Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ну в нас я знайшла середню ціну - $110 долларів, але якщо маленьке то можна за 50 купити. Знайшла ось таке за $34.95
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Дуже корисна на кухні така центрифуга для салату Перетирати помідори на соус, готувати зупки-пюре, їду для маленьких діток можна за допомогою ось такого ситка з ножами(точно незнаю як це називається) Цікаві силіконові форми для випічки, хоча я щось неможу наважитись випікати в силіконових формах, трохи страшнувато щодо випарів при нагріванні... Похваліться в чому ви зберігаєте муку????
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси - в таких баночках зберігаю сипучі, зручні і герметичні - таким пензДликом користуюсь частенько, навіть при лазаньї помічний - такі підкладочки до тіста класні, тоді пляцки чи піцца не прилипають до блях - хочу собі таке придбати, це така штучка, яка прикладається на баняк, коли треба злити воду і відповідно вміст баняка залишається в ньому, а не в умивальнику
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Таке враження що в мене на кухні ніц нема бо з того всього що тут виставлено в мене 4-та частина лише є. А як то? А як видно де яка крупа? то підстеляється відразу під сире тісто?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси власне моя кухня недавно почала формуватися, та ще й зара переполовинена, тому небагато чого маю... крупи тримаю в тих металевих коробках червоних в горошок, вони десь мої ровесники куплені в Естонії, ніжно їх люблю, хоч вони й не ідеальні, навіть в мами випросила собі лише для кави така зовсім не підходить, бо метал псує смак. під каву і чаї якісь скляні чи керамічні колись собі заведу. для спецій наразі нічого не маю - стоять як є в пакетиках - але страшно подобається оця ідея, але воно невиправдано дороге. так що хіба вициганити в знайомих хіміків хлібниці не маю, бо хліб майже не їм, а от у коханого вдома є така солідна, якогось спеціального дерева (зара не маю як спитати, але чи не липа), то в ній хліб дуже довго не псується. сам робив форм для випічки вже маю непогану підбірку - роз`ємна кругла, на кекс, силіконова на мафіни... але то далеко ще не межа ножі всі тато віддав зі своїх запасів, не розуміюся на них, але є улюблена Трамонтіна - тонкий з дрібними зубчиками, ним ріжу майже що все. ну і ще якісь незначні штуки...
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Чесно кажучи може б і зараз такі купила бо в мене шкло "летить" а ті хоч не бються і мають напис назви крупи, зараз такі не виготовляються. Правда десь як вологи хапнуть іржа мучить, там же звичайна сталь. От нержавійка з видимим віконечком красуня, але дорогаааа.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Ой, дівчата, я помішана на всяких кухонних причандаллях... вже не маю куди складати, але не можу пройти повз ті кухонні ноу-хау. Моя хлібниця остання покупка: а це одна з моїх останніх покупок, але яка мене тішить більш за все (трохи інша по дизайну) приблизно так у мене зберігаються сипучі (фото не моє). Це компактуси Tupperware, вони герметичні, завдяки чому там не посиляються всілякі мешканці. А ще їх всіх, не залежно від розміру, можна вибудувати "під одну лінійку", що виглядає дуже естетично і економить місце (фото знову не моє - ще не маю такої великої колекції, щоб вам показати)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси підпишіть ту всю красоту, бо аж підскакую від незнання красаааа! Нема слів! А муку в чому зберігаєте?
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси прикольна ідея Я от придивлялась постійно до такого набору(Фото№1), №1 №2 а сьогодні побачила цей набір в "Білій вороні" і жахнулася... у багатьох наборах що були виставлені на вітрині пластикові кришечки були потріскані, причому деякі потріскані навпіл. Можливо то сталось при транспортуванні, але я почала сумніватись в якості. Ціна доволі немаленька десь в районі 250грн, а враження що воно на місяць часу. Краще вже в супермаркеті(в Метро великий вибір) попідбирати собі ті приправи в бутилочках от і вийде набір, та треба знати яка там середина чи можна буде туди засипати щось коли закінчиться. Ось такі бутилочки підходять ідеально(фото№2) до тих вимог (вибачте за обдерту баночку) ---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ---------- Дівчата вже писали що є силіконові в Деко(Епіцентр)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси таймер для варки яєць. шприц для маринування мяса чи риби з середини (то так на хлопський розум) вирізати з хліба сендвічі у різних формах, то я для малого брала, щоб зацікавити його канапками. а це одна з моїх останніх покупок, але яка мене тішить більш за все (трохи інша по дизайну) Це помпа для олії. Таким чином можна збризкувати салати, або сковорідку. Якщо треба буквально "пару капель" для житньої і цільнозернової муки (бо її небагато) маю такий компактус довгий як крайній справа або зліва. На пшеничну маю Таперівське "відро" з герметичною кришкою і ще один звиклий контейнер, не Таперівський і не герметичний. І того мені мало. У мріях всі замінити на Таперівські, але поки не вийду на роботу це тільки мрія!
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Цікаво, я чомусь завжди муку хочу поставити в таку посудину щоб мені і сито для просіювання влізало туди, бо ж з нього після використання сипеться мука і все кругом біле, а Ви в таку маленьку посудину. Розкрийте секрети як то всьо виглядає в процесі. Це теж Тапперівська? ---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ---------- Ци кладеться разом з яйцями в баняк і спостерігається за зміною його кольору чи як? Просто такого ще не бачила, щойно перечитала в інеті.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Саме так, там на ньому написано:shy: - просто покладіть в баняк з водою де варяться яйця; колір змінюється в процесі варки яєць.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Оленці треба відкривати музей кухонних прибамбасів і ще проводити майстер класи як то все використовувати (особливо для таких чайників як я)
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Те що виставляла Оленка все з Америки, в нас може вже дещо є, але не знаю де. Ця тема якраз для Оленки, вона тільки маленьку частинку виставила своїх прибамбасів
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси до Оленки в гості заходити "ризиковано" для гаманця та сімейного бюджету ))))))))))))))))
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Розумієте житню і цільнозернову муку більше 200 г в рецепт напевне ще не використовувала, тому саме такі контейнери для мене супер. У мене там ще є спеціальний савочок, яким черпаю. Для пшеничної муки у мене ціле відро, то тут вже черпаю ситом. Все так як написала Маруся-мама. Хочу сказати, що радше купила його для пріколу, а тепер досить часто використовую, бо раніше я засікала час для яєць, а тепер коли газ почали розбавляти, я не можу вгадати час на таке яєчко як люблю. Тут плюс в тому, що який би вогонь не був і скільки би часу не варилося, таймер показує що відбувається з яйцем. Але перше я таки експерементувала, чи позначки відповідають внутрішньому змісту яєчка. Ні, не Таперівська. Мій фірми cuisipro (то напевне Маруся-мама краще розкаже про ту фірму) Мій виглядає так (попереднє фото виставила, щоб краще було зрозуміло його призначення) Детальніше можна тут прочитати. Купувала в Америці. Ціна приблизно 4,5 долари. Ще один класний примбамбас - тендерайзер для мяса