Відповідь: Наші вишивальні плани В мене в планах отакий дизайн від "П*а*нни" для мамці на кухню, вже навіть замовила, має бути наступного тижня (правда не знаю як вишиватиму-там СТІЛЬКИ беку) але його перехочують балеринки
Відповідь: Наші вишивальні плани я би хотыла щось таке вишити то dimensions (але нема в наявності) або хоча б таке (золотое руно) так само нема в наявності і від того я їх ще більше хочу
Відповідь: Наші вишивальні плани довго думала-замовляти чи по перенабору збацати, бо маю шт 7 схем, навіть в РМ маю з нитками ДМС (в наборі Г"амм"а), але вирішила купити набір (перший раз і подивитися шо і до чого), через то, шо там нитки недорогі набір коштує 122 грн +10 грн доставка по Києву
Відповідь: Наші вишивальні плани а назву знаєте? можна спробувати на імпортних інет магазинах глянути
Відповідь: Наші вишивальні плани А мій коханий вже мене замучив. Хоче оцю від Жанлін каже, що навіть сам піде і купить і нитки і канву ( то вже шось)))) Але шось я ніяк не наберусь натхнення)))) але вже обіцяла з січня засісти за неї.
Відповідь: Наші вишивальні плани Хочу поділитись своїм героїзмом а скоріше дурістю. Буду вишивати картину від Golden Kite "На добраніч" .Розмір картини 300х404 хрестики на 18 Аіді то буде 43х57 см. Всього лиш 185 кольорів з них 99 бленди ,закуплено понад 100 мотків ниток ДМС .Чекаю на новий станок бо на старий простинька (тканина) не влазитьПотрібно понад 100 голок бо буду тримати готові заправленні нитки . Роблю органайзери для голок (саморобні) потрібен паралон.Ніхто незнає де можна купити куски паралону? Схема складається з 36 листів , так що мій чоловік сказав "все діти півроку мами бачити не будете".Процес висталю не скоро бо щоб щось побачити треба відшити хоч 10 листів.Але як кажуть ви Львові "свалу нема" буду колупати. А покищо дошиваю годинник незабаром покажу.
Відповідь: Наші вишивальні плани мій Хом"як шукає свою челюсть під столом...... лишень півроку???? я би певно це років зо 3-5 ковиряла.................. Октавіє, вдалої вам праці!!!
Відповідь: Наші вишивальні плани Анута дякую за підтримку!! Я так думаю що буду вишивати пів року , як вийде незнаю. Я ще не вирішила вишивати хрестом чи пів хрестом. Такої складності картин ще вишивала там на одному листку схеми може бути задіяно близько 70 кольорів?!Як намене то найвищий пілотаж в вишивці хрестиком.Буду пробувати ,а як буде йти процес то покажу і розповім.
Відповідь: Наші вишивальні плани Ви регулярно показуйте процесик, а ми вас будем підтримувати!!! Успіху вам!!
Відповідь: Наші вишивальні плани а схемка є? не прогон?на скільки кольорів? фон вишивається чи тонований? а загалом-супер, але я не знаю чи наважилася б
Відповідь: Наші вишивальні плани схемка є. графіка. 45 кольорів. а от чи тоноване не відомо.хоча , певно ні - бо по схемі все поле зашите. п.с. я теж наразі не наважуся. але ця картина давно манить... думаю... прогон
Відповідь: Наші вишивальні плани о, мій хом"як має ту схему, і вона йому подобається, але є кілька але... 1.я вишиваю тільки для когось/чогось-ще наразі немає кому 2.маю стільки хотюнів-і рушники (ще 3,5 лишилося ), і ростомірчик з кукуськами (баляринками), і мамі 4 картинки на кухню 3.та схема в графіці, ще й, здається відсканована погано, чи якість погана-на пам"ятаю, пам"ятаю лише, що треба буде переводити в РМ-то я люблю, але часу поки немає а в загальному-взялася б
Відповідь: Наші вишивальні плани ну то я вас почекаю. схема в графіці хорошої якості. може збацаємо спільний процес. бо самій щось слабо.
Відповідь: Наші вишивальні плани можна збацати, але не обіцяю, що скоро я тут трохи планую на місяць у відпустку (в січні), то може трохи хвости попідганяю, і може якраз придумаю для кого то шити
Відповідь: Наші вишивальні плани Касю вишивайте ту першу картину, вона дуже гарна .Я думаю дівчата вас підтримають, а як треба буде то і нагая дадуть.
Відповідь: Наші вишивальні плани Kasia мені перша теж дуже сподобалась. А скільки там хрестиків по горизонталі і вертикалі? imel а Ви на весілля 5 рушників вишиваєте?