Відповідь: Наші менші друзі Я впринципі ніколи з того проблеми не робила, бо дуже люблю тваринок, і з самого дитинства всі дворові собаки і коти тинялися за мною і я з ними. Цілувала їх, обнімала таких блохастих і бруднючих, і нічого мені з того не було. Але от навколо всі мене попереджають, що в такої мацюпуської дитини на кота може з'явитися алергія. А з котом ми прощатися точно не готові, тож шукаємо способи, щоб того уникнути. Кота зчепили від всіх можливих вірусів, але це не гарантує всерівно повної безпеки. Хоча я думаю якщо алергія в дитини все ж таки буде, то ніяке уникання кота, і пускання його до себе її не зупинить. Надіємось нас це уникне, стільки ж дітей живе з тваринками і здорові, і алергій не мають.
Відповідь: Наші менші друзі мені чомусь здається, що якщо дитина народжується в сім'ї, в котрій вже давно живе котик, то алергія малоймовірна. Може то я така наївна, але ще не чула, щоби хтось віддавав тварину після років спільного життя через народження дитини.
Відповідь: Наші менші друзі якщо кіт домашній, то все ж легше, пізніше обмежите доступ маляті до котячого горщика а так, менше переживайте і все буде добре.
Відповідь: Наші менші друзі Я сюди з проблемкою Два тижні тому нам привезли гойдалку, і ще десь тиждень ми спокійно на ній катались. Починаючи з понеділка-вівторка наш пес почав якось дуже дивно реагувати на те, коли хтось катається на ній. Тобто сідаючи на гойдалку він видає досить неприродні звуки, ні то скавулить, ні то пищить (але не гавкає). І реагує на то все до тих пір, поки не встанеш з неї. Хто б не катався, йому однаково. Я не знаю що й думати
Відповідь: Наші менші друзі Міг хтось, катаючись, його тою гойдалкою зачепити? Може підбіг і вдарився?..Виглядає, що він боїться її.
Відповідь: Наші менші друзі Ну і в нас так Артемко і Данилко народились, коли в хаті жила П*яточка. Вона спала разом з нами в спальні, та й протягом дня кицюня була в кімнаті з дітьми. Алергії ні у кого немає
Відповідь: Наші менші друзі гойдалка може видавати звуки, що неприємно собаці чути (типу як для нас - піноплас, нігтем по склу)
Відповідь: Наші менші друзі Розпитала всіх домашніх, нічого такого не було. Ми його випускаємо з вольєра пізно ввечері і в той час вже ніхто не катається, тому таке припустити важко. Мені важливо знати як побороти той страх (чи інше відчуття) в тварини, а то ж виходить що ніколи не можна підійти до гойдалки з однієї сторони, а з іншої - шкода песика Про це також думала, але навряд чи, бо по-перше: голосних звуків гойдалка не видає і знаходиться вона відносно далеко від вольєра; по-друге: тиждень все-таки ми катались спокійно і пес зовсім не реагував.
Відповідь: Наші менші друзі Мій котусик захворів. Я спочатку думала, що то він просто з котами бився, і тому в нього на голові шерсть трохи вилізла, а тепер помітила, що в нього на голові шкіра дуже суха і лущиться, аж робляться тріщинки, щойно глянула, то вже йому на шиї рідне шерсть, часом сидить і труситься, і п"є багато води, ще й постійно розчухує. Я цей тиждень на роботі, то не маю як віднести його в ветлікарню, ще й там попробуй когось застань. Хтось з таким стикався? Що то може бути? От зараз сидить бідолашка і труситься, шкода його. Вже так звикла до нього, він в нас вже як член сім"ї.
Відповідь: Наші менші друзі Поняття не маю, ніколи не бачила як він виглядає. Бачу, вже і на лапці з"являється та бяка.
Відповідь: Наші менші друзі ви то можете не чути, але ж собака то не ви. В мого собаки подібна реакція на мобільний телефон, і йому всеодно чи то вібрація, чи музика. Спочатку просто гавкав, а тепер скавулить. Думали що то як собаки на музику завивають, то наш так собі...але коли він почав на вібрацію так реагувати...ясно йому мобілка не довподоби.
Відповідь: Наші менші друзі а відпроситись і збігати ніяк взагалі? з тим я б не жартувала, бо якщо лишай, то він швидко дуже лікується дешевими ліками, а от людині лікуватись складніше трохи. Зрештою, доки лікар не виявить в чому причина ніц робити не можна, щоб не "притамувати" прояви
Відповідь: Наші менші друзі не жартуйте з тим, це може бути лишай, а він для людей заразний і дуууже противний, я то колись мала, брррр... ---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- ага, антибіотиками , плюс ще мазь з антибіотиком і протигрибкові мазі і так чееервона бовтянка, як зеленка, тільки яскраво-малинового кольору.
Відповідь: Наші менші друзі Завтра зранку таки віднесу його перед роботою. Але я тоже ше турок, та біда в нього вже десь 2 місяці, а я тільки нині добре до того придивилась. І то бачу вже трохи на лапках з"явилося. Мучиться бідолашка.
Відповідь: Наші менші друзі мій кіт постійно тікає з хати на двір ( в нас власна хата), і верещить страшенно. на дворі є коти які його кусають, тай купляла я його для хати щоб чистенький був. як думаєте каструвати його допоможе
Відповідь: Наші менші друзі Якого віку Ваш кіт? Якщо він звик ходити на вулицю, то кастрація не буде панацеєю.
Відповідь: Наші менші друзі 11 місяців. тікає я його ловлю несу назад. що робити не уявляю. діти малі в хаті, не хочу щоб він заразу якусь приніс. чоловік свариться щоб йшов на двір жити, але я не хочу, шкода, в нас дворові коти трашнючі і він таким стане. не для того за нього цілу купу грошей дала.