужу вже вишила. Зимових конів відклала поки, певно до наступної зими. На "колись": ще один тюльпан до пари тому що вже є; якісь дитячі картинки для Артемка (ще правда не вибрала які саме); вишиванки для себе, мужа і малого; образ годуючої Богородиці; може ще годинник. А, і чоловік просив, щоб я ще і для себе зробила крісло-гольницю (дуже йому сподобалось). Ех, плани наполеонівські в мене вийшли . Коли то все подужати?
Відповідь: Наші вишивальні плани Мої плани паняночку з кавою, трохи посунула її, бо захворіла на панноманію вишиванку чоловіку а ще дууууууже подобається це
Відповідь: Наші вишивальні плани таааак, і я вирішила зробити собі своєрідну "підганялку". в планах: 1. метрика для синочка. 2. вишиванки для чоловіка, синочка і для себе. 3. "подарунок" не буду казати що то, бо то сюрприз (головне самій не забути ) 4. великодні рушники (їх мені треба вишити аж 3 ) вийшло щось багацько
Відповідь: Наші вишивальні плани нашо тобі 3??? ну собі, ну Михайлику, кому ше??? Як цьоця буде добра, то Михайлику сама вишиє...
Відповідь: Наші вишивальні плани У мене додався іще один план до всіх моїх. Ось таке блакитне буду вишивати. Чи то треба було в вихвалялки?
Відповідь: Наші вишивальні плани А то так, аби заплутати. Я собі там впишу хлопчаче. Мені місьо й блакитні пеленки сподобалися. І Романові також. )))
Відповідь: Наші вишивальні плани Мої плани- 1.Сорочки для себе і чоловіка,мушу вишити до кінця травня. 2.Бісерний образ. 3.Картина "Малятко" 4. Пасхальний рушничок 5.Картинка "Св.Анастасія" 6. Вишиванку для тата з льону.
Відповідь: Наші вишивальні плани та от маю одну "невишивальну" сестричку, обіцяла своїми руцями їм вишити на кошичок в цьоці й так плани огого а тут ще коли встигнеш ?? дуже гарно!!! я теж на цього міся задивлялась, коли обирала що буду вишивати. але зупинилась на іншому.