наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Відповідь: наші некомпетентні педіатри

Щоб там не висіялося, будьте і ви спокійні також :) .
    Маю знайому, яку педіатр направила на "аналіз підгузника", бо коліки, і коли там знайшли стафілокок у невеликій кілкості, то треба було зробити ще один, дорожчий і ліпший аналіз. І що ви думаєте - дорожчий знайшов стафілококу більше і мама побігла в аптеку.

2. aknelitta

aknelitta New Member

Я возили дитячі "покаки", коли малому було 2 тижні.
    Я думаю, що не тільки бабці, а й ви будете спокійніші. і якщо хтось буде тепер "вякати" - тицьнете памірцем і скажете, що все ок у дитини

3. kljysochka

kljysochka New Member

мені цікаво одне-весь той шухєр через одні какулі,які по опису несподобались педіатру?????:girl_crazy:і ніяких більше скарг????нормально їсть,спить,не вигинається і не плаче коли какає-словом,усьо как всєгда???!!чи є ще скарги?якшо нема,то я нерозумію проблєми...:girl_blush2:
    тут не згідна-не кожен...
    а оце вже факт:girl_crazy:

ну а тут ви мене звиняйте,але то ,мягко кажучи,перлтреба просто хоч трохи знати ШО то за препарат і з чого складаєтся,і читати до нього інструкцію...Мультипробіотик Симбітер® ацидофільний

Склад лікарського засобу:

діючі речовини: 10 мл суспензії містить:

- біфідобактерій - 1,0 х 109,

- лактококів – 1,0 х 109,

- лактобацил – 1,0 х 108,

- пропіоновокислих бактерій – 1,0 х 108,

- оцтовокислих бактерій - (при випуску) 1,0 х 106;

і !!!!!!!!!
    Після завершення курсу пробіотикотерапії мікрофлора препарату виводиться з травного тракту впродовж 2-3 тижнів з фекаліями.

хіба то дивно і такий страх шо вона його висіяла???:girl_cool:
    то преперат непоганий,і як є ПОТРЕБА(наголошую!!!)то він дуже дорий...:girl_curtsey:

4. lapocka

lapocka Well-Known Member

Пригадала собі розмову педіатром. Розговорились ми про посів калу, і вона сказала, не займається таким. Більшість мам самі просять і нагадують про нього і вважають її поганим дохтором бо вона не робить те що ВСІ інші лікарі. Також розказувала про почуту лекцію в нашого хорошого алерголога п. Беш, яка казала що штучне заселення немовлятам бактерій в кішківник у майбутньому у більшості випадків проявляються алергією.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Перепрошую, висівали сам препарат, а не какашки. Щоразу результат був іншим.
    Взагалі у США лікарі сміялися як взнали що ми сіяли какашки. Це практика 60х років, і вже давно доведено що прийом всяких препаратів з "хорошими" бактеріями мало впливає на мікрофлору. В Україні це просто класний бізнес. І шкода що у нас стільки жертв фармакологіі. Я нічого проти не маю, приймайте собі, воно не зашкодить. Але іншим дурниць не радьте. В дитини до року мікрофлора встановиться сама. І какашки можуть бути хоч жовті хоч коричневі хоч зелені. Маленька дитина це саморегулююча система, і якщо в неї втручатися ви можете спровокувати збій системи. Годуйте грудьми і розслабтеся.

6. Klava

Klava Member

7. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

бо какулі в мої дитини жовті і зернисті. а це по її словах дисбактеріоз:girl_crazy:
    Я сказала, що плаче як купають. Ще лікарка замітила якийсь синюшний трикутник навколо рота і сказала капати валеріанку як буду купати. Бо то нервово буваю в дітей до трьох місяців.

8. kljysochka

kljysochka New Member

ну це все просто :girl_crazy: хай серце слухає...якшо все ок,то хай не хвантазує..:girl_in_dreams:
    то ви про шо? про те,шо
    ????
    я нічого нікому не раджу,ну хіба мати свою голову на плечах і фільтрувати будь-яку інфу:girl_crazy:
    я шось недоганяю-нашо вони його сіяли???сіяти какашки-то сміх,а сам препарат ,то нормально??

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

звичайна провірка препарату, чи справді всі бактерії в обіцяній кількості.

що може бути кращим, ніж лікувати здорових))) (поки що здорових;))

10. kljysochka

kljysochka New Member

та хай буде.....я за симбітер стіною стояти не збираюся..то не я його виписала!!!:girl_haha:і цілком згідна з думкою
    і не тільки в Україні,тому тра

11. Єва

Єва Well-Known Member

Ми до того дільничого вже з четвертого місяця "забили" ходити на планові огляди. А то нам вишукували неіснуючі болячки.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви просто забули дати дільничому пару десятків долларів, і тоді дитина була б здорова на наступних 100 років, то точно.
    Як в старому доброму анекдоті.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От ше згадала, після того як вам посіють какашки, педіатр скаже ще молоко посіяти. В мому молоці там шось були висіяли (то 4 роки тому як Маркусик маленький був), причому з двох грудей щось інакше :)) Тоді педіатр береться лікувати вас, і прощавай ГВ, молоко ж заражене :) Добре я мудра була і після посіву молока відправила всіх подалі.

14. veronka

veronka зла друзя

то точно - тих педіатрів тра фільтрваити, але зрештою їм треба відразу завдання ставити - менше ліків, менше нав*язувань, мій, принаймі, зрозумів, що я за природні засоби лікування й так і лікує))) нам повезло, що він адекватна, як на дохтура, людина

15. kljysochka

kljysochka New Member

Боже-Боже.....немають чого чіпитися!Хай би ліпше на підвіконнику петрушку сіяли...:girl_emo:

16. bilo4ka

отримала результат аналізу памерса на бактерії. Виявили якісь стафілококи, але не патогенні. Мій чоловік зразу побіг до коїсь маминої знайомої педіатра в медінститут. Вона прописала Біогаю. Бо чогось вирішили що в дитини коліки. Ну так дитина не є дуже спокійна. З циці не злазить, залишити його і на 10хв. не можу зразу починає хникати... але чи варто вже приймати той біогая, як на мене, то той самий синбідер.?

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

В вашому віці це нормальна поведінка.
    А чого здавали на аналіз?
    І почитайте темку про дизбактеріоз.

18. bilo4ka

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

сафілококи є частиною звичайної флори кожної людини. З поміж 200 видів є лише 4 види патогенних, серед яких найбільшої шкоди завдає золотистий стафілокок. Якщо вам його не висіяли, то від чого лікувати дитину? Від звичайної мікрофлори?
    вашій лялі лише 13 днів. Це НОРМАЛЬНА поведінка для його віку- висіти на циці майже цілодобово та бути з мамою постійно. Весь перший місяць свого життя дитика адаптовується до нових умов цього світу. Тому і маму потребує невідлучно

20. bilo4ka