Відповідь: Наші кухонні прибамбаси на скільки я знаю, ті ножі на фото вище, не керамічні), звичайна нержавійка.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Господині, що краще купити-хорошу добротну сковороду-гриль(+- 500-700грн) чи не дуже дорогий електрогриль в тій ціні? Електрогриль поза тисячу не хочу.?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси маю набір з трьох ножів, дуже задоволена! головне не різати твердих речей, для прикладу навіть свіжий хліб, з твердою скоринкою, може зламати кусочок ножа!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси електрогриль більш функціональний, на мою думку і місця займає трохи більше) в мене щось типу такого (з такою решіткою). _http://bt.rozetka.com.ua/clatronic-bq-2849/p127704/ смажили шашлички - були дуже соковиті якщо по цінах, то 500-700 грн. це середня ціна. думаю цілком можна купити нормальний якщо вони ламаються (!) від свіжого хліба, то чим вони класні? (без претензій) в мене з ножами не складається. який не куплю - всі тупі. зараз маю кілька ножів з зубчиками фірми трамонтіна. дуже подобаються. навіть найм'якший хліб ріжуть без проблем не зминаючи його зовсім.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в мене теж, тому маємо саморобний - вирізаний з коси. то найсправжніший ніж, ріже усе. то ті, що за 15-20 грн. продають всюди чи все ж справжня трамонтіна?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я дивлюсь на зелмер, приблизно 400-600грн вони( делонгі втричі дорожчі) Те що місця займає то так, але і приготувати можна одразу на всю сім"ю м"яско і овочі, і без масла і диму. пс. цікаво, якщо подарувати чоловіку на миколая гриль, як він відреагує
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В нас електрогриль Tefal. Єдиний мінус те, що займає місце і потрібно запаковувати і розпаковувати з кладовки. А для чоловіка думаю буде цікаво. Мій чоловік єдине, що готує - це рибку на електрогрилі (і для нас і для гостей). І ще: запах риби все таки є.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я маю 2 комплекти таких ножів, просто без тієї підставки нічого не ламається, ріжу ними все, що завгодно. користуємось вже 2 роки і ще ні разу не гострили.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси не в курсі) в Арсені купила по 25 грн. може і несправжні, але ріжуть на ура. я теж собі купила саморобний (не з коси правда). і прикол в тому, що в мами і брата гострі такі ножі, а мені попався тупий до неможливості (при чому одразу після купівлі був такий) факт, факт, факт а в них та решітка знімається, щоб помити?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси мій би вже зранку шашлик робив знайомі-знайомих купили якийсь(фірми не знаю) електро гриль, були задоволені
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси оце ідея! дякую! мій би думаю зрадів, він взагалі мріє про якийсь мега гриль щоб на вулиці поставити, муровано-кований, я в тому не розуміюсь, але знаю, що їх в нас не роблять і коштує він космічні гроші, а от електрогриль можна спробувати, тим більше зимою дуже класне рішення а де будеш купувати? щодо ножів керамічних, мій від хліба не ламався, відколовся коли я коропа великого розрізала, об кістку, але різав ту рибу ніби масло в мене отакі ікеївські, але щось вже не бачу їх на сайті
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси замовила на розетці той перший зелмер, що давала фото. Там всі пластини зйомні і можна навіть мити в посудомийці ну,про миколая то я пожартувала: ) Мій би такому подарунку точно не зрадів, тому що ніколи не готує( і я б не зраділа, хоч і готую) Цю річ купила виключно для того,щоб урізноманітнити наше меню( щось останнім часом в мене готувальна криза)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси якщо різати батон, то все добре, але бачила як різали щось на кшталт тонкої і хрусткої фокаччі, то відламався кусочок ножа! (погано тримали ніж, може десь засильно натиснули) а так то ножі фантастичні, все ріжуть , і різниця між звичайним ножем і керамічним дуже відчутна у щоденному користуванні!! єдина проблема, це постійна обережність у використанні, щоб десь не впав! ---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ---------- гарні, можна ще докупити дерев"яну підтримку для ножів, щоб кожного разу їх не "кидати" в шуфляду!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Начиталась тут похвал керамічним ножам і замовила собі набір з чотирьох штук. у нас проблема з тупими ножами, чоловік завжди обіцяє погострити, а в результаті викидуємо ті, що затупились, і купуємо нові, гострі
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси от от, і в мене та сама проблема! чоловік то гострить "як не собі", я не дуже добре це вмію робити! тому ножі простоюють, і я ними не користуюсь!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В Ikea є класна точилка для ножів - 5-6 секунд і ніж гострий. І чоловіка не треба. В нас ножі фірми Calphalon. Якщо добре нагострити - то дуже довго вони супер ріжуть. І гарантія пожиттєва)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В нас от така, http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/57145296/ я дуже задоволена, бо точить добре і швидко.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дякую за посилання на точилку для ножів, терміново треба замовити! А в кого є овочерізка Borner? Вартує тих грошей?