Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Подруга обожнює стейки. Що можна їй подарити, щоб зробити їх приготування більш приємним/професійним? сковорідку? Яку?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси вчора обмовилась, ідею мою обрубав на корню, аргумент зими не подіяв, казав, що гриль на вулиці то гриль на вулиці і електро нам не треба ( хм от тепер думаю чи варто собі купити і спробувати чи навіть не пробувати щоб місце не займало тому теж чекаю на
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси ні,десь в середу/четв. привезуть. До еінця тижня обіцяюсь відзвітуватись( з фото) та то я думаю і нема чого рівняти...на свіжому повітрі м"ясце не зрівняється ні з якими грилями/шашличницями...Для мене електрогриль це альтернатива сковорідці-гриль( все ж сподіваюсь в елект. грилі буде смачніше) ену і плюс що можна одразу 3-4 стейки готувати+овочі. мінус-більші габарити
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси треба мені ще баночок на спеції колись взяла отакі в сп чи по 5 чи по 8грн, тепер щось в найближчих магазинах не бачу. як хтось на них наткнеться, свистіть)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Готувала на грилю вже багато раз і навіть то все фотографувала..а руки тільки зараз дійшли до компа( все таик зле що не можна одразу з телефона на посиденьки долучати фото!!!) Отже мій відгук про електрогриль. Мінуси- великий розмір. Мені прийшлось віддати під цей девайс цілу тумбу на кухні. Ще виявилось несподіванкою,що саму решітку не можна мити в ПМ( я щось напевне наплутала, бо здаєьбся у відгуках читала що можна...а може то мова була про піддон. Але піддон сполокнути якраз не проблема) Ну але я пшикаю решітку спреєм для грилів і за 5 хв. просто зполіскую під протічною водою. Часприготування також довший,ніж напрклад, на сковорідці.( стейки приблизно 25 хв. готуються, риба скоріше) Плюси.Тут тільки одне-смакота!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси хотіла запитати, а що можна збивати такими вінчиками? перший мені виглядає добре для білків і яєць, але чомусь мені зручніше продовгуватим. а другий ніяк не пристосую((
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Колись в мами був перший що на малюнку, то добре яйця збивав, особливо в чашці, тобто високій і вузькій посудині
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси а як ним молоко спінювати? тобто як колотити? по кругу чи вверх-вниз? знайшла що є моторчик до них, але я точно так не зможу(
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси такий як другий, я активно користаю - коли варю креми, ним дуже зручно розмішувати, щоб не пригорало до дна і не утворювалось комочків.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Купила три ножі BergHoff. Така ними задоволена, Бо мала старі, які не різали, а крамсали.Доречі купила за знижкою ,Ніж для чищення овочів коштує 85 грн, але у мене є купа наклейок на акцію, тож купила за 34грн. .Якщо когось цікавить така пропозиція , то я поділюсь наклейками,у мене їх бато, бо в епіцентрі залишила велику суму і там мені їх дали. Акція діє до 31.03.2014 року. Якщо комусь треба то звертайтесь в приват.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчата, де у Львові можна купити струну для коржів? Колись були у Білій Вороні, але цю мережу закрили у Львові. Може хто бачив, дуже треба.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси дівчата, хочу поділитися статтею не на правах реклами))) http://zakupy.lviv.ua/2014/03/chyjih-budete-brendy-hameleony-na-kuhni/ - це стосується теми бойкоту російських товарів
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси хочу спитатись, хто які має часникодавки? другу викидаю, до одного місця((
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Купила в господарському магазинчику старого радянського типу - найкраща! А до того теж стільки викинула. А ця ще й 11 грн, така добротна, супер!