Відповідь: Наші менші друзі Не думаю, що в цьому справа. Вони просто гризуть УСЕ. Припала їй до вподоби та сітка та й по всьому. Знали би ви, скільки мої в хаті всього погризли. При тому, що в клітці завжди є крейда, мінеральні камінці, сепія...
Відповідь: Наші менші друзі нудно їй на балконі - сьогодні явно продемонструвала, бо залетіла в кімнату і сиділа на шафі біля дверей і стерегла! а вікна по всій хаті відчинені! будемо відкладати на "хлопчика"
Відповідь: Наші менші друзі ану підкажіть мені: десь 2 місяці тому в моєї песі були проблеми і нам порадили перейти на корм. і от в чому питання: я так розумію, що система травлення корму і такої їжі різна - то чи можна давати крім корму там сир твердий чи родзинки - вона часом так випрошує аж скавулить, не багато, не замість корму.
Відповідь: Наші менші друзі Взагалі якщо строго - не можна. Але я можу взяти трішки сиру чи ковбаски на прогулянку, і даю в цілях навчання.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, порадьте надійну ветаптеку чи магазин, де можна придбати якісний препарат від бліх для котика. Купили в зоомагазині якийсь вітчизняний, продавець нахвалювала, а ми, прийшовши додому, прочитали відгуки в неті, що він часто дає побічні реакції (аж до летальних випадків)...
Відповідь: Наші менші друзі Переважно купую в ветаптеці на Шота Руставелі (напроти зупинки тролейбуса). Також є хороша ветаптека на Джерельній (майже біля краківського) Теж чомусь мало довіряю препаратам з зоомагазинів...
Відповідь: Наші менші друзі Вчора моя Емма почала кашляти так ніби щось в горлі застряшло після гавкіту, сьогодні знову...дзвоню до ветеринара, питатись чи варто їхати до них чи ще поспостерігати. Сказали їхати, бо в них аншлаг, у всіх вольєрний кашель, вірусне захворювання. Приїхали, можна обійтись лікуванням без антибіотика. Казав лікар що можна зробити вакцину проти того захворювання, хтось робив?
Відповідь: Наші менші друзі для чого вакцина від захворювання собаці, яка вже хвора? в нас таке було, вилікували досить таки швидко, виздоровлюйте!
Відповідь: Наші менші друзі ці вакцини не дають захисту від захворювання, вони лише полегшують перебіг (їх дія триває від 3 до 6 місяців, до року - і рекомендують здійснювати вакцинацію коли собака багато контактує з іншими тваринами, наприклад активно бере участь у виставках чи проживає у притулку).
Відповідь: Наші менші друзі Наступного разу, як будете робити комплексну прививку, виберіть вакцину, яка включає в себе захист від аденовірусу. Я користуюсь Дюрамун Мах 5
Відповідь: Наші менші друзі Дякую! Так і зробимо, в нас на Сихові вже знайомі собаки хворіють, якась епідемія.
Відповідь: Наші менші друзі Так, в мене клієнти одні також скаржились і знайомий розплідник підчепив десь. .. не пам'ятаю такого, щоб прямо так масово
Відповідь: Наші менші друзі Покажу. як мій Живчик виріс за пів року тут ми спимо прямо в годівничці а тут я його розбудила спишкою від фотіка, сонно дивиться, типу і що ви в мене хочете, у мене сон по розпорядку ))))
Відповідь: Наші менші друзі Нам під пд'їзд підкинули коробку з чотирма кошенятами. Напевно очі щойно відкрили, на ногах ще не стоять, повзають на пузі. Їсти не вміють. Волонтери відмовились, бо зараз сезон і всі мають повний дім. Може хтось має кітку, що народила, або має змогу зайнятися вигодовуванням? Зголосіться Чула, що сьогодні їх вже не четверо(
Відповідь: Наші менші друзі Друг підібрав на вулиці їжачка, на якого хтось наступив (пише, що сильно). Їжачок стогне і позіхає. Як йому допомогти вже? І, може, хтось порадить, куди можна зараз звернутися за допомогою?
Відповідь: Наші менші друзі Маю таку проблему: побачила останнім часом, що у мого кота кал з кров'ю. Крові краплинка. Переважно таке в нього починається, коли він добре поїсть. Кіт поводить себе як завжди, не жаліється. З чим це може бути пов'язане? Годую його крупами.
Відповідь: Наші менші друзі Можете подзвонити в Еколого-натуралістичний центр, що на вул.Кубанській. Туди часто забирають поранених пташок, тваринок, а ті потім залишаються жити в центрі. Тел. 276-14-19
Відповідь: Наші менші друзі В моєї собаки дуже збирася шерсть після стрижки(чоловік стриг). Ну ніяк не можу сама привести її в порядок. Собака вже така поскубана виглядає. Що робити? Я вже опустила руки і думаю, що треба стригти коротко, бо не знаю чи то все реально вичесати... Порадьте, будь ласка, хорошого майстра і зорієнтуйте по цінах.