Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.204
  1. PinKey

PinKey New Member

Відповідь: Наші менші друзі

Пуківський хороший хірург. По терапії маю до нього особисті серйозні претензії. Я б радила звернутись в ВетМед до Тараса Гудими. Він власне по діагностиці. Знаючий терапевт.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

З преднізолоном не спішіть - без діагнозу не дають кортикостероїди

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

О, дякую. Вже подзвонила туди.
    Якi саме, якщо не секрет? Хочу скласти остаточну думку, знайомий свого пса тiльки до нього водить, наполегливо радить)

3. PinKey

PinKey New Member

Він знайшов в 6 місясної йорки дисплазію і застарілий перелом. Назначив препарат, котрий для дрібних собак не розраховується по вазі. . Результат - гастрит. Варто говорити про те що в в йорків не буває дисплазії? А якщо в крупних і буває, то раніше року взагалі не діагностується

4. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

В мене по натуральній їжі для кота питання: що окрім сирого м'яса, субпродуктів, яєць і молока можна давати молодому котику (4 міс)? Які саме овочі? Картоплю варену не хоче, крупи теж відмовляється гамати. Кефір (їсть зі смаком, але чи можна?)

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Кефір якраз краще, ніж молоко

Sent from my GT-S7272 using Tapatalk 2

6. PinKey

PinKey New Member

Та да, молоко дорослими тваринами не засвоюється

7. terezka

terezka котяка-вишивака

Дуже рекомендую перечитати все стосовно натурального харчування для кота. Картоплю ясно що відмовляється їсти, котам її взагалі не можна

8. Marmulyadka

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

мій її із задоволенням їсть, а от круп не дуже любить.. так само до кефіру не тягнеться

10. terezka

terezka котяка-вишивака

вибачайте, ми говоримо про те, що їсть ваш кіт, чи що котам взагалі можна їсти? кіт спокійно може і азалію чи бегонію їсти, та чи це привід це дозволяти?

цікавий підхід, для чого тоді вам кіт?

11. Marmulyadka

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Тут вже давно визначилась :) Йозерою Мінетте, як і мамусю :)

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Упс, здається я опростоволосилась... даю Марфі молоко після родів, слідкую за її туалетом, то розладів травлення немає. Воду теж п"є. А скажіть, молоко шкодить, чи просто не впливає ні на що?

13. PinKey

PinKey New Member

Якщо розладів немає - не шкодить. Але й не засвоюється . Коротше, толку з того молока немає, а в багатьох і понос буває. Краще в тому плані кефір і творог.

14. Skaliaria

Тоді нам краще не змішувати з кормом? Чи можна, оскільки вона лактуюча давати кефір, творог?

15. PinKey

PinKey New Member

Scaliaria, корм і натуралку краще не змішувати. Хіба корм перед тим розмочувати в кашу, але й на таке харчування переводити треба поступово. В принципі, на кормі для лактуючих немає потреби давати щось ще. Не знаю, як в котів ( поза стрижками з ними справи не маю) , але собакам часто бракне кальцію ( все йде в молоко) , виникає гіпокальцимія і собака починає ніби задихатись. Я своїй перші два тижні колола по 2 куба кальцію з глюкозою кожні півтори години, холка вся просто синя була. Якщо з вашою все в нормі, то, в принципі, можна більше нічого не давати.

16. Skaliaria

Дуже дякую :) Знову розставили мені всі "крапки над і"
    І знову з"явилась інформація для роздумів :) щодо стрижки котів ) Які позитиви з цього, виключно естетичні показники, чи можливо має якусь користь для відростання нової і т.д.?
    Після того, як я вичесала Марфу фурмінатором, в неї майже не залишилось підшерстку, тільки довгі цупкі волосини, але впринципі вже більше суттєво не вічісується, де-не-де ще пух вилазить. Чи доцільно зістригти ту шерсть, чи не знущатись над твариною?

17. PinKey

PinKey New Member

Найголовніші позитиви стрижки - не треба чесати і пух по хаті не літає. Якщо ні з тим, ні з тим в вас проблем немає, то й стригти не треба:)

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Давно я придивляюсь до Josera, бо хочу таки перевести свого з Pro Plan, і щось "смущає" мене кукурудза на другому або третьому місці в кожному кормі і "мука" з мяса і птмці, а не мясо і птиця.
    Схиляюсь зараз більше до 1st Choice, хоч він і не сильно дешевший від Pro Plan.
    Скажіть щось, порадьте.

19. Skaliaria

Тобто немає якихось протипоказів до стрижки, невідповідність породи і т.д.? Просто за бажанням? І чи змінюється шерсть після стрижки?

20. PinKey

PinKey New Member

Протипоказаннь немає, хіба з старими працювати страшно, стрес, все таке. Шерсть - все дуже індивідуально. Хто лишається, як був, в кого структура підшерстку міняється. Звичайно, то не така біда, як з бритими шпіцами, але більш "ватною" може стати. Тільки в основному ті, що бриються, бриються все життя, тому різниці не помітно:)