Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Vероніка, ні, аж такі підсмажені не виходять. Але це ще залежно від хліба. Іноді вже на половині часу буває скоринка. А іноді треба ще раз поставити. Моя мала з тим бавиться бо любить все зажарене чуть не до чорного, а мене влаштовує просто хрустка скоринка без кольору, а так виходить на тому часі що я ставлю.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В моєму 4 режими, але навіть при максимальному підсмаженої скоринки не виходить. А у вас решітки міцно охоплюють тост чи вільно, як в мене, можливо від цього залежить ? Який хліб краще підходить ?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в мене таке виходить в духовці на режимі "гриль" - ставлю найвищу температуру, решітку на найвище положення і за хвилину-дві перевернути, тре пильнувати, бо може скоро прихопити.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси А хто має таймер для кухні? як він має працювати? бо побачила в МЕТРО таймери-яєчка, взяла одне, накрутила на 5 хвилин і носилася з ним, поки час не вийшов. Він так і не задзвонив. То був брак, чи такий принцип їх дії? бо хочу такий, щоб дзвонив вкінці, як будильник — де ще такі можна купити?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я мала коровку з таким же механізмом, то наводила на потрібний мені час і він дзвонив як будильник. то певно таки бракований вам попався
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси завжди виходять не думаю, що то залежить від тостера, бо робила мабуть в десятку різних, тости їмо часто і вдома і особливо на відпочинку, в апартаментах зазвичай тостери є, сильно засмажують хіба готельні і то, через те, що відразу "не вгадую" потужність. В нашому тостері здається 5 режимів, собі з малим ставлю на 3-4, чоловіку на 5, не люблю другий раз запихати той самий хліб. Таки думаю то від хліба залежить, а ви який купуєте? ми звичайного не їмо, тільки тостовий буває вдома і найбільше смакує той, шо продають в Сільпо з висівками хоч перепробували всі які є в нас в супермаркетах і так до слова, тільки тост "вискакує", відразу намащюю його тоненько маслом щоб він не був сухарем, ми так любимо
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Думаю, що залежить. В нашому тостері також пять режимів, і на кожному виходить інша скоринка. Є ще режим відпарювання черствого хліба. А тости робимо з будь чого - навіть з домашнього хліба - завжди смачно.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси нда, йшлося про скоринку як на малюнку, кожен тостер то може на відповідному режимі, я не на одному тости робила нікого не переконую, але на смак впливає хліб, а не пластмасова штука в якій його підсушують звичайно що як ви любите різний хліб то вам з різним буде смачно
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси і хліб, і товщина скибок хліба. Ми купили тостер після того як чоловік розпробував тости закордоном. Але в більшості магазинів у нас продається тостовий хліб надто тонко нарізаний, з нього навіть на найкоротшій програмі виходить лише тонкий сухарик, а не апетитний тост з хрусткою скоринкою зовні і ніжним м'якушем всередині. Тому треба або шукати добрий тостовий хліб, а він не всюди є і недешевий, або пекти самому (я печу в хлібопічці). Я маю на увазі власне тостовий білий солодкуватий хліб, нам саме такий найбільше смакує, але, звичайно, можна зробити тости і з чорного, і з висівкового, і з булочок.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчата, хто має такі ножі? Це керамічні? Як вони в роботі? Чи якісні? Скільки приблизно коштують і де їх можна купити? То ніби ІКЕА? Терміново шукаю такі до суботи!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Це 100% ікея Некерамічні Деякі, а можливо і всі ідуть пилочкою Бюджетний варіант, тут дівчата такі замовляли, можливо поділяться відгуками. Має ікея і дуже хороші керамічні ножі.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я також тим питанням цікавлюсь - які вони в користуванні, наскільки їх вистачає? і як їх точити?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ніяк не точити такі ножі дуже гострі, вже скоро рік, а вони гострі, як на початку. Єдине, що кінчик обламався в одного з них, тому з ним треба обережно, як десь кинути на плитку, то може розколотися.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси У нас також є керамічні ножі, суперові. Але, з ними потрібно обходитися дуже обережно. Ріжуча частина може прийти в непридатність від простого падіння зі столу на тверде покриття підлоги. Після користування завжди кладу їх у чохли.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси І в нас є керамічні, ікеївські, спочатку були дуже гострі, не могла натішитись ними, а зараз трохи затупились, в користуванні були рік. Ну і один відразу зламався бо впав на плитку
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси дякую за коментарі попробую я собі такий кухонний прибамбас купити