Відповідь: Наші менші друзі тільки треба взяти до уваги, що в кішок гонка дуже часто. В моєї свекрухи кішка ще бавила маленьких котят і водночас вже кричала за котом (а ми його від неї відганяли, ну бо ж де стльки котенят подіти??) ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- в кішок то не так як в собак, в них не видно тої тічки. А крик-то якраз головний признак ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- а чого боїшся? Я дого мучила свою кицю, тепер бачу, що то не вартувало того. Вона після стерилізації відмучилася добу, а з тими припадками мучилася 5 років. Мучилась сама і мене мучила, бо її крики неможливо було витримати..
Відповідь: Наші менші друзі Я готова до того ) Я сподіваюсь, що кошенята будуть в попиті, бо порода кішки гарна і кавалерів підбираємо її масті ( платних )) Я найбільше переживаю, чи не нашкодить їй в такому віці паруватись-народжувати?
Відповідь: Наші менші друзі Кльово. А то я Вам номер його давала чи співпадіння? Бо в мене склероз А я от не знаю.. Боюсь як буду справлятися з нею і котенятами І шкода її стерилізувати, і боюсь..
Відповідь: Наші менші друзі Буду його тероризувати ))) ---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- Ви давали, я з ним по тел. консультувалась, а потім він по сусідству приїзджав до коліжанки і я запросила ще до себе, не знаючи, що це він ))) класне співпадіння ))) Дякую! ---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ---------- Не бійтесь,Олеся Кішка сама справиться з кошенятками, ви головне кішку годуйте )) ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Моя Марфа
Відповідь: Наші менші друзі Я боюсь позбавити її можливості стати мамою. З песьом я так не переймалась, чомусь... Ще натрапила на фото кішки її породи. Ті кошенята такі файнючі!!!! Та я теж так думала, але привчати кошенят до туалету, знайти їм зручне місце в хаті. В мене ж ще пес є
Відповідь: Наші менші друзі гм, гм. як вам сказати так, щоби правильно, для здоров"я кішки дуже і дуже шкодить паруватись частіше ніж раз на рік то великий стрес для її організму, і іноді господарі (знаю таких) отримують паралізовану кицьку, але купу котяток на продаж. породистих котів частіше і не зводять, бо це так званий "брак" виходить, і потім втрачається якість для породи. У мене кицька дуже породиста, в результаті "віддали борг породі" і стерилізували, бо то надто тяжко для кицьки і її здоров"я. Я прагла мати здорову тваринку (мали випадок піометри у "нашого котятка" (від нашої кицьки), після першої ж "тічки", ледь врятували, і то, бо прийшла я в гості провідати і помітила дивні симптоми відразу ж, після їх появи) ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- пес не завада, він дуже зручна грілка і місце для спання, перевірено ще він добре виступає нянькою
Відповідь: Наші менші друзі Це все кішка навчить, а з песиком вони теж порозуміються, більш ніж впевнена ) А у вас шотландська прямовуха? ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ---------- Мені казав вет, що треба 2 рази в рік... та суть не в тому, не в комерційних цілях, для мене теж головне, щоб моя кицюня була здоровенька. Просто мені її шкода, вона з тими зальотами, втратила апетит, схудла...мучиться одним словом )
Відповідь: Наші менші друзі Та вони з песиком дружать, але не можу спрогнозувати його реакцію на нових мешканців Так Ой, дівчатка, не знаю.. Так хочу тих маленьких кошенят мати в хаті, але то така відповідальність.. Я ж кому попало їх потім не віддам
Відповідь: Наші менші друзі Клас! В мене теж 18 квітня буде 1 рік ))) Мокрий асвальт )) А у вас? ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ---------- Дівчата, може порадите, ще якісь сайти з пропозиціями щодо в"язки окрім сландо?
Відповідь: Наші менші друзі В мене голубокремова Скільки Ваша зараз важить? Наша зупинилась на позначці 3,5кг.. Мені наша заводчиця обіцяла дати контакти підходящого хлопчика, якщо ми надумаємо... Через сайти я щось боюсь
Відповідь: Наші менші друзі Наша теж зупинилась в рості, до зальотів теж десь так важила, а тепер трохи схудла, погано їсть... Я намагалась тримати її на натуральному харчуванні, але тепер думаю про корм, бо важко їй збалансувати раціон... А ви чим годуєте і який вік в кицюні? ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Як будете мати інформацію, буду вдячна Я переписувалась з кількома власниками котів, наче порядне ставлення, всередньому 400-600 грн за побачення
Відповідь: Наші менші друзі Вік 1 рік 3,5 місяці. Годуємо кормом (тим завідує чоловік - купує якийсь особливий, який радила заводчик, найбільшими пакетами, розсипає в менші, тому я навіть точно назви не знаю) Та для кожної кицюні треба підбирати. Щоб масть була вдала, щоб родичами не були. Ось сьогодні вона так завивала (і завиває), що я мусила її вночі в іншу кімнату нести...
Відповідь: Наші менші друзі То вам вже можна на рантку А скільки в неї то триває, з яким інтервалом? Бо моя почала в 10,5 місяців- 5 днів кричить, тиждень спокою ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- та, наша на закритому балконі виспівує ) А ваша на двір виходить? Бо я переживаю, як літом буде, двері в особняку відкриті, а вона тільки чатує, щоб шмигнути у пошуках пригод
Відповідь: Наші менші друзі Зараз а до того разів 3 кричала, не більше. Я все більше схиляюсь до стерилізації, не можу слухати той крик. Їй погано, мені... Кошенята то велика відповідальність, а в мене ще купа проблем висить, які невідомо коли вирішаться... Ще маю пару днів на роздуми.. Ні. Вона лише в хаті сидить. На двір навіть коли відриті двері - не виходить, боїться. Вона в нас взагалі дуже домашня і навіть до гостей не завжди виходить..
Відповідь: Наші менші друзі ДІвчата, я скажу свою скромну і некомпетентну думку. Котенята то дуже добре, можна навіть кілька разів дати народити киці котеняток. Але цілий час родити для киці також великий стрес. Невідомо як її життя піде, як вона буде цілий час родити котиків. Тому подумайте, що вам важливіше, гарні котики, чи здорова і спокійна киця. Я знаю, що я жорстока, але я пригадую, як мучилася моя киця, коли їй хотілося кота.. І то для неї є стрес. Тепер я маю спокійну ніжну і веселу кицю, яка часом таки перетворюється на шаленьство, бо грайливий характер не відбереш. І те, що кажуть, що після стерилізації то вже подушки, а не киці-брехня! Бачили би ви як моя ганяє
Відповідь: Наші менші друзі Аналогічно наша, але в ті дні вона готова перебороти страх ---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ---------- Погоджуюсь, Вікторія Маю просто негативний досвід після стерилізація кота він став дуже пригніченим, кволим, відбулись якісь порушення, які привели до хвороби і прийшлось усипити, бо лікуванню не підлягало Але я знаю, що це поодинокі випадки. Проте, вет сказав, що здоровою кішка буде тоді, коли родитиме двічі на рік, і я схильна йому вірити... В будь-якому разі, я дам можливісь їй народити кошенят, а там подивлюсь, як то все буде виглядати в її конкретному випадку... ---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ---------- Теж погоджуюсь, в мамусі кицька теж дуже жвава ---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ---------- Так хочеться схилити вас на строну парування Хоч один разок
Відповідь: Наші менші друзі Порадьте грумера (центр), будь ласка. Але такого, щоб цивілізовано ставився до собаки) Мій дуже боїться стрижок, сама вже ради не даю, останній раз це було 3 години неймовірного стресу і жахливий результат) А та, до кого знайомі водять, не дуже переймається станом стриженого))
Відповідь: Наші менші друзі Можу порадити дуже хороших, але на Сихові. Їм можна лишати, можна бути присутніми (чула про часті випадки коли не можна бути присутніми, так як собакам дають щось снодійне і преспокійно стрижуть, результат чудовий, але...). Я в тих людей купала свою Емму і частково стригли, готувались до виставки. Взимку пробувала сама їі лапи постригти, щоб сніг не набивався, але мені не вдалось)))
Відповідь: Наші менші друзі Ну от, і моя одна знайома запідозрила щось таке, бо пес був дивний після стрижки. А мій зараз після операційного стресу, то треба, щоб з ним попанькалися доброзичливо - він дуууже ніжний до всяких таких заходів...Раніше стригла його сама преспокійно, але з часом все гірше і гірше це став сприймати - вуха взагалі не дає, відтягує так, що ось-ось відірвуться) І весь час намагається втекти)) То годі і стригти, і тримати) Чекаю, все-таки, на контакти з центру (скоріше зможемо вибратися).