Відповідь: Наші маленькі генії Якщо зайшлося про братиків і сестричок. Підходить Богдась до сестрички (4 міс.) з товстееезною книгою казок і каже (діалект відтворювати не буду): сестричка маленька, ти не спиш? Давай читати про козаків.Мама варить зупу на кухні, ми почитаємо, а птім я буду їсти, а ти будеш дивитися. Опісля розгортає книгу і в деталях коментує всі малюнки, які бачить. Такі вже ті старші брати -- тільки би повчали
Відповідь: Наші маленькі генії Артемко бавиться з бабцею - складають з олівців і фломастерів букви і геометричні фігури. Аж ось малий просить: "бабо, склади мені палалелоглам". Моя мама аж остовпіла від того, що він такі слова і фігури знає. Улюбленим мультиком Артема є "Крокодил Гена". Якось взяв малий пластмасову пружинку і "грає на гармошці" і співає приспіви до пісень з цього мультика, хоча ми ніколи спеціально їх не вчили.
Відповідь: Наші маленькі генії Це тут дітками хваляться? Старший синочок в 2 роки рівно знав всі букви російського алфавіту, включаючи "твердий і мякий" знаки Говорив "Діти потрібні мамі, щоб іх любити", "(російською Бог взял ножик и порезал Луну, получился месяц", складав головоломки Але моя "похвальбушка" сьогодні - донечка Дашенька По ссилці відео http://pilipka.livejournal.com/218630.html?view=1393158
Відповідь: Наші маленькі генії Богдась ховається від мене під ковдрою, я повинна його шукати. Заходжу в кімнату, а з-під ковдри стирчить його дупця. Легенько пощипую і кажу, що я його знайшла. А він відкидає ковдру і ображено вигукує: -- Ей, то моя дупця, не рухай, нехай висить, я ж нею какаю!!
Відповідь: Наші маленькі генії Philipci дякую за суперове відео! Мала - майбутня зірка http://posydenky.lvivport.com/images/smilies/girl/girl_spruce_up.gif
Відповідь: Наші маленькі генії А мій синуля вчора (4роки скоро) Каже - Мама, дай мені ніж я собі масло намажу на булку. - Не дам, бо ще в око попадеш і все витече очко! - Мам, а ліве, чи праве? ---------- Додано в 02:53 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ---------- Або ще бавиться в магазин, а я як покупець приходжу: - ой, які ж у вас гарні яблучка! Скільки коштують? Син: - Незнаю, бо вони трохи зіпсуті і недобрі, але... Ну хоть 5гривень!
Відповідь: Наші маленькі генії Я направду горжусь Катериною. Вона просто розумниця. Вона вже рiк як знає весь алфавiт (англiйський, український ми ще не вчили), також, з 18 мiс знала основнi геометричнi фiгури, плюс серце, та зiрка. Коли вона навчилась рахувати до 10, я вже й не пам'ятаю, але давно, i десь з лiта рахує (тобто знає всi цифри) до 20. Тепер ми вчимо її десятки до 100 i нуль. З вiршиками у нас напевно не зовсiм супер. Я англiйськi не знаю, а українськi їй щось не дуже даються, проте "у лiсi лiсi темному" вже сама мугикає пiд нiс, вiд початку до кiнця. I ще ми її пристрастили до всяких пазлiв починаючи з 12 мiс, якi вона дуже швидко складає. Такi що вона знає, вона складає в мить. А новi, ми перше разом складаємо, а потiм вона їх вже за кiлька днiв збирає за лiченi хвилини, ну а потiм кидає їх по всiй кiмнатi, особливо коли вони дерев'янi. Правда вона у мене не дуже має нахил до танцiв i спiвiв. Тобто вона бавиться дитячим пiанiно, притворяється що вона балярина чи показує фiгурне катання, ну i спiває пiд нiс у лiсi лiсi темному i ще деякi американськi дитячi пiсеньки, але то на звичайному дитячому рiвнi, нiчого вiдзначного. Менi перше було шкода, бо я сама "артистична", але потiм зрозумiла що це або зовсiм не її або ЩЕ не її. Христинка поки що навчилась калатати погремушкою i майже смокче ноги Маю надiю що вона буде музикальна, бо дуже реагує коли я їй спiваю.
Відповідь: Наші маленькі генії А ми зовсім випадково почали столиці вчити. Дивимося з чоловіком біатлон і чоловік до мене щось там каже "ля-ля-ля, прікінь!". А малий повторяє "Пікін", а я великі очі і кажу "столиця Китаю". Отак ми вивчили столицю Китаю - Пікін, столиця України - Кійов, столиця Італії - Їм, в якому місті живемо - Лвів. Вибачте за граматику, але так говорить мій грамотій ))) А ще Святик на снігу паличкою писав букву "о" та "і", а саму абетку ми давненько знаємо. П.С.: але, мабуть, для кожної мами її дитинка - її гордість.
Відповідь: Наші маленькі генії Ми до 2років теж знали алфавіт, всі марки машин, геометричні фігури, кольори, багато віршів,міг рахувати до 10 предметів,а тепер притормозили- 4 роки на носі а склади йдуть деякі,але так туго.А слова з 3-4 букв під диктовку пише,хоча деколи без голосних,зато відкритки (по 1букві диктую) всім підписуєм і радієм! А ще пробуєм прапори країн вчити і малювати, але сама не можу більше 10 запам'ятати