Відповідь: Наші менші друзі в свій час хотіла купити для своеї кицьки, але по відгуках в інеті зрозуміла, що не варто
Відповідь: Наші менші друзі напишу і тут, аби знали - в таких ситуаціях до ветеринара треба йти однозначно.
Відповідь: Наші менші друзі в свекрухи кітка, така дворова, кашляла все, а ми якось не вникали в то дуже, хоч ясно, звернули увагу. І так вона жила, а оцієї зими ледь не здохла.. Мала запалення легень, задихалася дико, виявили в неї астму і лікують ще досі. Тому запускати не можна
Відповідь: Наші менші друзі типу як кашляє чи як пчихає? наш інколи ніби пчихає, але так затяжно. Потім поп’є водички і проходить... ---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- Ветеринар оглядав переж щепленням, то казав, що все ок...
Відповідь: Наші менші друзі типу кашляє, але так легенько, сухо, зрідка от дослідила її зараз - кашляє так, ніби намагається щось відкашляти
Відповідь: Наші менші друзі Були ми у лікаря - оглянув собаку, сказав, що то певно вона снігу наїлась і горло застудила, бо нема ні температури, ні хрипів. Виписав нам уколи на тиждень колоти... Подивимось.
Відповідь: Наші менші друзі Нищить меблі? Ми своєму поставили в коридорі здоровенну дошку (десь як стільниця), оббиту старими капами, відривається тільки на ній, але він від маленького звик, зі старшою кицею не знаю, чи спрацює. А попередньому котові підрізала кусачками кігті (самі кінчики, десь на 1 мм) і підточувала пилкою, бо до дошки ми тоді не додумалися, а магазинні драпачки його зовсім не приваблювали.
Відповідь: Наші менші друзі у мене найкраща дряпалка для коте - мій карімат (пінковий такий, товстий). він їй дуже гарно пасує, особливо закручений і лежить.
Відповідь: Наші менші друзі Не знаю що робиться з кицькою. Гладжу її по спинці, а в неї шкіра ніби труситься. Торкнусь до спини - труситься, якщо не чіпаю, то ніби не труситься. Як пробую трошки чухати спинку, то кицька починає кусати, видно, що то їй неприємно. Ну і пів року десь така ситуація - поп*є водички і кашляє. Ніби і раніше десь колись кашляла, а тепер трошки частіше, а після пиття постійно кашляє 1-2 хвилини.
Відповідь: Наші менші друзі Подряпала диван і вічно дряпає церату на столі. І всіх дряпає, на дає себе погладити, агресивна, мавпа така( І кігті підрізаємо регулярно... Може, то купити когтетку і привчити дряпати її?..
Відповідь: Наші менші друзі Наша манюня була привчена до тої штукенції, то ми принесли її додому і просто показали. Зараз періодично пробує пошкрябати диван він в нас обтягнутий цупкою тканиною типу мішковини і дуже підходящий для заточування кігтиків, то пшикаєм на неї з пульверизатора водичку і показуєм, де то треба робити. Чесно скажу, дивлячись наскільки та коготочка вже подерта, страшно уявити як б виглядав наш диван без неї
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, підскажіть будь ласка де можна купити віслоушку не дорого. Дуже хочу таку кицюньку, але більше 1000 грн чоловік сказав що не дасть. Порадьте, хто знає
Відповідь: Фотополювання на котів В нас щовечора, коли діти вже сплять, Мотя влаштовує засідку в коридорі і лапає за ноги кожного, хто проходить мимо, бігає, скаче, зачіпається...То в неї обов"язковий ритуал перед сном. В туалет страшно йти
Відповідь: Фотополювання на котів В мене него подерті, ніби я через паркан з колючої сітки лізла...Поки що до коліна. Страшно подумати, що буде коли котяра виросте
Відповідь: Фотополювання на котів Я ще свого вимотую лазерною указкою. Ганяє за нею як скажений, а я на дивані сиджу. )))
Відповідь: Фотополювання на котів Після того, як на Бакса декілька разів наступили в темному коридорі, він забув про свій ритуал. Тепер чекає, коли ми повлягаємося спати, тихенько підкрадається, запихає лапу під ковдру, і за ногу, за ногу!
Відповідь: Наші менші друзі Моя киця часто заскакує до мене на коліна чи живіт і, стоячи на мені, перебирає передніми лапками. Товктися так може декілька хвилин, не рухаючись з місця. Потім заспокоюється і лягає. То вона так влаштовується?