Відповідь: Наші менші друзі Пуківський хороший хірург. По терапії маю до нього особисті серйозні претензії. Я б радила звернутись в ВетМед до Тараса Гудими. Він власне по діагностиці. Знаючий терапевт. ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- З преднізолоном не спішіть - без діагнозу не дають кортикостероїди
Відповідь: Наші менші друзі О, дякую. Вже подзвонила туди. Якi саме, якщо не секрет? Хочу скласти остаточну думку, знайомий свого пса тiльки до нього водить, наполегливо радить)
Відповідь: Наші менші друзі Він знайшов в 6 місясної йорки дисплазію і застарілий перелом. Назначив препарат, котрий для дрібних собак не розраховується по вазі. . Результат - гастрит. Варто говорити про те що в в йорків не буває дисплазії? А якщо в крупних і буває, то раніше року взагалі не діагностується
Відповідь: Наші менші друзі В мене по натуральній їжі для кота питання: що окрім сирого м'яса, субпродуктів, яєць і молока можна давати молодому котику (4 міс)? Які саме овочі? Картоплю варену не хоче, крупи теж відмовляється гамати. Кефір (їсть зі смаком, але чи можна?)
Відповідь: Наші менші друзі Дуже рекомендую перечитати все стосовно натурального харчування для кота. Картоплю ясно що відмовляється їсти, котам її взагалі не можна
Відповідь: Наші менші друзі ну навряд чи вдасться, та й чи потрібно... а авторитетних джерел не знаю, тому звернулася до форумлян, думці яких довіряю. Дякую за поради, бачу, що інтуїтивно все роблю правильно та й котик сам знає, що йому можна ) (про картоплю не знала, візьму до уваги)
Відповідь: Наші менші друзі мій її із задоволенням їсть, а от круп не дуже любить.. так само до кефіру не тягнеться
Відповідь: Наші менші друзі вибачайте, ми говоримо про те, що їсть ваш кіт, чи що котам взагалі можна їсти? кіт спокійно може і азалію чи бегонію їсти, та чи це привід це дозволяти? цікавий підхід, для чого тоді вам кіт?
Відповідь: Наші менші друзі я мала на увазі, що прочитати все точно не вдасться (ресурси інтернету занадто обширні, і не відомо, наскільки така інфа є достовірна), тому шукала корисних порад тут (чи форум не для цього створений?). Дякую Вам за корисне посилання в ПП, вже ознайомлююсь.
Відповідь: Наші менші друзі Тут вже давно визначилась Йозерою Мінетте, як і мамусю Вчора купила знову 2 кг, доречі вже подорожчав-140 грн ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Упс, здається я опростоволосилась... даю Марфі молоко після родів, слідкую за її туалетом, то розладів травлення немає. Воду теж п"є. А скажіть, молоко шкодить, чи просто не впливає ні на що?
Відповідь: Наші менші друзі Якщо розладів немає - не шкодить. Але й не засвоюється . Коротше, толку з того молока немає, а в багатьох і понос буває. Краще в тому плані кефір і творог.
Відповідь: Наші менші друзі Тоді нам краще не змішувати з кормом? Чи можна, оскільки вона лактуюча давати кефір, творог?
Відповідь: Наші менші друзі Scaliaria, корм і натуралку краще не змішувати. Хіба корм перед тим розмочувати в кашу, але й на таке харчування переводити треба поступово. В принципі, на кормі для лактуючих немає потреби давати щось ще. Не знаю, як в котів ( поза стрижками з ними справи не маю) , але собакам часто бракне кальцію ( все йде в молоко) , виникає гіпокальцимія і собака починає ніби задихатись. Я своїй перші два тижні колола по 2 куба кальцію з глюкозою кожні півтори години, холка вся просто синя була. Якщо з вашою все в нормі, то, в принципі, можна більше нічого не давати.
Відповідь: Наші менші друзі Дуже дякую Знову розставили мені всі "крапки над і" І знову з"явилась інформація для роздумів щодо стрижки котів ) Які позитиви з цього, виключно естетичні показники, чи можливо має якусь користь для відростання нової і т.д.? Після того, як я вичесала Марфу фурмінатором, в неї майже не залишилось підшерстку, тільки довгі цупкі волосини, але впринципі вже більше суттєво не вічісується, де-не-де ще пух вилазить. Чи доцільно зістригти ту шерсть, чи не знущатись над твариною?
Відповідь: Наші менші друзі Найголовніші позитиви стрижки - не треба чесати і пух по хаті не літає. Якщо ні з тим, ні з тим в вас проблем немає, то й стригти не треба
Відповідь: Наші менші друзі Давно я придивляюсь до Josera, бо хочу таки перевести свого з Pro Plan, і щось "смущає" мене кукурудза на другому або третьому місці в кожному кормі і "мука" з мяса і птмці, а не мясо і птиця. Схиляюсь зараз більше до 1st Choice, хоч він і не сильно дешевший від Pro Plan. Скажіть щось, порадьте.
Відповідь: Наші менші друзі Тобто немає якихось протипоказів до стрижки, невідповідність породи і т.д.? Просто за бажанням? І чи змінюється шерсть після стрижки?
Відповідь: Наші менші друзі Протипоказаннь немає, хіба з старими працювати страшно, стрес, все таке. Шерсть - все дуже індивідуально. Хто лишається, як був, в кого структура підшерстку міняється. Звичайно, то не така біда, як з бритими шпіцами, але більш "ватною" може стати. Тільки в основному ті, що бриються, бриються все життя, тому різниці не помітно