Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Дуже хочу навчитися їздити за кермом, вже 2 рази починала ходити на водіння і по якимсь причинам переставала, потрібно взяти усю волю у кулак і вперед!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Напевно, був нецікавий викладач. У свого я боялась пропустити заняття, розказував дуже цікаво, всі сиділи з "відкрити ротами". А з практиком в нас взагалі був тандем шукайте, де Вам буде цікаво...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу свою маленьку машину. - то ціль. А бажання - здоров'я доці, мужу, всім родичам і друзям і знайомим.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу кудись в теплі краї на всю зиму. Хочу купити будинок нарешті, хочу ....хочу...хочу...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу власне житло - хочу, аж пищу . Нехай хоч якесь, хоч нещасненьке, але власне, а тоді вже одразу до нього бейбика - будем разом ремонти робити і хату до ладу доводити = то з матеріального. А з суттєвого - щастя всім - саме такого, яким ми собі його уявляєм!!!!!!!!!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Я також хочу вже перейти у наше власне житло, в якому ще доробляємо ремонти і хочемо дитинку, дуже хочемо, а бажання - щоб всі були здорові.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Моя маленька ціль - бути рішучою й самостійною. Намірено і вперто йду до цієї цілі. А бажання - хочу тортика. От зараз одягнусь і піду по нього
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу, хочу... та простіше сказати, чого я не хочу... А найбільше бажання - щоб нарешті все владналося із переїздом, і щоб легко вирішилося питання працевлаштування. ага, хочу, щоб робота сама мене знайшла. І щоб хтось подарував мені губозакатувальну машинку А ще дуже хочу не хворіти у холодну пору року. І всім вам бажаю міцного здоров'я назло всім вірусам!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Бажання - вибратися на новий рік кудись подалі від міста, шуму, кудись в гори де буде лапатий-лапатий сніг, легкий морозець, гаряче вино і шашличок на морозі і чудовий романтичний настрій. (хоча мабуть вже дуже важко щось знайти). Ціль (найближча) - ремонт в ванні і кухні, пусодомийна машина (а то складається таке враження, що до нас хтось приходить втіхаря і залишає ще свій брудний посуд).
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) а хочу дві книжки - дуже дуже хочу. "Теплі історії до кави" та "до Львова на каву"
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) ... і я!! Але як мінімум до весни, наш сімейний бюджет його не потягне...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Першочергово хочу переїхати жити за місто.....хочу щоб було як мінімум 2га площі, ставок, садок і купа діток.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу побувати з чоловіком в Нью Йорку і на Різдвяні свята, і літом, пофотографуватись на Таймс сквер і всіх відомих місцях)) Хочу бути власницею таких милих штучок на сіль і перець ) або
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу снапи для вишивання. Дуууже хочу і вічно мені для них грошей бракує. Хочу зимою в Карпати поїхати і навчитись їздити на лижах. Хочу щоб весна настала швидко-швидко...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Економісти мене зрозуміють) Так я матеріаліст! Хочу до Нового року закрити кредит та кредитки, щоб в Новий рік увійти без боргів. Стараюсь зі всіх сил(ну і як на зло купа незапланованих витрат) І ще дуже хочу права та нову машину) Ну ще б хотіла Мир у всьому світі, але привикла хотіти щось реальне І в чому проблема? Оформіть кредит на 6 м і буде на одну мрію менше)
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) мені вже снилось, що я спробувала і уві сні жалкувала, чому того не зробила раніше. Теж хочу навчитись. І ще я хочу повернутись до вивчення грецької, а воно щось все відсувається мені і відсувається. ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- зате з"явиться нова
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Наша з чоловіком спільна мрія - побувати в Перу і відвідати Мачу Пікчу. Ще я хочу такий телевізор І айфончик