наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: наші некомпетентні педіатри

Вам пощастило. Ми теж знайшли "свою" педіатра.

• Подобається Подобається x 1
  2. Зіронька

Зіронька New Member

Ще не звернтались, бо аналіз крові ідеальний, як книжка пише, єдине мене непокоїть, що в три рочки він важить тринадцять з половиною кілограмм, і трішки виглядає худим, бо порівняно з своїми однолітками є високий

3. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

це дуже важливо коли довіряєте лікарю. я десь пів року зі скепсисом підходила до його рекомендацій...але він наперекір всьому довів мені, що є професіоналом своєї справи!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. kati

kati Well-Known Member

Сьогодні шокувала мене одна історія.
    Сусідка вагітна, вставала на облік в ЖК, ну і відповідно прийшла до педіатра дільничого .Та курка хамсько до неї віднеслась з порогу, але ладно....потім каже,давайте свої аналізи.Дівчина дає, та дивиться і каже:" о, шое 42...недобре, певне в вас РАК, на облік вас неможу взяти, йдіть перездавайте аналізи ще раз".
    Бідна людина виповзла від тої лікарки, істерика, сльози....пішла до геніколога, той подивився і каже, що то повний брєд, все в неї добре, а шое завищене у вагітних то норма.
    То було вчора, сьогодні ту дівчину хотіли класти на збереження, бо після вчорашнього шоку отримала страшний стрес.....що толку що накатала вона скаргу завідуючий,якщо, не дай бодже щось би сталось з малятком, то кого потім винити....

• Подобається Подобається x 30
  5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то не "та", то, звиняйте ДУРА

• Подобається Подобається x 11
  6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Малик Ольга Романівна з 4 дит. поліклініки- безвідповідальна, некомпетентна особа.:girl_mad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Незнала в яку тему написати, тому пишу сюди...
    Були в педіатра, щоб взяти довідку для відвідування дит.колективу (в центр ран.розвитку). Скарг у нас не має на здоровя. Але ми давно вже не заходили і аналізів не здавали. Тому виписали нам аналізи сечі,калу і крові з пальчика. А крім того дуже радила зробити УЗД внутрішніх органів і навіть дала скерування в поліклініку (себто безкоштовно). От мені цікаво чи комусь ще просто так казали йти на УЗД з дитиною?

8. kati

kati Well-Known Member

можливо в лікарки виникли якісь підозри? нічого не казала?
    А взагалі може то і непогано зробити узд внутр. органів....от в знайомих хлопчик 3-річний, ні на що скарг не було взагалі а потім раптом раз і виявили на узд патологію нирки і буквально одразу прооперували

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Катя,я просто в шоці від того діагнозу для вагітної жінки....
    це яким .... треба бути??? навіть,якщо у тебе неприязнь якась до людини чомусь виникла,то як можна таке сказати????????????? я в шоці.....
    я б чоловіка на неї,вибачте за слово, "натравила" (слово фе,і про чоловіка так казати не хочеться), але ЯК ТАК МОЖНА.....

10. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Каті, якщо ваша вагітна жіночка принципова, хай збирає чітко всю документацію і до суду - за моральну шкоду, а якщо поклали на збереження, то і за фізичну. Треба трохи давати прочуханки. Вліплять їй догану як мінімум, ще матеріально можуть заставити платити за завдану шкоду. А чого мовчати в такій ситуації? Ставити на місце потрібно горе-діагностів.

11. kati

kati Well-Known Member

так до речі про ту історію...прийшло їм повідомлення що тій лікарці винесли догану..лише. Вониподали скаргу вище .з вимогою її звільнити( тим більше вона вже пенс. віку).

то все так...але йпсувати собі нерви судами вагітна не дуже хоче

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Шось я не того-вагітна йшла до педіатра,чи то вже з дитиною вона пішла до педіатра?

13. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Напишу я ще про своє "чудо в пір’ях" - наш дільничний педіатр - меланхолійна, забудькувата, повільна жіночка, яка дуже любить всім настійливо ниючи впарювати кальцій від тянь-ші. Мене це обурює, бо я не в аптеці і не в супермаркеті. о будь-яких ліків чи препаратів, які виписують дитині ставлюся відповідально. Дивує чому я маю купувати якісь БАДи для дитини?

• Подобається Подобається x 4
  14. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Каті! дитину педіатр навіть не оглядала і не розпитувала нічого, я просто довідки попросила. Може в них план є якийсь? Чи то просто в нашій картці мало записів і їй треба щоб там щось було більше. Ну мене це відверто здивувало. Тим більше що моя доня не буде лежати тихо, поки діагност буде там дивитись вн.органи. Вона в мене таке шило. Зплачеться начисто, якщо силувати будемо.

15. Анута

Анута Well-Known Member

а обмінна карта? з нею багато находишся

16. Нікуся

Ще більше запутали...

17. Анута

Анута Well-Known Member

обмінна карта вагітної. там обхід всіх можливих лікарів. хоча в даній темі це не актуально ;)

18. Нікуся

До педіатра з обмінною картою...

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Нікуся, сьогодні в поліклініці немає дитячих і дорослих лікарів, є лікар сімейний і вузькопрофільні спеціалісти, можливо хтось не так висловився, але на огляд всі йдуть до одного.

20. Нікуся

А,тепер зрозуміла-просто в нашому районі такого немає(левандівка) є окремо доросла поліклініка,окремо дитяча.

Модераторів прошу почистити наш діалог не по темі