Відповідь: Наші менші друзі наче земля- то екскременти бліх, вушка брудні (темно коричневий наліт)- то може бути вушний кліщ. Треба до лікаря, він під мікроскопом гляне чи є кліщ. А котик головою не трясе? Бо коли в кота вушний кліщ, то він трясе головою і такий звук, ніби там вода булькає. А від бліх- покупати в протиблошиному шампуні (по віку підібрати) а потім краплі на холку (Барс, Фронтлайн, Адвокат, Адвантікс- що кому по кишені).
Відповідь: Наші менші друзі коли в хаті є двоє діток, то треба бути дуже обережним з котиками. Дій пускати лиш до чистого котика. Я колись мала "щастя" хворіти стригучим лишаєм, тому просто кажу-вважайте!! Підіть до хорошого ветеринара , щоб його добре оглянув , заодно і випише йому все необхідне від вушного кліща, якщо він є. А переважно у котиків з двору вони є. А взагалі мені колись лікарка казала, що у ослаблених і чимось хворих котиків більше бліх. тому ще раз-вважайте. Тільки я не маю на увазі кудись дівати того котика, просто варто піти до ветеринара і допомогти йому викарабкатися від тих бліх і всього
Відповідь: Наші менші друзі от і я теж. з того часу до котів ставлюсь обережно. ми переїхали в особняк, от і вирішили взяти котика. головою він наче не трясе. спасибі за поради. за шампунем завтра зганяю. сьогодні нажаль все закрито. а де найближче є хороший ветеринар в районі південного? і скільки приблизно його візит коштує? (якщо тут неможете написати про ціну пишіть в приват).
Відповідь: Наші менші друзі Консультація ветеринара як правило коштує 20 гривень. Ще стільки ж огляд тварини. Принаймні такі розцінки в державній вет. клініці.
Відповідь: Наші менші друзі Відносно близько до Південного є вет-клініка на вул. Лікувальній, 7, це бічна Кульпарківської, неподалік повороту до ДАІ. Ціни не знаю, але нагуглила їх телефон, можете запитати (032) 2921977, (032) 2925120
Відповідь: Наші менші друзі були сьогодні у ветеринара. у нас цілий "букет". бліх "пропшикали" (казали, що можна використовувати цей припарат з 2-х тижнів), вуха почистили (кліщ таки був), ще будемо суспензію давати проти глистів. були на вул. Лікувальній 7. спасибі за адресу.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, відгукніться в кого живуть вдома канарки, потрібна порада, дякую.
Відповідь: Наші менші друзі а що за кліщ? Бо в нас тільки 2 місяці тому собачка померла від укусу кліща, якби дізнались раніше, то могли б вилікувати, а таки через лікарів на Лікувальній ми це виявили запізно вже в іншій клініці, на Лікувальній нам стверджували що це рак...
Відповідь: Наші менші друзі нє, то йде мова про вушний кліщ, у котів дворових він часто є. Не знаю як у собак. Від того кліща у вусі багато бруду і тварина його постійно чухає. Але то легко лікується каплями і не є небезпечним.
Відповідь: Наші менші друзі є вушний кліщ (у котів і собак), лікується ветеринаром, каплями і т.д. Метод профілактики - огляд вух на предмет їх чистоти. є ще кліщі, які чіпляються до шкіри (собак, котів, людей і т.д.), при цьому кліщі можуть передавати різні захворювання (від піроплазмозу до енцефаліту, хвороби лайму і т.д.). профілактика, для домашніх тваринок, вчасно обробляти шерсть спеціальними засобами що відлякують кліщів. При неможливості обробки (вагітність, наявність ранок, і т.д.) - щоденний огляд шерсті.
Відповідь: Наші менші друзі А підкажіть будь-ласка, як то лікується. Бо в моєї киці вушка такі ніби брудні, і чухає вона їх часто. Але вичистити їх нереально (висловушка). Які краплі помагають, щоб та зараза пропала?
Відповідь: Наші менші друзі То до лікаря треба йти, кліщ дуже важко лікується ((( Моя сестра з тим кліщем вже з півроку воює, і уколи і краплі. Стало легше, але поки що він ще є (((
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, хто знається по кормах сухих котячих? Може хтось чув про корм Husse, швецька фірма. Намовляє сестри чоловік замовити, а я щось не знаю, звикла до Hills. Пише Super Premium, 2 кіло 54 злоті, тобто 135 гривень. Але ніц про той корм не чула. Ось такий склад kład: mączka z kurczaka (min. 35, tłuszcz zwierzęcy, ryż, mączka pszeniczna, gluten kukurydziany, łamany ryż, pszenica, pulpa buraczana, sól, hydrolizowane białko zwierzęce, mączka z łososia, olej z łososia, drożdże, minerały, chlorek potasu, suszone całe jaja, metionina, fruktooligosacharydy, chlorek choliny, żurawina, ekstrakt z Yucca. Zobacz jak liczymy zawartość mięsa w naszych karmach Składniki analityczne: Białko 26,0%, tłuszcz 20,0%, surowy popiół 6,5%, surowy błonnik 1,0%, wapń 0,6%, fosfor 0,55%, sód 1,2%, magnez 0,06% Dodatki dietetyczne: Witamina A 24000 IU/kg, Witamina D3 1000 IU/kg, Witamina E 200 mg/kg, Witamina B1 8,4 mg/kg, Witamina B2 4,5 mg/kg, Witamina B6 2 mg/kg, Witamina B12 42 ug/kg, Witamina K 1,3 mg/kg, Witamina PP 34 mg/kg, E1 (Żelazo) 34 mg/kg, E2 (Jod) 1,1 mg/kg, E4 (Miedź) 6 mg/kg, E5 (Mangan) 48 mg/kg, E6 (Cynk) 55 mg/kg, E8 (Selen) 0,1 mg/kg, Kwas foliowy 0,56 mg/kg, Cholina 1050 mg/kg, Biotyna 100 ug/kg, Tauryna 2000 mg/kg; Przeciwutleniacze мені просто цікаво, чи добрий той корм, з Хіллсом тут трохи напряжно, є , але не такий, як я брала(для мочової системи, може я ще просто не знаю, де шукати.)
Відповідь: Наші менші друзі Порадьте будь ласка, де у Львові якісно і не дорого можна стерилізувати кішку? Ми вже "відм"явкались" вперше і хочу привести ті справи до ладу, щоб не мучилась бідаця, бо і ми всі мучились разом із нею - діти переживали, що киця захворіла, боялись, що здохне, а ми мали нічні підйоми через ті серенади
Відповідь: Наші менші друзі гугл на це відповідає що загалом непоганий корм, з досить непоганим складом і високою засвоюваністю... киньте в пошук "кошачий корм Husse" почитаєте самі... з українських ресурсів про нього щось ніц немає, мабуть тут він на ринок навіть не просувається...
Відповідь: Наші менші друзі промислова, 9 державна ветеринарна лікарня всі три лікарі ( чоловіки) дуже вмілі і порядні
Відповідь: Наші менші друзі А ще хочу запитатися, чи приймають на стерилізацію нещеплену кішку. Котярка ніби має після операції ще пару годин побути в поліклініці. Біля нас приватна ветеринарка, так там пише оголошення, що нещеплені тварини не можуть перебувати в них у стаціонарі. І сказали там, що треба перед тим щепити, глистів вигнати, бліх вигнати. То справді так треба зробити чи то просто "развод лоха на бабкі"? Нам більше року і щеплюватися не хочемо. А стерилізувати мус, бо вже забембекала тими м"явками.
Відповідь: Наші менші друзі залежно яким способом будуть проводити стерилізацію. Мою кицю прооперували і я одразу її забрала, ще під наркозом. Маленький розріз, десь на сантиметр, може й менше, шви такі, що знімати не потрібно. Може то вже надоїдливо, але я би певно всім радила робити на Любінській в Олени Борисівни, бо настільки швидко котярка від того відійшла-доба і вже киця їла, ходила нормально, хоч обережно, в туалет сама ходила. моя була нещіплена, але перед операцією здала аналізи крові, сечі, УЗІ, бо ослаблену чимось кицю на операцію не можна давати. Тому ми її підлікували і тоді вже прооперували.
Відповідь: Наші менші друзі а можна в карму детальну адресу і, якщо можна, розцінки? і як збирати на аналіз сечу?
Відповідь: Наші менші друзі то хай хтось з дівчат напише, бо я тут не маю контактів її, на старому телефоні вдома лишилося.. Незабудка має знати, а мені давала колись контакти Юніорскептік