наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: наші некомпетентні педіатри

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Може я чогось не знаю, але я все думала, що в дитини на ГВ какашки такі і мають бути рідкі і жовті. Якби ви написали зелені і пінисті, то інша справа....Та й взагалі подивіться на свою лінієчку:) вашій лялі ніц не бракує, просто вона ше дуже манюня і такі какашки і така поведінка цілком нормальні.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Цілком згідна. Тут паніка абсолютно зайва.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

.

5. Kryhla

Kryhla Member

Не знаю чи пишу в потрібну тему, але хочу запитати як часто до немовляти має навідуватися дитячий лікар (тепер то називається сімейний) або хоча б медсестра? Бо в нас була лікарка тільки коли ми з роддому виписалися і ще один раз я її сама викликала, бо в малого були сопельки. Нам вже три місяці. П.С. В 1 місяць ми до них їздили на поліклініку.

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

До нас навідалася лікар після того, як ми повернулися з пологового додому і все. Зате в карточці було написано, що мені провели навчання, лекції щодо купи питань. А я про це навіть не підозрювала, поки в карточку не заглянула.
    Навіщо вам лікар, якщо дитину нічого не турбує? Просто після відвідин лікаря в голові така каша іноді робиться, бо лікарі страхуються і страшилки часто люблять розказати.
    І ще не варто зараз ходити в поліклініку на "планові огляди", бо там дитину лише зважать і поміряють (це можна і вдома зробити), зате під кабінетом сидить купа бацил, які пчихають, кашляють...

Останнє редагування: 10 Березень 2011
  7. natorella

natorella Well-Known Member

лише у випадку хвороби
    діти малі - вони просто малі, вони не хворі
    лікар -лікує
    смисл ходити по лікарях????

8. veronka

veronka зла друзя

Наторелло, то точно) і окрім зіпсутих нервів від таких заходів нічого не буває:connie_pull-pigtail

9. Єва

Єва Well-Known Member

Як нічого, можна ще й хвороби заробити. Тепер до того сімейного лікаря, до якого носять немовлят на планові щомісячні зважування сидять в одній черзі бабки з грипами. Ми просто не ходимо в поліклініку, а є дуже "турботливі" батьки, які чемно виконують всі вказівки і місяць в місяць носять своїх діток, наражаючи на небезпеку.

10. Iagidka

Iagidka New Member

Ох, уж ті сімейні лікарі.............Одне тільки слово. Як один лікар може лікувати і малих діток і дорослих?В нашій країні до такого ще не готові, може закордоном таке можливе. Моя дільнична лікарка мого малого просто боїться, сама сказала, що вона не дитячий педіатр, а дорослий терапевт, але книжичку по цьому читала, щоб я не переживала, ну і скажіть будь-ласка як я їй можу довірити дитину після тих слів????????Коли вперше до неї пішла на огляд в поліклініку, вона не знала, що з моєю дитиною потрібно робити - витянула свою якусь брошурку і читала по ній, ще й після цього огляду малий захворів - краще б не водила його туди. Після цього я почала шукати приватного НОРМАЛЬНОГО дитячого педіатра і в нього тільки лікую свою дитину. Раз визвала дільничну, то вона мене зразу відправляла в лікарню і брала пісульку, що на себе відповідальності не бере (бо я була категорично проти лікарні). Може комусь повезло з сімейними лікарями, але не мені. Раніше було в нас на Сихові всі дітки приписані до дитячої поліклініки, а всі дорослі до дорослої і треба ж було таке зробити щоб кому яка ближче поліклініка туди й прописувати - до не компетентних лікарів!!!!!!!

11. Януся

Януся Well-Known Member

У нас з Вами мабуть одна дільнича. Добре, що хоч сама зізналась :) То ми і не звертаємось.

12. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Таких у кожній поліклініці якраз половина.

13. In4a

In4a Well-Known Member

Я щось не розумію... Ми в поліклініку не ходили, а от моя сусідка малого кожен місяць возить важити/міряти, в дитячу поліклініку на Чупринки, там тільки дітей приймають, а дорослі терапевти в іншій поліклініці, ніяких сімейних лікарів... То в кожному райні по-іншому чи як?

14. vanilia

vanilia Miracles are real

І ми раніше до Сихівської дитячої поліклініки належали, а з минулого року в нас ввели сімейну медицину, то тепер ми належимо до 8-ої лікарні, де знаходиться наш сімейний лікар.
    Я в шоці, коли приходиться з малесенькими дітками стояти в черзі з хворими дорослими, або в черзі на здачу аналізів дітки стоять разом із дорослими. А бабульки ще й нервуються.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Чупринки- це суто дитяча поліклініка (№5), яка, здається, разом ще з однією у місті, чудом збереглася, не перейшовши на сімейну медицину.
    І слава Богу.Тому що тут працює 16 суто дитячих педіатрів ( не рахуючи вузькоспеціалізованих докторів)
    Доросла поліклініка- теж на Чупринки, на одну трамвайну зупинку нижче і це- поліклінічне відділення 5 міської лікарні.

16. In4a

In4a Well-Known Member

А якщо дітей тепер "ведуть" дорослі терапевти, то куди поділись педіатри? Їх всіх звільнили? Чи вони почали і дорослих приймати теж? Фігня якась...:8:

17. ViTanya

ViTanya Member

Педіатри теж перекваліфікувались на сімейних лікарів і ведуть тепер дорослих. Багатьом з них дуже нелегко з кардіограмами розбиратись, гіпертоніків лікувати. Хоча все залежить від лікаря, якщо дуже працювати над собою, постійно вчитись, і якщо раніше терапевт не боявся дітей, а педіатр - дорослих, то і сімейний лікар може бути кваліфікованим.

18. lapocka

lapocka Well-Known Member

6 міс курси перкваліфікації роблять з наших розумних педіатрів, ще розумніших сімейних лікарів.... :girl_in_dreams::girl_in_dreams:

19. allusya

allusya Well-Known Member

і практикуватись на хворих, то може колись і будуть з них дохтори нормальні.

20. Alonka

Alonka New Member

та з педіатра сімейного з горем-пополам можна зробити, а от як з "древнього" терапевта зробити толкового педіатра?