Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дівчата, а хтось має антирозбризкувач олії для пателень? Дуже необхідна штука на кухні. Але я от вагаюся, не знаю який купити: - каучуковий за 260-300 грн. - чи китайське диво за 15 грн. - а ще є такий металевий за 200 грн. Пишуть люди, що металевий важко відмивається, мовляв, навіть, якщо регулярно мити, то все одно робиться з часом наліт на сітці. А той дешевий взагалі треба часто міняти, бо досить "делікатна" робота.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси в мене був металевий дешевий (тяжко чистився, викинула через запах) був гарний ікеєвський, але там великий діаметр, він кілька раз підгорів а тоді зайнявся і теж викинула (миється легше) тепер хочу каучуковий, але розміру на мої пательні немає (дуже ходовий)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Я маю і той дешевий, і той "модний". Не можу сказати, що це зручна штука на кухні. В мене найбільше бризг тоді, коли викладаю м’ясо на пательню і звичайно, при перевертанні. За цей час так навколо забризгується, що вже й не доречно потім накривати.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Той, що дешевий (а-ля Метро) має схильність обриватися по внутрішньому краю.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я такий маю, три штуки різного діаметру за 35 грн з МЕТРО. Найбільше юзаю великий, він в мене з перших разів став чорний, змиваю згрубша від жиру, набіло відчистити не стараюсь. Як каже Seppy, під час викладання-перевертання розбризкуєтьсябагато, але я накриваю, бо звикла вже.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси I я похвалюся) Купив менi чоловiк от такого помiчника- Правда, наразi, ще не всi додатковi прибамбаси купили, але то вже з часом
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ааааа! Це ще одна моя мрія! Щодня дивлюсь перед сном кулінарну передачу, в якій готують з допомогою такого чуда...Красота!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Вiн дiйсно суперовий Так хочу ще ти всi прибамбаси до нього - на морозиво особливо)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси jylanda, Ви питали про набір - це Tefal Ingenio 20+1 (L52799 + L52740). Замовляла з Польщі ось тут, бо в Україні таких наборів не продають, хіба що маленькі, що складаються з ручки і двох пателень, та й там значно дешевше. Маю вдома старенький Ingenio, то дуууже задоволена. А пательнею-гриль ще не користувалась, після випрубовування напишу відгук. ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ---------- Обійшовся мені набір з доставкою менше 1300 грн, але замовляла на польську адресу, а звідти передали рейсовим автобусом, бо доставка DHL-ом виходила дорожче ніж самі баняки.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси класна штучка, мало місця на зберігання. а товщина стінок яка? як у звичайних пателень тефаль чи товстіші стінки? чи мають ті баняки тефлонове покриття зовні? і ще, на скільки літрів там кастрюлі? а наскільки він у вас старенький? термо спот не вигорів з часом? у мене після року користування уже й сліду не було на пательні від термо споту.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Чоловік жартома скинув ось це http://fishki.net/comment.php/?id=98735 про кухонні прибамбаси, але то все ж потрібно , як без того....
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Не те слово... Я б часникодавку взяла, диспенсер для пепсі, ножиці для зелені, дошки для нарізки, мірні склянки і ложки, яйцерозбивачку, нарізувач масла, модну духовку, баняк для варки макаронів, ну і ... все решта
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси я пирбалділа!!! Хочу таке І ще всяке різне. А це взагалі супер а таку штучку мені мама привезла Я така задоволена!! кожного ранку чистити яблуко і нарізати на дольки до каші вівсяної надоїдало.. ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ---------- І такі ножиці привезла Я правда поки що ще в них не бачу потреби...
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дуже хочу такі ножиці, а де їх взяти? Зелень дуже зручно прямо до страв нарізати.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси моя мама з Італії привезла. ТАм була якась виставка таких всяких прибамбасів. ну так, значить весною знадобиться