Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) І так), хочу музу, яка б мені дала "волшебный пендель" і я оформила мої прекрасні думки у розділ. Хочу у Венецію та Південну Америку. Хочу, щоб закінчились всі ті піар-ходи навколо української мови і ті люди в інших регіонах, які були виховані україновмовними перестали соромитися української і почали говорити нею на людях... Хочу, щоб моє мале поділяло наші інтереси і йому було цікаво подорожувати і читати, взагалі, хочу, щоб йому було цікаво жити. Хочу мати трохи часу на вишивання і щоб сумління мене за то не гризло) Хочу цікавий фільм. Хочу фотосесію в готичному образі. О! Як класно все написати))
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) хочу мудрості, щоб якесь осяяння звалилось на мою голову і я зробила правильний вибір.. Дуже боюся помилитися, хоча розумію, що то можна так довго сидіти і боятися, але від цього нічо не зміниться
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Я хочу навчитись плавати Навчитись шити і купити маленьку швейну машинку. Вивчити англійську Вишити собі вишиванку і торбинку Побувати в Празі Схуднути Народити донечку
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) еее.... підозрюю, хтось ковирявся в моєму мозку))) майже все з цього і я хочу, тільки донечку вже маю)))
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) А мені хочеться кудись втекти з 29,07-17,08. Прилітає моя свекруха.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Xочу, щоб манюній мій був чемний, здоровий xочу ще діток, велику сім'ю сxуднути постійно подорожувати щоб мої батьки були здорові і щасливі мати xорошу роботу, високу зарплату величезний будинок( і не один) мати багато вільного часу мати власну домашню бібліотеку
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Як би я xотіла мати xоча б малесеньку xатинку- мазанку десь на далекому xуторі на краю світу, але СВОЮ. Щоб знати, що це твоє, що ти в ній що xочеш те робиш, коли xочеш тоді встаєш, що xочеш те їсиш. Ні від кого не залежна... Ніxто не кумарить. Тільки я і дитина і щоб нікого ніде на тисячу кілометрів! Отаке в мене бажання сьогодні!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) А я дуже-дуже хочу кота, можна навіть і не одного Але зараз нема як, бо нема свого житла, тому хочу ще й квартиру чи будиночок до того кота о то я була б щасливою тоді
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу, щоб коханий нарешті приїхав зі Швеції!!! Хочу, щоб усі були живі-здорові!!! Хочу власне житло!!!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) хочу двокімнатну квартиру з ремонтом, схуднути на 25 кг, високу з\п, мати можливість займатися благодійністю... і основне - губозакаточний станок останньої моделі!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) а я хочу відкрити власний пивний завод.)))) Вже й навіть назву придумала. І рецепти приготування пива вичитую. Гммм, ще б гроші на то всьо і було б супер...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу схуднути на 5-7 кг, бо через відсутність навчання з 55 кг стала важити 62!!! Тепер активно качаю прес - зранку 100 разів, ввечері - 50.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) зайдіть на сайт ubb.org.ua - це Українська Біржа Благодійності, там зараз здійснюється багато соціальних проектів, кошти на які пожертвувати може кожна людина. Це просто, зручно, а головне те, що все відбувається прозоро, тому що майже кожен проект має конкретні статті витрат, відповідну документацію, потім після збору необхідної суми викладають звіти з використання коштів та фотозвіти з місця проведення проекту. Запрошую всіх на цей сайт - разом ми можемо допомогти комусь врятувати життя чи здійснити чиюсь мрію!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) А ще хочу, щоб моє волосся злегка крутилося а воно пряме... от як тільки помию голову, такі гарні локони утворюються, а як висохне волосся - випрямляється
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) хочу поїхати восени в Італію якщо все складеться, то так і буде