Відповідь: Наші кухонні прибамбаси В мене на кухні поселилась така красунечка, мідна турка "Турчанка".
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я не давно в неті побачила таку класну штуку для зчищення зерняток кукурудзу з качана. Дуже хочу таку, але не знаю де таке купити і як воно правильно називається!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси то вам може зле порахували... я замовляла такий на Мейсіс двічі, один раз взагалі досить дешево вийшло - ціна сайту 8 дол (була акція -20, + 15% посереднику (1,2 дол.) + 2 дол. за доставку в Україну, разом 11,2 дол. але такий спрей від Марти Стюарт нічим не ліпший/гірший від аналогів - маю ще від Чібо (ТСМ) - чудової якості, ергономічно мені він найзручніший, також з нержавійки, купувала на Куліша, коштував близько 100 грн. Ще один купувала в магазинчику "Все для випічки" по вул. Шептицького (власне на посиденьках про той магазин довідалась) - має скляну колбу, мені особисто найменше подобається.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Знайшла в мережі, як можна самому робити прибамбасики для кухні: Треба буде спробувати зробити такі формочки ))). Виглядає нескладно....
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я маю схожі....вони для мене не є зручними - постійно різала пальці об кромку. тому купила нормальні з загнутими краями.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчатка, зламався у мене закаточний ключ (радянського зразка), порадьте хто який має і де у Львові можна придбати
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси А хтось користується ручною лапшерізкою? Типу такої? Люблю я домашній макаран до росолику, але різати вручну бабусиним способом, то для мене занадто.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси купила схожий в "Метро". Випробовувала лише раз - хотіла зробити гарні бізешки - виявився абсолютно безпорадним. Не можна ним нічого набрати - тиск всередині малий. Спробую ще на кремі - відпишуся
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Не змогла відкрити посилання чомусь. В мене ручна Бергнер http://azovgal.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=16824 Я повністю задоволена, правда спершу треба наловчитись різати, спочатку виставити грубше тісто, прокатати, потім зробити тоншим, а тоді вже різати на лапшу.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси ну взагалі-то шприц відкручується і начинка накладається ложкою, ви в принципі нічого в нього не наберете, бо там не вакуум, і не так тісно ходить шток, як в медичному шприці, інакше було би важко з нього витискати.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси І я користуюсь, задоволена, домашня лапша- те, що треба. Кілька разів набити руку, з грубшого на тонкий пласт перейти- і макарончики готові. Одна проблемка - їх треба підсушувати.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси То щоб не липло до лапшерізки? Я даю оливкову олію в тісто, або просто перед нарізкою щедро посипаю тісто мукою, але не сушу, не маю на то часу ніколи.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси А в чому прблема варіння? Я сушу тісто лише для того, щоб ножем нарізати його на лапшу і воно не злиплось.. А для лапшерізко просто мукою ті пластинки тіста щедро посипала, нарізала, і одразу в киплячу воду, капельки олії в воду і ніц ніколи мені не злипалось. Навіть якось не задумувалась, що якщо не сушене то буде щось не так))
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси дівчата, ткніть мене носом, може де бачили двоповерхові сушки для посуду, а то я куди не піду - все манюні, один ряд, а мені такі страшно на стіну вішати.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси всілякі практікери-епіцентри Та й у магазинах з госп.товарами зустрічаються
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси та ото власне, що до гіпермаркетів скоро не доберуся, а на провесні і в ближчих госпмагазинах показували тільки такі одноповерхові і плоскі, навіть на стіл ставити страшно, щоб тарілки не випали(