Відповідь: Наші менші друзі до води мурашки не лізуть - це точно..я мала на увазі, може який гель для душу ванільний, або що...а дітьо до подружки.. попшикати завжди чоловік зможе (чесно - я пшикала у ватно-марлевій)..а з прибудовою, моя рада - то є хімія - мож банально фундамент оцетом пообливати - дивитися, де булькоче і звідки кадри вилазять а потім в то місце і посильніше.. конкретну марку не пораджу, бо ми всякі різні пробували, то не знаю що нам помогла, а зараз оцет і ручний метод
Відповідь: Наші менші друзі мама виводила мурах спеціальним олівцем.. такий ніби як крейда... колись такі від тарганів продавались, але то був спеціально від мурах.. спробуйте пошукати в магазинах.. тим олівцем обмальовувала місця звідки мурахи вилазять, так щоб ті добродії обовязково перетнули "крейдяний кордон".. крейдоолівець був білого кольору, тому його практично непомітно було.. проте, після виведення - все ж ті "кордони" варто змити..
Відповідь: Наші менші друзі На краківському базарі при вході зі сторони Шпитальної сидить дідулька, який продає різні засоби "на всі випадки життя", може щось порадить. Я колись у нього брала гель від тарганів, досить непоганий.
Відповідь: Наші менші друзі Моя старшенька (киця) захворіла Сьогодні я помітила, що в неї на обидвох очках з внутрішніх кутиків біла плівка закриває десь 1/3 ока. Знайшла, що то називається "випадіння третьої повіки". Пишуть, що це саме по собі не хвороба, а прояв якогось серйозного захворювання. Чи вийде завтра потрапити до ветеринара - не факт. Переживаю так.. ніколи не думала, що буду так перейматись здоров'ям своєї хвостатої доці.
Відповідь: Наші менші друзі Так, це може бути якийсь вірус. Постарайтеся потрапити до ветеринара пошвидше.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчатка, порадьте будь-ласка. Сподобалось нам дуже кошенятко на е-маркеті. Заводчиця в Донецьку. Розказує, що кошенят передає навіть за кордон, нічого страшного в цьому немає. Але мені чомусь так боязно. Навіть не за гроші, не дай Бог якісь проблеми, це ж живе створіннячко. Домашніх тварин ніколи не було, навіть не знаємо як підступитися до нього. Напишіть будь-ласка, які можуть бути підводні камені такої угоди на відстані. Чи варто йти на такий ризик? Все ж кошеня рідкісного окрасу - якраз таке, яке я дуже хочу. Які міри прийняти заздалегідь, щоб підстрахуватись від можливих неприємностей?
Відповідь: Наші менші друзі я вважаю що такі речі, як покупка тварини потрібно робити в реалі, бо так ви зможете добре оглянути тваринку, чи все з нею гаразд....+ взявши на ручки відчути чи це ваше... я коли вибирала собаку, брала на руки цуценят по черзі, всі вони милі і лагідні, та тільки коли взяла свою відчула якийсь трепет в душі і вона так притулилась, що я зрозуміла - це моя собачка
Відповідь: Наші менші друзі Поділіться будь-ласка, ви прививаєте своїх улюбленців? Якщо не важко, опишіть як це відбувається, які вакцини кращі? Де їх взяти? Які ціни?
Відповідь: Наші менші друзі у львові нам рекомендували привити кота, особливо тому, що ми планували його потім стерилізувати..там до пів року є певна схема, якщо ви раптом надумали привити після пів року - роблять тільки 1 укол...за вакцинами казали йти в б-я аптеку - тільки глянути на термін придатності в стрию лікар сказав приблизно таке - кіт не породистий, по смітярці лазити не буде (дуууже далеко від будинку), то нащо щепити..ми тільки вивели паразитів і все в нас всі коти не щеплені - і все окей собаку щепили (вівчарка - для паспорта) - це був просто жах...
Відповідь: Наші менші друзі я свого тоя щепила в айболиті, все пройшло добре, реакцій на вакцину не було, хоча зараз чула багато негативних відгуків про них
Відповідь: Наші менші друзі Я чому питаюся, бо ходила до ветеринара проконсультуватися, тепер сижу озадачена... По-перше, він мене запевняв, що прививку треба робити обов’язково, і можна вже (нашій 2,5 міс.), чим скорше, тим краще... По-друге, ціна такої прививки буде 160 грн., а потім через місяць ще раз треба пройти ревакцинацію. Коротше, вийшла я звідтам настрашена і в шоці, ще й від присутності неприродньо нявкаючої "пацієнтки". :8:
Відповідь: Наші менші друзі розумієте, моя думка - чумку і інші каки-бяки ваш кіт може отримати навіть за один раз, вибігши на вулицю...але реально таке буває не дуже часто...якщо серйозно, то чому от дітям не хочуть робити вакцинацію, а тварині тре...я розумію паспорт, виїзд закордон, для змагань...але як так хочете - я б радила зробити після пів року.. серйозно - по селах ніхто котам прививки не робить, а вашій хатній тре??? а ваша киця що, дуже нервувала біля ветеринара??? характерами не зійшлися? для мене просто то показник, як кіт ставиться до людини
Відповідь: Наші менші друзі Я своєму коту і маминим двом раніше робила щеплення (вакцина "мультифел", мені її радила вет, якій я довіряю) - просто стикалася не раз з вірусами в кошенят, це справді страшно. І хоча тепер у мене не така однозначна думка про необхідність щеплень для дорослих тварин, але кошенятам я би все-таки робила. Головне - якщо ви щойно взяли кошеня, два тижні - карантин, тобто спостерігаєте за станом його здоров'я, якщо все гаразд - тоді робите щеплення.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчатка, скажіть як там ваші стерилізовані кицьки, бо я якраз стою перед тяжким вибором... Якби вона мені ще не мітила (живемо в особняку, чує вулицю), можна було б постійно зводити її з кавалером, але так як калабаньки по всій хаті мене не прильщають, то мушу щось робити, бо чоловік мяко кажучи дуже злоститься. Порадили мені лікаря О.Яцковець, може хто робив у неї стерилізацію. Відгукніться, бо 15 йду у відпуск і потрібно щось вирішувати...
Відповідь: Наші менші друзі dream, моя стерилізована кицюня абсолютно не змінилась характером (якщо ви саме за це переживаєте). Дуже шустра і активна. Зі здоров'ям в цілому теж все в порядку. От лише наше маленьке кошеня, яке я підібрала на вулиці, було носієм якогось вірусу, то старшенька від нього заразилась. Але вже виздоровлює. Мітити перестала. Зате наш маленький мужчинка (3 місяці) регулярно мітить диван і місце під вхідними дверима. Його теж збираюсь стерилізувати десь у 6 місяців. Мої малі сьогодні десь під ранок, коли я міцно спала, відкрили якимось чином на кухні хлібничку, витягли з неї запакований в поліетилен батон нарізаний, прогризли пакет, повитягували усі скибочки, понадгризували їх і порозтягували по усій хаті. Результат - купа крихт, довольні коти, і я мусіла з тої біди їсти ковбасу без хліба
Відповідь: Наші менші друзі ми свою кицьку стерелізували вже рік назад,по тій прчині,що перед кожною "течкою"(вибачайте на слові) мало того що вона все підряд мітила,і ще до того так нявчала,що важко було витримати,зате зараз красота,жодних проблем.
Відповідь: Наші менші друзі до горлянки справа не дішла,а от кицька після стерелізаціїї вже не нявчить.
Відповідь: Наші менші друзі Та ні мене найбільше бентежить як вона перенесе цю операцію. І всек ж таки може ще хтось порадить якогось ветеринара провіреного, бо наразі ще не впевнена куди саме маю йти...
Відповідь: Наші менші друзі Наш кіт і мамині дві кішки - прекрасно. І у всіх знайомих, які стерилізували чи кастрували своїх тварин, теж все добре. Яцковець, кажуть, найкращий вет у Львові для стерилізації. Ви порадьтеся з ветеринаром, але загалом радять каструвати чи стерилізувати одразу після статевого дозрівання, тобто злучати його не треба, а лише перечекати, поки вперше "перегуляє" і заспокоїться. Нашого кота ми кастрували місяців у 10.