Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.204
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Наші менші друзі

Не встигла я потішитися, що моєму песикові після 2 місячної діареї та слабкості стало краще (тиждень бавився і радів життю), як почалося по новій. Кашель, задишка, знову лікарі, він так боїться їх, знову ледве ходить(

2. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ніяк не можу згадати, коли маю йти вакцинувати свою собаку. Народилася вона 01.12. Вакцинували 1.02 і 22.02. Наступна вакцинація має бути в день її народження чи від останньої вакцинації????

3. terezka

terezka котяка-вишивака

завжди від останньої вакцинації рахують

4. octavia

octavia Well-Known Member

Дівчата! Поділіться контактами хорошого ветеринара!! Перед евтаназією хочу підтвердити вирок-діагноз! Два професора нічого втішного нам не сказали. Собаці лише 11 місяців:girl_cray:

5. Demetra

Demetra Well-Known Member

Може хтось знає від чого проводять вакцинацію в рік? Тільки від сказу? Чи це якась комплексна прививка?

6. terezka

terezka котяка-вишивака

і від сказу, і від від решти болячок. запитайте у вета, він скаже що і коли, і що робити перед тим

7. flame

flame невгамовний експериментатор

можу поділитися, напишіть телефон в ПП або карму. В обласній вет клініці головний лікар мені мало не загробив кане-корсо. Першою глистогонкою вгробив шлунок і печінку. Вона мені витягнула собаку і по сьогоднішній день палочка-виручалочка. Мені подобається те, що лікар робить аналіз (шкіра, калові мазки, проби з різних прищиків - гульок, крові) при тобі, відкриває книжку - показує тобі, як має бути - і в мікроскопі ти можеш побачити, що є в твоєму (ги-ги - собачому) аналізі. Кожну крапочку в мікроскопі покаже в книжці і рзкаже, що це таке. Але є 1 мінус - не дешево.
    від сказу і комплексна прививка, але ще перед тим, всім радять прогнати глисти.

8. agatha

agatha Member

Я таки купила "строгач" і не можу натішитися. Собака ходить поряд просто ідеально. Вчора чоловік гуляв з псом із звичайним ошийником, то каже теж, що поряд йшов і не тягнув навіть без "строгача". Може вже навчився нормально поряд ходити?
    Я тут раніше писала, що пес не їсть, не спить, пищить і т.д. Вияснила причину: "тічка" в подруги. Отакий він у мене мачо, виявляється. Тривало це все рівно тиждень, дуже допомагає знизити тестостерон фізичне навантаження. Брали його на прогулянки в ліс на 2 години, кидали палки, стрибав через бар"єри, щоб прийшовши додому міг тільки поїсти і впасти спати, а не про "любофф" думати:girl_haha:

9. Siania

Siania Love Life

У мене теж дуже активна собака, а команда поруч - на 3 секунди))) Врятувалась шлеєю-антиривком, ходжу, тішусь, контролюю свого коника двома пальцями, і головне що собаку не болить нічого!
    Суть в тому, що всі собаки мають рефлекси тягові, і якщо в них йде навантаження на шию чи спину, вони автоматично починають ще сильніше тягнути, а в цій шлеї кріплення йде на грудях, тому коли я потягну собаку на себе, вона просто зупиняється :girl_tender:

10. Masja

Masja Well-Known Member

Де купляли таке чудо?
    Поділіться секретом:smile:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

дівчата власниці кішок-як ви вакцинували тварин і якими вакцинами?

12. Finya

Дівчата, хто має хороших ветеринарів, напишіть мені контакти в пп, будь ласка. А то сьогодні сказали: як буде собачці краще, прийдете, а як гірше - то не приходьте:girl_cray: Кашель жахливий, купила ліки на кодеїні.
    Якщо чесно, не розумію, який зв"язок між пневмонією (яку попередньо поставили) і такими хрипами в трахеї. До того ж, на мою думку, антибіотики мали би справлятися з пневмонією...

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Ще прошу сказати, хто знає - Тарас Гудима з Ветмед насправді такий хороший лікар чи це інтернет-інформація?

13. Buriko

Buriko Well-Known Member

Тарас , на правду , мега хороший лікар. В мене 3 котики )))

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це наш 4-й лікар і вже постійний. Вперше звертались в екстренній ситуації. Тут на ДП хтось радив, але я вже не пам'ятаю хто саме, кому дякувати...

15. Siania

Siania Love Life

І для мене Тарас найкращий.

16. octavia

octavia Well-Known Member

На жаль не можу такого сказати такого про Тараса:girl_sad:

17. Finya

Пожаліюся ще. Я би, за будь-яких обставин, хотіла чути: "Все буде добре", "Зробимо все можливе" ітп. Для чого було робити УЗД, якщо після нього вони стали розводити руками, мовляв, все ясно? Для того, щоб наді мною повис Дамоклів меч, таке враження. Бо ніякої різниці в терапії я не побачила, хіба тільки для них самих полегшення: аа, тепер зрозуміло, чому я не можу уколом антибіотика зняти кашель.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну бачиш, то як кому. Мені легше відразу знати перспективи. Мені так легше. Мені легше себе підготувати. А от тобі навпаки... Вети ж не психологи, не всі "відчувають" що саме потрібно конкретній людині. Тому і треба мати свого вета, з яким на "на одній хвилі"...

19. Finya

Я розумію, просто виливаю свій жаль.

20. Siania

Siania Love Life

В інтернеті, просто напишіть в пошовику "шлея Easy-Walk". Я тепер гуляю З Емкою і з горнятком-термосом з чайочком :girl_in_love: