Відповідь: Наші вишивальні плани Умо, в листі Миколайкові Ірця замовила набір вишивальний, але сказала, шо ще не знає який і ото вагаюся між Бістро і тою цьоткою чому вагаюся-просто так аби вишивати не люблю, то має бути ЦІЛЬОВИЙ процес (або собі, або комусь) і думаю, що той набір піде батькам додомцю на свіженький ремонт більше схиляюся до цьотки але тут знову проблєма-я ж її як вишию, то зразу зарамити захочу, а що і як там в батьків буде я ще не бачила, тому і не знаю, чи пасуватиме але... коли з тими моїми хотюнами до того руки дойдуть
Відповідь: Наші вишивальні плани правильно, готуй сани влітку... то но я взяла всі карти розкрила... але насутпін конкурси не будуть анонімними Ірусю, давайти той капелюх разом вишивати, бо я щось боюся за нього братися
Відповідь: Наші вишивальні плани мені теж страшно і ще боюся вишити, а батькам не підійде хоча я на нього давно слюні пускаю ок,по рукам- буде від Миколая цьотка бо Бістро мені ще страшніше
Відповідь: Наші вишивальні плани Ура ну то з нового року візьмемося по трошки колупати? я вже стільки оформлень тої цьоці переглянула, що думаю підібрати файне паспарту і багет і підійде по кольорам в будь-який інтер"єр, то хіба по стилю може не підійти п.с. а бістро мені теж страшно... най перше Ля Еспоза вишиє його
Відповідь: Наші вишивальні плани Іринка - молодчинка! Нічого не боїться)) І правильно! Умця та imel - такі шедевральні роботи маєте в своєму арсеналі, то що ж того бістро боятись - за голку і вперед Я б його вишивала хоч вже - але немаю куди припасувати чи подарувати - не в тему воно мені
Наступний вже не буде анонімний, тільки тематичний. І обмеження на дописи буде суттєвішим. Це 100%. Ну, отже... Коли завершу: - вікно - міся з букетом - ведмедів на кульках У планах буде: - серія котиків на транспорті з годинником - весільна метрика на подарунок (хрестик, бісер, стрічки) - годинник у вигляді @ до вітальні - вертикальна подовгаста картинка (вилетіло з голови слово) із фруктами до їдальні, якраз маю відповідний кавалок стіни - весільна метрика для нас із Романом у зелено-синіх тонах - акварельні мальви та маки - може, завершу дві початі й не завершені конкурсні Ну, і паралельно шитиму поле. То я написала в такій черзі, як я собі поскладала сама. Дальші плани не писатиму. І так багацько всього. О, після поля хочу теж Бістро. Ромусь підтримує. Правда, я таки мрію, що після поля ковдрочку почну...
Відповідь: Наші вишивальні плани Ліля, а ти коли покажеш їх? Мені особисто дуже цікаво, що ти вибрала
Відповідь: Наші вишивальні плани Дуже простенькі Але перша мені розійшлася в кольорах. Схема покручена виявилася, тому й закинула. Обидві.
Відповідь: Наші вишивальні плани Я Ліліну каву бачила в процесі - ДУУУЖЕ рівненькі хрестики на чорній канві. Лілю, покажи Може ще хтось щось порадить
Відповідь: Наші вишивальні плани з нового року? і я трохи поскладаю свої плани: 1. дошити той рушник (то ще місяці 1,5-2) 2. ранкова акварель (в суботу планую купити нитки, думаю швидко справлюся) 3. Умо, і аж тоді цьотку може Ви помаленько поле шийте, і я свої хвости підтягну?
Відповідь: Наші вишивальні плани дівчата мені дуже побоваються Маки у вазі, які показувала Liliyah Romanova дуже хочу вишити їх для мами. Як тільки буде щось на тканині похвалюся вам...
Відповідь: Наші вишивальні плани в мене повна каша в голові, дуже хочеться вишити панянку з метеликами меланжем хоч там такі хрестики яких ніколи не вишивала, і зробити з неї подушку, а ще хочеться величезну купу дитячих картинок з Анутиних журналів. Піду завтра в магазин точно щось куплю. і з наступного тижня обіцяю показувати процесики
Відповідь: Наші вишивальні плани та ті хрестики тільки виглядають страшно їх треба просто брати і вишивати
Відповідь: Наші вишивальні плани Я би щось подібне хотіла вишити. а де можна глянути повну колекцію? бо не знаю в якому кольорі хочу!
Відповідь: Наші вишивальні плани Побачила. мені поки червона найбільше подобається! але чомусь в мене неактивні ссилки на дамп!
не наюю. пишіть мені мейл, я вам скину. мені теж червона найбільше подобається. а ви бачили, що в синьо ї3 песики?
Відповідь: Наші вишивальні плани мені цей капелюх теж подобається і якби таке подужала, то певно б поважала себе решту життя )))))))))))))) якби брала, то тільки набором. Підібрати таке я б не ризикнула. Плани можу написати, але після народження маляти їх треба буде добряче корегувати Добре, що з початих проектів у мене лишень друга КР ну і робін. 1. метрики малятам 2. будиночок від Анкору (сумує вже певно той наборчик з пів року) 3. щось кавове чоловіковій родині на кухню а там видно буде. як дасть Бог добудуватись, буду дивитись чого там стіни просять ще б хотіла якихось метеликів від Дім (то напевно в майбутню вітальню)