Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.204
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Наші менші друзі

В нас досягнення ) Дітки навчились їсти розмочений корм з тарілочок :) Дякую всім за поради, таки замаленькі вони тоді були. Другий день даю їм по чайній ложечці тієї кашки раз в день, підкажіть як надалі дозувати?
    Тепер ще б навчитись на лоточок ходити, бо Марфа їх досі вилизує.
    Я взяла наповнювач для кошенят, такий, як крейда подріблена, а вони тягнуться його їсти...

2. Відповідь: Наші менші друзі

Дівчатка, а котам можна курячі кості?
    Я собі зараз їм курячі крильця, а Грубий тягає кісточки, і згризає повністю, як песик. І тааащиться)
    Мені якби не шкода. Костей в мене більше ніхто не їсть)) Але чи тому ненажері не зашкодить часом?

3. Siania

Siania Love Life

В жодному разі! Курячі кості є дуже небезпечні, так як вони є трубчасті.

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Сьогодні побачила що моєї собаки почалася тічка. Скільки вона триває?

5. Siania

Siania Love Life

21 день. В інтернеті є багато статей, раджу почитати. Є безпечні дні, а є кілька днів коли за собакою треба добре дивитись, щоб не втікла на гульки.

6. Aster

Aster Well-Known Member

Ні в якому разі! 100 раз без проблем зажує, а на 101 можуть бути великі проблеми. Нащо ризикувати?

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:08 ----------

Я для кошенят використовую лоточок "сухі лапки" (з сіткою, наповнювач кладеться під сітку). Тоді не страшно, що будуть їсти наповнювач.

7. Skaliaria

Дякую, вже все наладилось :) Купила за порадою дрібний пісочок, спершу всі попробували на смак, поскреготало на зубках і розхотілось його їсти :)
    Вже четвертий день всі чемно ходять на лоточок, навіть не прийшлось спеціально вчити- гени, що тут скажеш ;)
    Їсти даю тричі на день, по трошки, думаю, може вже давати 4 рази?

8. Skaliaria

Хочу похвалитись, яку добру справу нам сьогодні вдалось зробити. Передісторія: незнайома мені дівчинка, вчора ввечері відібрала в наркомана, щойнонароджене кошеня з пуповиною і плацентою... звідки він його взяв, випитати було неможливо. Бідолага перерізала сама пуповинку, обмила його і цілу ніч не спала, щогодини годуючи мальоту з пипетки. На ранок обстукуючи різні групи і розсилаючи пости натрапила на мене і звернулась з проханням взяти на вигодовування до кішки мацьопку. І так протягом години ми прилаштували кошенятко до сестри моєї Марфи, яка вчора теж народила :) Благо мамуся прийняла мацьопика і йому вже значно краще, вже вчиться їсти і отримувати материнське тепло :)
    От така історія в нас сьогодні сталась, таки є в нас добрі люди, як та перелякана дівчинка, яка цілу ніч шукала спасіння для маленького...

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Домашніх тварин Львова внесуть у спеціальну базу даних:

10. Yulia Lashkevich

я не можу зрозуміти, я свою собаку маю реєструвати у ЛКП "Лев" чи десь в іншому місці її можна зареєструвати...

11. Demetra

Я сама нічого з того не зрозуміла... А хіба до того не треба було реєструвати собак?

12. Yulia Lashkevich

Читала десь що треба було. І мати ще паспорт і т.д.
    мене більше турбує те, скільки вони за цю реєстрацію захочуть грошей.
    А..ще вичитала, що разом з реєстрацією вони заставляють господарів стерилізувати собаку. Нє..ну це нормально!

13. PinKey

PinKey New Member

Раніше собак також треба було реєструвати. Правда, процедури реєстрації я ніде не знайшла - підозрюю, що мається на увазі запис даних про собаку і прививки в ветеринарній клініці ( знову ж таки, не зрозуміла, Лев хоче збирати інфу по ветеринарах, чи самому пункт реєстрації відкрити? ).
    Тільки от наразі процедура ця не працює, як треба. Ні разу, навіть при прививці від сказу, моїм ніхто не перевірив ні клейма, ні чіп. Тобто, якщо шо, я нікому не доведу, що власне моя собака привита, а не якийсь схожий йорік. Та і запис в дусі "собака- Тузік, хазяйка - Катя" то цирк з конями, а не реєстрація

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

А паспорт - так, його повинна мати будь яка тварина, це медичний документ і він є необхідним. Про стерилізацію то ви де таке знайшли ? (Не можу цитувати, дякую замість того клацнулось)

14. Siania

Siania Love Life

А ветеринарного паспорту і реєстрації у КСУ не достатньо?
    Колись наче в ЖЕКах реєстрували. А якщо в мене ОСББ?

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

15. PinKey

PinKey New Member

Ксу - громадська організація, її документи, по суті, до лямпочки. А от чіпа і ветпаспорта таки має бути достатньо

16. Yulia Lashkevich

про стерилізацію знайшла в одній статті, в якій мова йшла про м. Луцьк, в них зараз запроваджують реєстрацію.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

може то в них піти і перепитатися...
    але нащо ЖЕКу ті собаки, вони своїх справ купу мають.... може тієї реєстрацією має займатися ветклініка...

17. PinKey

PinKey New Member

Сумніваюсь, що введуть про стерилізацію. Занадто багато тяганини буде по тваринах, які мають племінну цінність.

18. Demetra

Тварин потрібно реєструвати в ЖЕКу, і туди ж сплачувати податок разом з комунальними. Може хочуть збільшити дохід за рахунок власників собак. З реєстрацією просто, а от про процедуру зняття з реєстрації ніхто не говорить.

19. Miamama

Miamama Well-Known Member

Щойно засікла - наш папужка прогризла декілька дзюрок в москітній сітці:girl_impossible:! На волю дреться? Клітка стоїть на балконі, практично весь час відчинена, щоб могла наша птася нагулятись - політає, зайде поїсть, поспить і знову літає.. Ввечері тільки зачиняю клітку, щоб зранку можна було накрити і поспати трошечки довше ніж шоста ранку:girl_smile:. Сітку ми замінемо, а далі як? Думаю, вона знову візьметься гризти. Ми планували купити ще хлопчика до пари, щоб не скучала. Але відкладали, бо потрібно відразу і клітку більшу, а це зараз невписувалось в наш бюджет. Як ви думаєте, якщо буде в неї пара, буде пробувати втікти чи ні? В інше місце клітку перенести не можливо, та й зрештою на інших вікнах також сітки.

20. irchlviv

irchlviv Member

Якщо папужка справді рветься на волю - то складна ситуація, а може їй просто чогось бракує в організмі? Мої раніше клітку жували, а зараз їм приношу свіжі гілки з дерев - то за день всю кору з'їдають і про клітку забули вже)