Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Elja, ручний міксер - майже точно такий, як на фотографії - у нас є вже років 20. Що я вам скажу, електричний набагато кращий, це точно.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси З вигляду - так. Така ж, як на фотці. А хто зна, що там в середині...
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси 1. Керамічний легше набагато мити ніж нержавійку, бо до неї той сир як прилипне і пригорить(без того ніколи не обходиться), то годі відмити., а з кераміки дротиком геніально віддерти. 2. Краще якщо буде на лектричному підігріві, бо горілки вічно гаснуть і сухий спірт швидко вигорає, і неодномірно нагріває., а так поставив на електричну камфорку і маєш спокій, ще й безпечно. 3. в наборі мають бути обовязково спеціальні "вилки", вони гостріші ніж звичайні.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ну та вона якщо не з нержавійки то просто почне ржавіти, тому й цікаво з чого то
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Мене дід з малку вчив: якаб точилка не булаб, (я точу об зовнішній бік тарілки, тобто об дно, воно таке шершаве), але кут нахилу ножа має бути рівно 30 градусів від точильної поверхні., Інакше ножі тупляться. можна спочатку транспортиром поміряти , я на око памятаю нахил.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчатка, а коли щось хтось купував через цей сайт. http://rondell.kiev.ua/index.php Я вчора щось цілу купу всього позамовляла, а тепер сумніваюся в якості. Те що посуд Rondell якісний я в курсі, але от чи фірма ось ця дійсно офіційна. Як хтось щось купував, як там з якістю, така сама як в магазинах?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я хотіла з сайту. і купила в ДЕКО. з сайту - мене відмовив чоловік, сказав, що вага тих баняків і доставка - вийде на те саме що в ДЕКО.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Та я не дуже важке навибирала. Пару сковорідок і так по дрібницях решта, просто там зараз розпродаж. Дещо по дуже малих цінах виходить. Я як порівняла з ДЕКО, то зразу замовила. Думаю якість буде нормальна. Попробую.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Коли отримаєте замовлення, напишіть про свої враження. бо мені теж посуд цієї фірми вже давно подобається.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я ще не купувала, але вже планувала, там ціни дійсно кращі, ніж в Деко. Я їм телефонувала вже, інтернет-магазин знаходиться при їх офіційному магазині в Києві, і я думаю, тут переживати взагалі немає за що. Це ж не з Китаю замовляєте по передоплаті Напишіть враження від сковорідок, і від сервісу, коли приїдуть!!!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси А в нас таймер є на плиті - дуже зручно Муку зберігаємо у великому пластмасовому контейнері. І маємо любов до Берггоффа - чайник, баняки, набір з відкривачкою, коркотягом, часникодавкою і т.д. До речі, у цьому наборі дерев'яна підставка і вона тріснула. Може, від того, що я її часто мила Днями планую купити сільницю і перечницю теж БГ. Хлібниці не маємо - якось нема в ній потреби. А, може, я просто ще не зрозуміла прикол хлібниці... А от формочки для яєшні і школаду на капучіно - це круто!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в мене є, трісли... (сільничка і перечниця залізні на підставочці), в мами є окремі (але зі шклом) то ще живі зараз маю новий набір на підставці по кругу на сіль-перець-цукровупудру-спеції-і ще щось (подарований ще не користований)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в тому то й справа, що не розумію, але трісла та кришечка (з дірочками), при чому в двох місцях...(от так як дерево розсихається і тріскає) не розумію як то, але маю те,що маю...
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчата, може хтось бачив в наших магазинах термокастрюлі, такого типу: якщо так, то де і в яку ціну? І ще прохання, якщо хтось в ДЕКО побачить форми для яєшні і силіконові лопатки, скажіть будь-ласка, бо 2 рази вже туди їздила і жодного разу не бачила.... а так хочу яєшню квіточкою...
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси силіконову лопатку (для мультиварки) на своє здивування придбала в Арсені на Чорновола в р-ні 30 грн (23-27?). Там якраз завезли партію недорогих кухонних прибамбасиків непоганого дизайну. А ще тут колись питали про нарізалку для яблук, яка розтинає яблучко і відділяє серцевинку- бачила сьогодні в Фуршеті. На першому поверсі є симпатична посудна крамничка з цікавими дрібничками. Та розтиналка десь 130 грн коштувала
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в деко фірми Rondell бачила за 100грн, вигладала супер якісною. Дівчата, якщо вже хтось тим розрізав яблучка, поділіться враженнями...