наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: наші некомпетентні педіатри

теж цікавить це питання, бо наша Олійник нас зовсім не влаштовує.

2. ViTanya

ViTanya Member

Йти з заявою до головного лікаря. Вони не дуже хочуть на то йти, але якщо твердо стояти на своєму, то погодяться. От тільки це може стосуватись тільки консультації в поліклініці, а не викликів додому. Бо, наприклад, якщо у вашої лікарки дільниця на Чукаріна, а ви попроситесь до іншої, в якої дільниця на Санта-Барбарі, то вона після того як побігає по своїй дільниці, навряд чи захоче до вас приїхати.

3. roma roma

roma roma Member

Згадала я про один суботній виклик, малий захворів, думаю попрошу щоб щось якісне прописав і дитину гарно послухав (не за бесплатно!). Прийшов такий унікум (ми його потім прозвали сторожем), а тому що мало того що горло не подивився, та ще й прописав таке..... що по віку малому не можна і постійно заглядав у книжку шпаргалку:girl_mad: "терапевт з Мазепи"

4. karioka

karioka Well-Known Member

а наша "сімейна" (ми недавно як на сихові -тут для мене все нове:))- доказувала мені,що я вже з п`яти місяців мала давати дитині прикорм!!!! то ми так сходили на "провірку" як малій 6 міс.було:)- і ТАК впевнено то мені вичитувала,що мені аж мову відняло:))ну і добре що я не почала спорити:0-лиш нерви би попсула...а за то що ми не прийшли в 3 міс.-(то був лютий місяць-то чого б я мале дитя волочила в сімейну поліклініку між хто-зна чим хворих всіх поколінь?) - теж наслухалась...:girl_impossible: ну не розумію я ту СІМЕЙНУ медицину!
    додам лиш що дитина ГВ! то напевне - в "перли наших вумних медиків":))

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а мені в поліклініці сказали що дитина в 6 з половиною місяців вже має їсти м'ясо )) все вони знають

6. ViTanya

ViTanya Member

м"ясо:eek:
    За рекомендаціями ВООЗ, немовлятам у віці шести місяців (180 днів) в доповнення до грудного молока потрібно починати давати прикорм. (Джерело: офіційний сайт ВООЗ)
    Мабуть, ті педіатри з поліклініки не в курсі...

7. karioka

karioka Well-Known Member

а чому ж вони тоді ПЕДІАТРИ????
    То добре що мамочки-Посиденьківці все в курсі!:)

8. natiok

natiok Member

9. Olka Sherolka

я до педіатра ходжу, нашу поліклініку ще не перевели на сімейну медицину

10. natiok

natiok Member

тоді й справді напрошується питання
    але що тут дивуватися, таких педіатрів у нас багато...

11. Olka Sherolka

та от власне що загалом педіатрів нестача, можливо через те переводять на сімейну медицину, а можливо це і причина. Маю родича-медика, то він власне казав що зараз знайти педіатра на вакансію - проблема, а знайти доброго педіатра... самі розумієте

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а наша терапевт з Мазепи Наталя Василівна Дутко сьогодні взагалі не явилася на роботу, зробила собі вихідний. Отак)
    Тішуся що зареєструвала дітей в Залізничній поліклініці. Там поняття "лікаря сьогодні не буде, бо..." просто не існує. От тільки "бідна залізниця" чогось забула закупити вакцини для своїх поліклінік...((

13. kabucha

kabucha Well-Known Member

Пішла вчора до сімейної лікарки ,я їй не довіряю але було цікаво ,що скаже на висип .сказала що то схоже на алергію харчову але точно не знає .Тут медсестра каже ,що малій треба робити щеплення чи вона здорова ,мене аж підкинуло ,то що вона була в контакті з малим в якого невідомий висип то нічого .Коли я сказала ,що не буду робити щеплення поки в малого не пройде висип і переконаюся ,що в малої нема висипу ,то прийду десь через місяць ,вона мені -які ви всі мудрі ,хтіла її прибити

14. Stepochka

Stepochka New Member

Розкажу свій випадок. В мене захворів синочок. Подзвонила до свого дитячого лікаря, якого завжди викликаю, вона випитала симптоми і поставила діагноз - краснуха. Подзвонила до дільничої та також випитала симптоми і потелефону підтвердила діагноз. На наступний день я її викликала, щоб зафіксувати хворобу. Коли лікар прийшла, оглянула дитину і сказала що в нас КАВАСАКІ, таке інфекційне захворювання, але це не дуже страшно. Я подзвонила до коліжанки, яка лікується у Гайдука, щоб вона випитала за цю хворобу. Гайдук дуже довго сміявся, і сказав, що за всю свою лікарську практику не стикався жодного разу з цією інфекційною хворобою. Ось так ми хворіли.

15. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

16. Stepochka

Stepochka New Member

Так , така хвороба й справді існує. Гайдук почувши назву, спитав у які країни ми їздили. Коли почув, що далі двору не заїжджали, то пояснив що це хвороба країн східних, ще її називають японський грип. І ще раз повторюся, що за його словами, за всю свою практику ні він ні його колеги з інфекційного відділення не стикалися з цією хворобою, тільки читали про неї. А дитині моїй поставили краснуху, просто ми не вакцинувалися, і педіатр не хотіла тяганини з санстанцією (так мені пояснила педіатр, у якої ми лікуємося) .

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

18. kalynka

kalynka New Member

Ми з малим хворіли на кір (малому 6 міс. було). а тоді ніби епідемія кору була. Так щоб не псувати статистику. дільнична діагностувала в мене "корьову краснуху. Малому кір зразу на вушка дав ускладнення, серед ночі швидку викликали. так ті на висипку сказали. що то певно якась алергія, хоч лікування відповідно до кору виписали. Я потім питаю сімейну-що ж в дитини було-кір. краснуха чи невідомо що . Відповідь оригінальна-"чи вам не все одно, головне що вилікували" От і добийся від них правди

19. Mika Nika

Mika Nika New Member

Мені попався жахливий дільничний педіатр в 5 поліклініці на Чупринки Гладун,приходить до дитини від нього тхне сигаретним димом,рук не миє і тими руками лізе до дитини,перший раз призначив лікування не помогли,викликали його через тиждень знов призначив дитині лікування,дитині ще гірше,везем дитину на Орлика виявився бронхіт нам там призначили лікування,дитині стало легше майже перестала кашляти,але викликаєм його третій раз,щоб послухав малу чи все нормально,а він мені каже покажіть антибіотик чи ви пили,я йому показала,він так тішився шо його лікування нам помогло,потім я йому зробила підказку,кажу може в дитини бронхіт,а він каже на бронхіт це не подібне.

20. skai

skai Well-Known Member

Дівчата, пишу тут, бо не знаю до якої темки віднести.
    В нас була хороша дільнична педіатр. Виявилося, що у звязку із реформою нашу поліклініку трансформували і тепер ми належимо до зовсім іншого сімейного лікаря. Наша ж колишня лікар-педіатр веде інші будинки (чи іншу вулицю, точно не знаю). Нова лікар трохи далека в медицині (вже чула низку відгуків). Яким чином можна залишитися у попереднього лікаря, або ж перейти до нього. Чула, що треба якусь заяву писати.
    Хочу перед тим як іти в поліклініку вже бути в курсі ситуації, бо точно будуть тулити, що не можна перейти, бо в нашої попередньої лікарки вже достатня кількість людей на дільниці.