Єєєєєєєє! )))) При чому так непланово і несподівано. Все склалося і в мене і в перукарки. В неі з'явилося місце, чоловік зміг посидіти з синочком. Я красуня ))))
А я, а я... будиночок хочу, аж муркочу... ех... Кажете, що ця темка магічна? Тоді хочу будиночок невеличкий із садочком, клумбою та гряжочкою і великим вікном у вітальні чи їдальні Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
З термінових (у студента буває тільки одне бажання в кінці навчального року) здати екзамен з фарм хімії. З необхідних- щоб в особистому все було ок І є ще одне маленьке бажаннячко- машина...вірю що це все здійсниться
ехх... і я хочу. Але і будиночок з французькими вікнами у вітальні та їдальні є, і садочок вишневий ( справді вишневий) є, і клумби є (тільки квітів там без мене нема)... А бажання (правда, не маленьке а ВЕЛИЧЕЗНЕ) моє просто скоріше туди повернутися...
А мені квартиру мооожна? Щоб в мене була своя кухня, а в малих дитяча? Хочу неймовірно!!! Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk
Новий список маленьких цілей-бажань.) -вибратись на відпочинок цього літа -поправитись хоч на 3 кг -навчитись не впускати в голову сумні думки,не падати в депресію. -навчитись добре готувати -частіше вибиратись з чоловіком кудись лише вдвох)).
Основна ціль завершити навчанням і після декрету знайти роботу Це найглобальніше бажання.З менших бажань зробити в квартирі косметичний ремонт і перестановку меблів.це цілком залежить від чоловіка. Зробить восени,коли матиме більше вільного часу. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
І я приєднуюся до мрії про будиночок, але не маленький, такий вже маємо. Хочу просторий будинок, світлий з великими вікнами і щоб була кімната для малих і власна спальня з гарним ліжком, велика кухня. А ще щоб було рівне подвір"я, отака моя забаганка, хочу рівне подвір"я і край)))))
Ми знайшли жіночку-брокера. Дуже порядна, старша жінка. Якось навіть швидко і знайшла вона нам будинок. Бо на нашу квартиру зразу покупці знайшлися і погодились почекати поки ми щось для себе підшукаємо. Район Рясна-Руська.
Прикольно!!! Я завжди думала.що за ціною однокімнатноі квартири можна знайти будинок км за 30-40 від Львова... молодці!
Я теж так думала, але не дарма говорять, що наші мрії матеріалізуються. Я напевно дуууууже мріяла і вірила в це, що мені насправді повезло.
Сьогодні відбувся перший урок в автошколі. Надіюсь і вірю що по закінченню здам екзамени. У моєму випадку в 2 рази складніше екзамен на іноземній мові. Сьогодні сиділа на уроці як на другій планеті. ))). Ціль поставлена--треба виконати!!!!!!!
Хочу в кухні поміняти плитку на паркетну дошку В ванній - ванну ( ну іі можна навіть залишити, головне оббити з реі плитку) і плитку на підлозі
І я хочу цього року на море,хоч з нашими фінансами і річним малюком погано собі це уявляю,але хтось казав,що темка чарівна,подивимось)
А в мене прозаїчне. Хочу інший холодильник, нехай не новий, головне - аби повністю справний і цілий. На жаль, в пріоритеті зараз інші витрати. ..
І я хочу на море або в Шацьк на відпочинок. Позаяк тема чарівна, то все так і буде! Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk