наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. Drimka

Drimka Well-Known Member

В нас теж була така ситуація. То я просто підійшла до своєї дитячої і сказала, що хочу, щоб вона і надалі вела моїх дітей. Вона погодилась, але сказала, що я офіційно належатиму до тої лікарки, що була терапевтом. Вони самі між собою узгодили і розділили пацієнтів. Бо хоч обидвоє тепер сімейні лікарі, але терапевт йде на виклики до дорослих, а педіатр - до дітей. Завжди, коли пишу виклик, то приходить моя лікарка. Навіть якщо вона у відпустці чи на курсах, то приходить інший педіатр, а не та терапевт, до кого належимо офіційно. Так що, перш за все вам треба обговорити це питання зі своїм педіатром. Удачі!

Останнє редагування: 29 Грудень 2014
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: наші некомпетентні педіатри

то ви мусите конкретно зі своїм педіатром обговорити, яка вела вашу дитину. Бо на нашій дільниці теж так є- та хороша, що вела наші вулиці- до неї не можна переписати заяви, бо їй і так дали вище норми. А от до іншого- будь-ласка. Так що то треба конкретно у вашого колишнього педіатра питати, чи згідна вона вас вести, чи можна до неї переписатися і чи буде конретно вона на виклики приходити ( а не лиш в поліклініці приймати, а на виклики- приходитеме все рівно "новопризначена" сімейна)

п.с. ви часом не до дитячої на Чупринки належали ? Якщо так, то хто у вас був педіатром?

3. skai

skai Well-Known Member

Так, до Чупринки. Маю підозру, що ми про одного і того ж лікаря ведемо мову.
    Дзвонила до попердньої лікарки. Вона казала, що щось вони там в поліклініці домовилися і вона буде вести дітей до виповнення повноліття. Правда я або щось не зрозуміла або щось в це мало віриться. якщо ми закріплені за іншим лікарем, рахуємося в іншій дільниці, то як буде вести старий лікар.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. skai

skai Well-Known Member

Навіщо оці необдумані реформи робити. Лише зайві проблеми створюють. На наступний тиждень маю йти в поліклініку по довідку. Ще раз зясую і напишу, до кого скажуть звертатися за тою довідкою.

До речі, лікар у нас справді один (був).