Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу права і нову машину, тоді будемо з донечкою їздити по справах не чекаючи татка з роботи))) А ще хочу магазинчик з дитячим одягом
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) І я також хочу цю книжку. І ще хочу піти до когось на весілля , або просто на якесь свято хочеться нарядитись гарненько
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) писала я тут про те,що хочу в Турцію, і уявіть собі на день народження хлопчик мій подарував путівку,дуже романтично відпочили, попали в прекрасне місце, а те що так несподівано то вдвічі емоційніше все вийшло. Такщо мрій збуваються ) А зараз в мене такий період,щось хочу сама незнаю що. Напевно, головне,то поміняти роботу і жити окремо, але подумаєш то страшно шось міняти,щоб не на гірше. Такшо зараз я найбільше хочу впевненості у своїх силах і правильності в рішеннях.
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) І я цього ж хочу найдужче... А ще успішно захистити диплом (через 3 дні захист в мене) і гарно відпочити після цього
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) хочу, щоб до кінця року нарешті запрацював наш сайт! я просто мушу себе організувати, щоб справитися зі всіма текстами для його наповнення, бо реально затримка тільки за матеріалами, тобто за мною...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Хочу досконало вивчити англійську мову та навчитись добре їздити на машині поки сиджу в декреті, але поки ніяк неможу себе заставити та й часу немає
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) хочу маленького синочка до лапочки-дочки хочу власний будинок за містом з великою собакою, лайка найкраще пасуватиме, хочу нарешті наважитися на власний бізнес хороший фотоапарат не помішає хочу на море, літом не вдалося відпочити і ше...... купа всьго...
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Ціль- хочу стати більш організованою, а також краще планувати свій час, бо у душі перфекціоністка і дуже страждаю від своєї неорганізованості!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) я теж дуже хотіла б навчитись ефективно викорситовувати свій час..) і навчитись плавати. навіть не так - просто перестати панічно боятись води. а з такого поточного - довишивати флокси, які почала з величезним ентузіазмом, а зараз він десь подівся
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) я хочу купити собі квартиру)))) Але до цього поки ще далекувато фінансово..)
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Коли досягаєш однієї мрії на горизонті з'являється інша )))
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) маю величезне бажання купити гарненький кошичок на Великдень... така з тим в мому довкіллі проблема. саме великодного нема. даю собі установку найти, купити, мати кошик!!!!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) Дуже хочу машину. Вірніше, вона дуже-дуже потрібна мені для роботи і через це ще дужче хочу! Фінансово поки щось не дуже получається.((
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) ой....з чого почати ))) хочу донечку або сина хочу диван з ортопедичним матрацом хочу шафу купе від Командор хочу на море в Єгипет, Туреччину, Кіпр хочу машину і щоб зразу вдавалось їздити за кермом хочу відвідати Париж, Італію, Грузію... ну ось початкові плани на пів життя ))
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) А мені чогось об 03.30 ночі захотілося мати такий доглянутий раритет))))
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) А мені дуже хочеться мати здорових діток!!!!! (це я про майбутнє))) А згодом хочемо з майбутнім чоловіком займатися своєю справою - відкрити квітковий магазинчик!!!!!!! Моя мрія ще з дитинства.....!!!!
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) у мене так багато планів та мрій, щоя вже їх навіть класивікую по маштабу. Глобальні: власна квартира у центрі Львова машина подорожі 2-3 рази на рік троха менші: заробіток 1 к$ малювати маслом танцювати на ковзанах швидкі: ходити у басейн купити планшет ваком викладати фотошоп та ілюстратор сходити на Чорногорський хребет літом купити нового велосипеда
Відповідь: Наші маленькі цілі! і бажання )))) О, в мене планів і цілей багато, особливо на цей рік Напишу не відповідно до їхньої глобальності, а в бажаному хронологічному порядку: - знайти викладацьку роботу на першу половину дня; - вибратися на рибалку; - облаштувати і умеблювати квартиру, у якій житимемо; - відпочити в Карпатах; - завершити все пов'язане з підготовкою до весілля і провести незабутньо цей день; - з'їздити у весільну подорож; - завершити другу вищу освіту і отримати свій третій диплом; - нарешті записатися на курси водіння і отримати права (а то їздити вмію, а на права і практику все часу бракує); - взимку з'їздити на лижі закордон, бажано в Австрію; - і головне - відчути найбільше щастя кожної жінки