Відповідь: Наші менші друзі Фіня, співчуваю Вам((((( Що тут скажеш....він прожив чудове життя, адже потрапив до Вас, люблячої хазяйки! Ви зробили все щоб йому було добре, нажаль, наші друзі нас покидають(((( Вам терпіння і сили то пережити.
Відповідь: Наші менші друзі 2 доби не спав, майже. Стояв і стояв Хитався, очка закривав, але не лягав. Я ходила і повторювала: ну ляж, поспи, ну полежи трошки. Ліг десь в 9. І тихенько так "заснув", непомітно.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчатонька, хелп!!! Мій маленький 2-місячний котик здається захворів, вигяладає як простуда, сльозяться очі (промиваю чаєм) і кашляє. Але ж де? Він на двір ні носом, в хаті тепло. Найближчими днями не маю змоги завезти до ветеринара, чи можна якісь ліки купити так, тобто проконсультувавшись у ветаптеці? Що порадите робити? Так шкода, таке файне і чемне кошеня, гарно бавиться і ковбасу їсть
Відповідь: Наші менші друзі А де Ви живете? Можете подзвонити до ветеринара, розказати все як є, і спитати чи обовязково їхати.
Відповідь: Наші менші друзі живемо за містом, 20 км. А маєте хтось номер тел. і чи захоче лікар надавати консультацію незнайомій людині?
Відповідь: Наші менші друзі Мій лікар завжди дуже зайнятий, то я до нього навіть не дзвоню, бо до нього треба їхати. А одного разу я дзвонила в клініку "Рекс", вони й приїжджають, якщо щось.
Відповідь: Наші менші друзі то така гамма різних можливих захворювань, що просила б не тягнути, а швидко до ветеринара везти чи ветеринара до нього
телефонував нам лікар з онлайн-допомоги, сказав, що це швидше за все вірус, але ще подивитися 1-2 дні, подавати масло та молоко. Якщо не допомагатиме, то купити противірусні, або краще привезти.
Відповідь: Наші менші друзі Finya! Тримайтесь, головне, що він вже не мучиться! Дуже боляче, але нікуди не дінешся від таких випадків...
Відповідь: Наші менші друзі В мене гальмівна реакція на травматичні події. Стає гірше з плином часу. Зараз якраз це і починається. Дівчата, ви мене неймовірно підтримуєте, дякую дуже-дуже, особливо тій, хто подзвонила. Цілую тебе, моя люба, дякую всім серцем.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата допоможіть! Щойно моя собака з'їла кусок мила!!! Я не знаю, що робити???
Відповідь: Наші менші друзі Майже половину куска 80 гр. Залізла в ванну і з мильнички вкрала... Мило дитяче без запашника... Ото маю свято сьогодні...
Відповідь: Наші менші друзі А собака велика? Насправді собаки можуть і не таке перетравити, якщо здорова травна система. Мій ще малим злопав вологу серветку для чистки взуття. Тільки інивідуальну упаковку залишив. А ще колись гігієнічну прокладку вкрав зі смітника в туалеті (як?????? смітник добротний і відривається педаллю)... Про це ми дізнались, коли прибирали за ним подвір'я. Сусідський пес з'їв шкарпетку і теж "повернув" її вже з каловими масами. Тому... головне - не панікуйте і спостерігайте за песиком. Якщо не блює, то можна дати йому декілька ложок оливкової олії. "Прочиститься" швидше.
Відповідь: Наші менші друзі дивитися як пускає мильні бульбашки Напоїти (читаєм заливати) марганцовкою щоб визвати рвоту. Я ще своїм можу запхати пальці в морду і визивати рвоту таким чином. Дати кілька столових ложок олії.
Відповідь: Наші менші друзі А потім я би ще дала таблетку активованого вугілля або Смекту (розчинити і вливати шприцем, також)
Відповідь: Наші менші друзі як? кількома зернятками розведеними в воді? Мені, між іншим, марганцовку дала вет, коли мої роздерли сміття і наїлися шкірок з мандаринок. В дитинстві мене мама - лікар, теж відпоювала марганцовкою. Залежить все ж від концентрації. Ну і звичайно, наприклад, якщо це чіха і мої слоненята, то є різниця в концентрації того пойла і кількості. Маленькому песикові достатньо горнятка, а великому і літрової банки буде мало.
Відповідь: Наші менші друзі Собака - 8кг. Поводиться як завжди. Ознак отруєння нема. Мене вже трохи відпустив переляк. Але активованого вугілля дам на всякий випадок.