Відповідь: Наші менші друзі Поки в вас цуценя, то наскільки я знаю та схема що використовуєм ми, для вашої собаки ще зарано, бо занадто хімічно, якщо так можна сказати. Є наскільки я знаю окремі засоби для цуценят. Фронтлайн точно можна цуценятам, він загалом не є аж такий поганий щоб ним нехтувати, просто свідомо не наражайтесь на небезпеку, до лісу, до парку особливо не ходіть бо там голодних кліщів валом. До речі протиблошиний ошийник ми для Сарки коли вона була маленька брали ф-ми Тріксі, зеленого кольору, він не настільки ядовитий, на упаковкі написано що на травах, пахне як пучок мьяти, бліх не було. Але від кліщів він нажаль не допоможе.
Відповідь: Наші менші друзі в нашого нашийник, а якщо щось чіпляється - просто вибираємо. Нічого більше не застосовуємо. Вибираємо так - мастимо олією там де кліщ вчепився так щоб перекрити доступ повітря до головки (вона в шкірі). Хвилин через 5-10 "викручуєте" кліща. Перевіряєте чи є "головка". Фото є в інтернеті . Його треба спалити. Викидати не можна, бо він "очухається". Слідкуйте щоб кліщ самне випав і в хаті не загубився. Величезні вони коли вже крові нап"ються. А розмір кліща - з сірникову головку
Відповідь: Наші менші друзі Це все понятно ..... але хімозу застосовують саме для того щоб кліщ не впівся в шкіру, щоб навіть якщо й попав на собаку, щоб впав з неї, щоб не поліз кров пити, бо піроплазмозом собака заражується саме після укусу кліща який цю хворобу переносить ( в основному чомусь її переносять самки кліщів). З моєї якось кліщ зліз сам...вже обожраний, дякувати богу тоді він нічим собаку не заразив...... але виглядає він жахливо, його би збільшити та без гриму у фільм жахів в сам раз ))))
Відповідь: Наші менші друзі в нас собака вже трохи старенька і дуже чутлива до "хімії" - може скорше від неї померти
Відповідь: Наші менші друзі Ще відносно Фронтлайну - якщо надумаєте купувати, тільки в перевірених місцях. Ми купували нашій собацюні колись від бліх (тоді в неї були цуцики і десь набралась цієї "радості", а Фронтлайн можна, принаймі так пишуть в інструкції), напевно була підробка, бо не побачили взагалі ніякого ефекту.
Відповідь: Наші менші друзі Мавпусику, подумай добре! ні в якому випадку не хочу образити жодного власника жодного кроля, але.. я мала ту кролячу бідосю тиждень - за той час вона мені зїла зарядку, навушники і юсб-кабель; запах від кроля дуже й дуже неприємний; і погратись з ним абсолютно неможливо - видирається, на шляху втечі зїдає все, що бачить, гладити не дається - дічь одним словом
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, от і ввійшов в наше життя маленький чудик!! Довго думали як назвати, Фантик, Матеус ,Бабосик. Поки зупинились на Єврику! На диво чемний котик, ходить на лоточок, купатись любить, тільки поки висоти боїться. ще мацьопа!! Весело за ним спостерігати, то ганяє по хаті , то жує щось, то ховається, а то бац, впав і заснув! вимучився!!! Єдине не знаю, чи купляти йому будиночок, чи ні, поки спить в чоловіковому халаті!
Відповідь: Наші менші друзі Це, мабуть, кролі різні бувають. Біля моєї роботи є зоомагазин, там колись продавали шиншилок і декоративних кроликів, ми зі співробітницею кожного дня ходили на них дивитись. Такі були милі створіння! Коли ми підходили, аж мордочки виставляли, щоб їх погладили, а як бачили свого, рідного, продавця, то забували за все, мало з клітки не вискакували, так його чекали!
Відповідь: Наші менші друзі хм, я власниця кроля вже 4 роки, не зїв мені нічого, але...я за ним слідкую, і живе він не як кіт, а в клітці, 1-2 рази на день випускаю, бігає, те що може зїсти - забираю Щодо запаху...буває інколи що він мітить, але те саме можна сказати і про котів...щоб цього не було задумалась над каструванням, і він буде спокійніший. А щодо дічі, я не люблю надто ніжних тварин котрі тільки труться об тебе))) він любить коли я його гладжу, а якщо не хоче на руках сидіти, то най собі бігає)))
Відповідь: Наші менші друзі Надзвичайно чарівний "рум"яний" Єврик! Для нашої Присі ми купили будиночок відразу. Бабця той будиночок називає будою. Така циліндрична хатка із шкрабальним покриттям зверху та збоку. Поки я випадково не поставила її "буду" на крісло, вона доволі пасивно до тієї хатки ставилась. А зараз впродовж дня вилазить хіба поїсти-попити та кігтики почесати чи побавитись з Ганнусею. Вночі правда, спить з нами в ліжку. То під ковдрою то на ковдрі.
Відповідь: Наші менші друзі Дівчата, ті хто має котиків, а чим ви годуєте своїх пухнастиків? Бо в мене біда...Ми свого Саву з маленького годували сухими кормами і консервами, а все решта він відмовлявся їсти. Аж тепер коли йому минуло 5 років він дуже захворів. В нирках з"явилося каміння і пісок, наш ветеринар каже, що то від тих кормів. Уявляєте?! Місяць назад я вже думала, що не спасем нашого масіка...Три рази робили наркоз, ставили катетор, промивали ті всі канали - то був жах! Ми ночами не спали, сиділи біля нашого кицика, так його було шкода і ще й совісно , що ми давали ті корма. Як би ж то знавА потім треба було його перевести на нормальну їжу - то він тиждень нічого не їв, відмовлявся. Тому й питаю, бо хочу знати, чим би ще можна було потішити своє пухнасте чудечко. Сподіваюсь, що і вам буде корисний мій допис.
Відповідь: Наші менші друзі Нас зразу попередили, щоб не садити на корми. поки котик в нас два дні, за ці два дні точно їв: сметанку, картоплю варену, сир, мяско сире і пив воду. Молочка чогось не хоче, хоч коли був з кіткою, то пив. Найбільше подобається йому домашній сирок, аж трясеться біля нього!
Відповідь: Наші менші друзі дівчатка, маю питання. чи є серед Вас такі, хто утримує собаку (велику) в квартирі? чи багато з нею клопотів? маю на увазі, чи зможе вона бути практично цілий день сама вдома? чи не їсть вона все підряд? (тобто меблі і т.д.) і ще (просто для цікавості): чи часто на вулиці стаються "сутички" між собаками? що Ви робите в таких випадках?
Відповідь: Наші менші друзі є собака велика і навіть було дві на раз Коротко - як собі виховаєте так бдете мати. Собака доросла гуляє два рази в день, нічого не гризе і клопоту особливо нема. Але щоб цього всього добитися треба з щенятком повозитися. Поки він маленький не залишати надовго одного, "ловити" коли ходить в туалет, привчити що можна гризти (іграшки, спеціальні кісточки), а що ні. Про "сутички" - практично не трапляються і то насправді видно чи будуть битися, чи миритися. Ну і був один в нас "ворог", то просто не підпускали один до одного. Ну і є "схеми" розтягування собак. годуємо два рази в день: сніданок - через день корм і або варене яйце, або сметана, або сир, або хліб з молоком. вечеря - відварене м"ясо (ми для собаки берем обрізки, то і котам даємо)
Відповідь: Наші менші друзі у нас не котик, але думаю, що про корми дещо можу відповісти сухі корми є різних класів, відповідно чим вищий клас корму тим дорожча його ціна і тим менше проблем зі здоров'ям у майбутньому але не треба забувати де ми живемо, тому купляючи корм супер преміум класу, можна придбати корм виготовлений у Одесі (наприклад) з відповідними наслідками. Ми купували корм у Вамі на Науковій два рази з інтервалом два-три місяці, після того як пес перестав його їсти роздивилися уважно упаковки і серійний номер, дата і навіть час упакування були однаковими!! Ветеринар нам не радив годувати собаку сухим кормом придбаним навіть у ветаптеці!(але могло бути зробленим з метою самореклами, бо пропонував купувати корм через нього, ніби знає у якого одногрупника брати) поки ми годуємо натуральною їжею, але вважаю корм дуже зручним і якщо він відповідає тому, що пише на етикетці, тому шукаємо корм, який буде для нас оптимальним. Особливо зручно, коли кудись треба на кілька днів поїхати, чи дуже напружені дні і немає коли готувати ще для собаки
Відповідь: Наші менші друзі а собак ми ніколи кормом не годували і не годуємо - якось не склалось. Хіба на дресуру беремо, для заохочення три штучки.